Moderne Slaapkamer Ideeen Milieuvriendelijke Ideeën Voor Stock Afbeelding

Dit artikel bevat gelieerde links, wat hello! kan ook een kleine commissie verdienen als een lezer doorklikt en een aankoop doet. Meer informatie. Vind je dit verhaal leuk? meld u aan voor onze nieuwsbrief om andere verhalen zoals deze rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Zachte witte muren zetten de toon in deze moderne slaapkamer, die ook een reeks op maat gemaakte kasten bevat. Deze scheiden de slaapkamer van de gang. Een eenvoudige, rustieke boomstronk wordt gebruikt als nachtkastje, wat bijdraagt ​​aan het kruidengevoel van het schema.

Creëer een soortgelijk effect met 'lozano' door middel van swoon editions. Anna valentine's gelijknamige kledinglabel is gewild vanwege de eersteklas ontwerpen en de interesse voor detail - attributen die de couturier ook heeft gebruikt bij de renovatie van haar flat en atelier in londen.

Onze slaapkamer is de meest geliefde plek in onze huizen, althans naar mijn mening. Het is waar we dromen en bovendien duizenden en duizenden snapchats en instagram-foto's maken, zoals koffie in bed, of een outfit van de dag in de replica, dus in alle opzichten moeten onze kamers er goed uitzien.

Nu de "urbana" -stijl het overneemt, is het hedendaagse stedelijke uitgegroeid tot een van de meest populaire decortrends van 2016. Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar mijn favoriete richtlijnen voor stedelijke moderne slaapkamerideeën.

Je begrijpt het misschien ook niet, maar vloerkleden kunnen een enorm verschil maken in een slaapkamer. Een met schaduw of monster kan op zoveel manieren persoonlijkheid aan een kamer toevoegen, daarom staat het op onze slaapkamergedachtenlijst voor jou! het kan onder je bed worden geplaatst met de zijkanten naar buiten gericht, of je kunt er een centraal punt van maken en het in de kern van alles plaatsen.

Persoonlijk is mijn favoriete manier om een ​​kleed in de slaapkamerinrichting te houden, met je werkruimte. Sommigen van ons hebben werkruimtes weggestopt in een hoekje of via een raam en met een accenttapijt breekt het de lay-out op, maar laat het toch de hele boel in elkaar glijden.

Er zijn zoveel stedelijke hedendaagse tapijtontwerpen vol persona, net als de zahra iris chocolate are rug. De gedurfde tinten roze en roze samen met het opvallende boho-patroon creëren een speciaal stuk dat voorbereid is om in een dutje te worden gedaan.

Moderne bedontwerpen in de stad kunnen verschillende exclusieve richtingen uitgaan. Er zijn houten kozijnen tot getufte hoofdeinden - kies iets dat uw persoonlijkheid uitstraalt. Houten bedden maken een enorm statement in een slaapkameromgeving.

Misschien wil je een verhoogd vierkant houten bedframe of ga je helemaal los met houten palen. Een opmerkelijk voordeel om te onthouden is dat hout niet veroudert, dus als je nadenkt over opknappen, past je houten bed er nog steeds precies in.

Misschien past hout niet in uw grafiekbehoeften en kiest u voor de look van getufte stof, froy heeft u beschermd met het opmerkelijke jupiter platform-bed in grijs dat te precies is om te weerstaan ​​voor een stedelijke moderne slaapkamer.

Wat deze stijl tot een perfecte wens voor je stedelijke ruimte maakt, is dat elk kleurenpalet een aanvulling is op grijs, wat essentieel is om een ​​idee te houden voor je slaapkamerideeën.

6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën

Moderne slaapkamer ideeen milieuvriendelijke ideeën voor stock afbeelding

Moderne Slaapkamer Ideeen Milieuvriendelijke Ideeën Voor Stock Afbeelding

Abbildung. Afbeeldingsbron : nl.dreamstime.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën 5X Elegant Designer Hayon Studio Ideeën 5X Uniek De Japanse Tuin Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 6X Luxe Badkamer Voorbeelden Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën 6 Romantische Slaapkamer Ideeën 6X Verzameling Haal Zomer Huis Ideeën 5X Mooi Wandbureau Inspiratie Ideeën 5 Slaapkamer Behang Idee Ideeën 5 Ikea Keuken Customizen Ideeën 6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën 4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën 6X Accessoires Voor Badkamer Ideeën 6X Badkamer Van Verbouwde Stadsboerderij Ideeën