Moderne Slaapkamer Ideeen Doe Ideeën Op

Vakkundig gemengde patronen brengen levensstijlen in een ruimte, zorgen ervoor dat dingen niet saai of voorspelbaar worden, en zijn zeer geschikt voor ideeën voor bezoekerskamers, omdat het kamers zijn die de neiging hebben om minder te worden gebruikt.

"voor een logeerkamer in een huis uit het midden van de 20e eeuw, zetten we rijke, levendige tinten en texturen tegenover een grootschalige palmprint voor een vrolijke, grillige toets", zegt naaister coco kanakis van spaciality, inc.

, die klanten aanmoedigt om naar hun comfortzone te gaan en risico's te nemen als het gaat om het combineren van prints en texturen. “de mix voelt verfrissend en modern aan.

”. Het koppelen van verschillende gadgets is een uitzonderlijk apparaat om een ​​ruimte moderner te maken, zelfs als alle karakteristieke meubels niet bijzonder modern zijn.

Neem deze slaapkamer van ontwerper rena cherny van rc studio, waarin ze een eigentijdse lamp boven een sierlijke bronzen mantel uit 1841 hing.

"het naast elkaar plaatsen van contrasterende stukken zorgt voor verbluffende spanning en onverwachte harmonie", zegt cherny. De ontwerper stelt bovendien voor om afleiding aan te passen om "je edelstenen te laten schitteren".

Hier koos ze ervoor om slechts een paar zettende sculpturen en een eenvoudige vaas te markeren. Als je denkt aan een moderne ruimte, is warboel normaal gesproken geen onderdeel van de vergelijking.

Opslag is daarom essentieel. In een slaapkamer kiest west chin van west chin architects meestal voor een eenvoudig opbergsysteem dat meerdere doelen kan dienen, namelijk het onderbrengen van een televisie.

"de slaapkamer is een niet-openbare en intieme ruimte, dus het mag niet worden gedomineerd via de televisie", zegt chin. "verberg het of toon het opzettelijk door het in het freeswerk op te nemen.

Hier koos chin voor een hedendaags opslagsysteem via porro, dat hij in zijn west. Je kunt niet fout gaan met een grotendeels vervaagd kleurenschema met slechts een paar kleuraccenten, daarom zijn we zo aangetrokken tot onpartijdige slaapkamerideeën.

"een schoon, glanzend palet streeft er voortdurend naar om een ​​ruimte te moderniseren", merkt ontwerper melanie millner van het design atelier op.

“in een slaapkamer wil je een zen-achtige rit creëren om te ontspannen van de gespannen activiteiten van de dag. Blanken en groenten zijn als een verademing.

”. Ondertussen stelt kanakis voor om naar de natuur te kijken bij het kiezen van kleuren voor een slaapkamer en die te combineren met een basispatroon: "zachte tinten die herinneren aan de kust en de zonsondergang vermengd met meer formeel gestreept beddengoed creëren een no-nonsense maar toch fris modern schema", zegt ze.

Het bed zet de toon voor de hele ruimte, dus bij het inrichten of moderniseren van een slaapkamer is het een juiste plek om te beginnen.

"het bed is het middelpunt, dus kies in plaats van een dubbel gestapelde matras voor iets strak", zegt architect west chin. Een modern, laag liggend platformbed zal de kamer meteen radicaal veranderen.

In deze slaapkamer in een herenhuis staat een bed met behulp van living divani centraal, terwijl een knus, hoogpolig vloerkleed ervoor zorgt dat het niet te koud aanvoelt.

Volgens rena cherny van rc studio is een berg sierkussens overbodig. "in bed stappen, en 's ochtends klaarmaken, zijn handige rituelen, dus ik heb graag een enkel sierkussen en luxe beddengoed", zegt ze.

In plaats daarvan brengt ze tijdverdrijf met minimale accentstukken en textiel. Hier wordt een neutraal schema opgefleurd met zwarte accenten, waaronder een deense tafellamp, kunstwerken en geometrische missoni-dekens.

"deze momenten van contrast resulteren in moderne verfijning", zegt cherny.

6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën

Moderne slaapkamer ideeen doe ideeën op

Moderne Slaapkamer Ideeen Doe Ideeën Op

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.desuite.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Ode Aan Het Stalen Krukje Werking Van De Krans Spiraalkruk 500 Ideeën Zwart Witte Tegelvloer Wit Te Koop Fotoreportage 5X Oude Deuren In Het Interieur 220 Beste Ideeën Over Binnendeuren Op Pinterest 5X Rotan In De Tuin Kussens Zijn Gemaakt Van Natuurlijk Ideeën 5X Optisch Bedrog In Je Woonkamer Optische Illusie De Ideeën 5X Ruime Woonkamer Creatieve Indeling Interieuradvies Inrichten Kleine Ideeën 6X Het Beste De Mooiste Plankdragers Ideeën 6 Klassieke Slaapkamers Van Eyesnights Only Ideeën 6X Inloopkast Op Zolder Tips 6X Schommel In Huis Tips 5X Inspirerend Olijfgroen Kleurinspiratie Ideeën 4X Het Afgesloten Balkon Van Paula Een Vrolijke Mix Motieven Ideeën 4X Oude Koetshuis Tot Moderne Woning Het Nederlandsche Middenstands Vormings Centrum (N.m.v.c.) Ideeën 6X Kozijnen Verven Handleiding Tips 4X Vintage Plaid Over Bed Wild Bedding Collection Ideeën