Slaapkamer Decoratie Tips Lotte’s Tip #15 De Slaapkamer, Een Plek Om Tot Rust Te Komen Ideeën

In plaats van een op de kustzee geïnspireerd palet van blauw, zou je ook moeten gaan voor een zomertuinkleurenpalet van geel, groen, roze of mauve!.

Als je overweegt om je muren te portretteren, waarom zou je dan geen lichte en heldere neutrale kleur gebruiken in plaats van een donkere verfkleur? hoe verfkleuren met vertrouwen te kiezen!.

De meest actuele kleur van het chinese porseleinblauw van het jaar is een prachtig verlangen naar een slaapkamer als je van gedurfde kleuren houdt en prachtig zou zijn als accentmuur.

Witte verf is natuurlijk altijd een topper voor een slaapkamer! bekijk deze twee beroemde witten: simply white en pure white. Bekijk hier mijn favoriete grijze muurkleur in de slaapkamer waar ik echt van hou en al mijn verftinten!.

Klik op de foto's hieronder en scroll met de pijlen om mijn gastenkamer te winkelen!. Een zomerse slaapkamer ziet er prachtig uit met de toevoeging van een kuststijl! of uw slaapkamer nu een algehele traditionele, boho-, boerderij- of glamourstijl heeft, u kunt er kustmode-accenten aan toevoegen in het beddengoed, kussens, kunst en decoratieve accenten.

Ik introduceerde kustmode in deze slaapkamer met de beachy blauwe kleuren en ook met schelpdecor. Ik heb een enorme collectie zeesterren en schelpen - de zomertijd is de ideale tijd om ze op nachtkastjes en dressoirs te laten zien!.

Ingelijste prenten: indigo coral i, indigo coral ii, indigo coral iii en indigo coral iv. Vervang zware dekbedden en flanellen lakens door lichtgewicht ademende katoenen lakens en een quilt.

Ik gebruik graag witte quilts! ik plaats een op het bed en een 2d gevouwen quilt aan het einde van de matras of een dekbed om warmte toe te voegen op koelere nachten.

Een lezer vroeg me hoe ik mijn witte quilts er wit uit kan laten zien en dit is het witte wasgoed en het vlekkenverwijderingsproduct dat ik op mijn witte quilts gebruik! het is geweldig!.

Accentkussens zijn de plek waar je in werkelijkheid een zomers statement kunt maken in je slaapkamer en met prachtige kleuren en patronen! voor patronen zijn strepen het beste voor de zomer! speldstrepen, luifelstrepen en dikke strepen werken allemaal!.

Ik ben dol op deze twee chambray blauw en wit gestreepte sierkussens in combinatie met het bredere lendenkussen met luifelstreep - ik heb deze kussens bij homegoods opgehaald.

Voeg zomerse waterige blauwtinten, blauwgroene tinten en marineblauw toe aan uw accentkussens. Gebruik manden die zijn gemaakt van natuurlijke stoffen zoals riet, sisal en hyacintgras om je slaapkamer op te fleuren en op te fleuren voor een fris zomers gevoel!.

Manden kunnen worden gebruikt om extra werpdekens te besparen en zijn het beste voor een boom als deze extreem goede vijgenboom van nepvioolblad.

Ik ben dol op de dikke, buigzame bladeren erop en de groene pop die het toevoegt aan onze slaapkamer! met een hoogte van slechts 1,20 meter is hij perfect voor kleine slaapkamers en ook voor grotere!.

5 Slaapkamer Decoratie Tips Ideeën

Slaapkamer decoratie tips lotte's tip #15: de slaapkamer, een plek om tot rust te komen ideeën

Slaapkamer Decoratie Tips Lotte’s Tip #15 De Slaapkamer, Een Plek Om Tot Rust Te Komen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.houtshop.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Het Beste Give Aways Winnaars Ideeën 4 Metod Keuken Ikea Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 6X Laatste Diy Met Multiplex Ideeën 6X Moderne Badkamers Voorbeelden Ideeën 6X Verbazingwekkend Bohemian Interieur Inrichting Ideeën 5 Kruiden In De Keuken Ideeën 5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën 5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën 5X Verzameling Etsy Kerst Decoratie Ideeën 4 Plankjes De Keuken Ideeën 5X Galerij Haardhout Opslag Binnen Ideeën 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën 5 Keukeneiland Op Wieltjes Ideeën 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën