Paarse Slaapkamer Ideeen Met Muren Van Een Voormalige Wapenfabriek Ideeën

Vóór de jaren 80 was paars de minst gekozen kleur. Tegenwoordig begrijpen we het als een van de meest populaire keuzes in het schaduwwiel, vooral als het gaat om romantiek. Daarom is dit idee het beste voor degenen onder jullie die de romantiek tussen jou en je partner willen versterken.

Dus de kopwand trekt al onze aandacht. Het rechthoekige patroon is vrijwel een uniek tintje. Dan zijn de gordijnen ook in paars, wat het niveau van paarsheid in de kamer ondersteunt.

Hoewel een andere kleur voor de gordijnen ook prima is. Om de diepte van paars te verminderen, kun je wit en helderdere tinten zoals grijs uitkiezen om de rest van het gebied te accentueren.

Sommige mensen zullen het er niet mee eens zijn als we zeggen dat een paarse slaapkamer ook geschikt is voor mannen. Al die jaren is de kleuring altijd "girly" kleur genoemd. Dit is geen feit, omdat we in feite hebben vastgesteld dat mannelijkheid en rood samen in dezelfde kamer kunnen zijn.

Laten we voor mannen gaan voor een gewaagde paarsachtige violette toon. Zoals je ziet, zijn de matras en de muur achter in de televisie in violet geverfd. Ondertussen zijn de gordijnen, deur en tegels rijk aan bruinachtige tinten.

Sommige mensen willen dat hun slaapkamer er zacht en kwetsbaar uitziet, maar we begrijpen dat je uniek bent en dat je verlangt naar iets dat meer geschikt is dan dat. Hier hebben we een zeer dramatisch karmozijnrood slaapkamergrafiekconcept geleverd voor de koninginnen en koningen die er zijn.

Allereerst is de kopwand versierd met een uniek bloemenpatroon. De planten zijn paars gekleurd, terwijl de achtergrond zwart is - hetzelfde als de hele muren. Daarna blijft roze de kamer domineren door te worden aangebracht op hoofdeinden, kussens, bed en deken.

Dit denken is geschikt voor degenen die warmte dan warmte verkiezen uit al het drama dat het vorige idee te bieden heeft. De sfeer die wordt gecreëerd door deze kleurcombinatie is heel natuurlijk, omdat het roze en de verschillende tinten die in deze kamer worden gebruikt, afkomstig zijn van de fellere kleur van het wiel (lees: kleurwiel).

Zo is de kopwand, die is versierd met een aparte spiegel en twee scones, in een lichtere bruinachtige kleur geverfd, terwijl het tapijt en het plafond in veelzijdig wit zijn gelaten.

Om de violette kleur op het bed te begeleiden, kun je ook de andere muur met violet schilderen. Als het combineren van paars en een andere kleur nu niet iets is waarvoor je hier bent, dan is dit misschien het antwoord op je gebed.

Hier gebruik je alleen paarse, maar specifieke tinten. Zoals je kunt zien op de kopwand en de deur aan de achterkant, vervaagt de bovenste fase paars en is het onderste deel meer violetachtig van kleur.

Deze gedachte wordt dan doorgezet naar het beddengoed. De deken en kussens hebben twee bijzondere tinten paars.

6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën

Paarse slaapkamer ideeen met muren van een voormalige wapenfabriek ideeën

Paarse Slaapkamer Ideeen Met Muren Van Een Voormalige Wapenfabriek Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.slaapkamer-ideeen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Prachtig Lampen Zonder Snoer Ideeën 5X Verbazingwekkend Bed Mooi Opmaken Ideeën 5X Galerij Typisch Nederlandse Woonaccessoires Ideeën 4 Inrichting Kleine Keuken Ideeën 6X Kerst Binnenkijker Christina Tips 5 Slaapkamer Woonkamer Eenkamerappartement 35M2 Ideeën 6X Galerij Geweldige Dakwoning Brussel Ideeën 5X Badkamer Laten Verbouwen Ideeën 5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën 4 Metod Keuken Ikea Ideeën 5X Geweldig Conceptstore Couleur Locale Ideeën 6X Praktische Badkamer Met Scheidingswand Ideeën 6X Elegant Hal Inrichten Inspiratie Ideeën 6X Super Goed Klokken Huis Ideeën 6X Smalle Lange Badkamer Mooie Tegelmix Ideeën