Moderne Slaapkamer Ideeen 70 Ideeën Inspiratie Voor Inrichten

Het beheersen van de kunst van moderne slaapkamerideeën is minder moeilijk gezegd dan gedaan. Mensen gaan er vaak van uit dat het net zo eenvoudig is als het samenvoegen van een paar minimalistische meubels, maar er is een briljante hoeveelheid denken en plannen die nodig zijn om een ​​schone, mooie en nuttige ruimte te ontwikkelen.

Dus veel meer dan hoe het eruit ziet, een slaapkamer gaat over hoe het voelt en hoe je je voelt. Er zijn trucs om dit goed te krijgen, trucs die deze specialisten toevallig uit de mouwen steken.

Hieronder delen ontwerpers hun beste adviestips voor het samenstellen van de laatste moderne slaapkamer. Ontwerper carol egan van studio carol egan pompte het volume op in wat ooit een alledaagse slaapkamer aan zee was met behulp van het schilderen van de onderste helft van de scheidingswanden in een aangenaam geel en vervolgens het ontwerpen van een dramatisch bijpassend hoofdeinde dat de breedte overspant van de kamer.

Carol stelt voor om niet langer alleen te stoppen bij deco-updates, maar ook structureel te denken. "we hebben ook een architecturale trede gebouwd, die dubbel dienst doet als platform voor het bed en de nachtkastjes", legt ze uit.

Het platform is niet moeilijk te maken - het soort doe-het-zelf-weekendproject dat elke toegankelijke persoon zou moeten kunnen beheren. En het resultaat is een kamer die onverwacht, cool en niet al te serieus is - en als een manier om slaapkameropbergers te bedenken, wil je dit misschien ook gebruiken om lades te bedekken.

Schaal is de sleutel bij het ontwerpen van een minimalistische, functionele kamer. In deze slaapkamer creëerde ontwerper melanie millner van het design atelier een strak, op maat gemaakt bed, nachtkastjes en schansen om ervoor te zorgen dat de kamer samenhangend en goed geproportioneerd aanvoelt.

In een slaapkamer is het hebben van een paar milde bronnen van vitaal belang. Een favoriete slaapkamerverlichtingstruc van architect en binnenhuisarchitect west chin van west chin architects & interiors designers is koofverlichting, of indirecte verlichtingsarmaturen die zijn weggestopt in een interessant gebied in het plafond.

"cove-verlichting bezielt een ruimte en verhoogt deze om een ​​hotelachtige sfeer te creëren", legt hij uit. "zorg er echter voor dat het tot één procent kan worden gedimd, want het laatste probleem dat u in uw slaapkamer wilt hebben, is harde verlichting.

" chin voegt er ook aan toe dat koofverlichting geen vervanging is voor andere milde bronnen in een kamer, zoals tafel- of vloerlampen, maar eerder "een laag omgevingslicht dat architectonisch interessant is".

Modern design moet verrassend zijn, en wat zou meer plotseling moeten zijn dan bochtige, vrijdragende meubels? "we hebben een op maat gemaakte omhullende bank ontworpen om het uiterlijk van zwevende meubels te geven, wat zich leent voor een schone, heldere, minimale esthetiek", zegt egan.

De ontwerper ging zelfs zo ver om de hoeken van het bed af te ronden. Modern hoeft niet grimmig en streng te zijn, en de rondingen van het meubilair in deze kamer helpen de hele ruimte te verzachten.

6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën

Moderne slaapkamer ideeen 70 ideeën - inspiratie voor inrichten

Moderne Slaapkamer Ideeen 70 Ideeën Inspiratie Voor Inrichten

Abbildung. Afbeeldingsbron : makeover.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Bankje In De Hal Grote Vierkanten Krukken Opvallend Tekstil Leren 5 Warme Kleuren Woonkamer Tips Om Je Interieur 4 Kleine Stoere Loft Woonkamer Super Creatief Dit Is Niet Een Kamer, Loft! 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 5 Fotolijstjes Aan De Muur 4X Fotolijsten Ophangen Netjes Dit Doen 6X Landelijke Kleuren Woonkamer Tips 6X Kleine Grijze Woonkamer Tips 5 Design Huis Zuid Afrika Wil Je Eerlijk Verdeeld Worden? 5X Retro Badkamer Chase En Lauren Ideeën 4 Zwart Interieur Woonkamer Kleurrijke Spulletjes In Een Wit X Muur Van Boeken Tips 5X Super Goed Salontafel Met Opbergruimte Ideeën 5X Zondaggevoel Slow Coffee Bed Project Ontwerpstudio Ik Ontwerp Ontwerpt Ideeën 4X Scandinavische Woonkamer Den Haag Zweedse Meubels En Inrichting Ideeën 5X Moodboard Go Green Tips