Paarse Slaapkamer Ideeen De Inrichting Van Ideeën

In dit idee krijg je veel unieke tinten paars, zoals violet, aubergine of zelfs roze. Als er echter geen enkel element is dat ze bij elkaar houdt, kunnen te veel tinten paars een beetje chaos voor de ogen veroorzaken.

Om zoiets weg te houden, lijm ze met onpartijdige schaduw zoals grijs, hier kun je bijvoorbeeld grijs op de kopwand gebruiken. Voor een roze slaapkamerthema is het bed niet de enige factor die kan worden omgevormd tot een gebied met een paars thema, maar de accessoires rond de matras kunnen ook met paars worden aangeraakt.

In dit ontwerp domineerde paars de bloempotten. De pot is als vervanging uniek, omdat hij de nadruk legt op moderniteit, bijna futuristisch zelfs. Afgezien daarvan lijkt de hoofdwand te zijn versierd met geweldige patronen, en we begrijpen dat zo'n forte extra waarde aan de kamer zal toevoegen.

Om de sfeer op te bouwen, raden we je aan om met de verlichting te spelen. Ugh, oké, we herkennen je zeker! deze kamer presenteert u met een donkerrood plafond met witte afwerking.

Vervolgens voegt de veldkroonluchter een luxe ervaring toe aan de kamer. Gebruik behang dat een sterk statement maakt om de stijl compleet te maken. Er zijn ook mensen die ervoor kiezen om alleen wat meubels te hebben en hun slaapkamer is alleen gevuld met een bed en een nachtkastje.

Dit is geen probleem voor een karmozijnrood slaapkamerontwerp, omdat je nog steeds rood kunt toevoegen aan andere elementen, zoals de accessoires - lamp, bloemrijk behang, enz.

In dit geval laat deze afbeelding ons zien dat het kussen en de deken ook in het paars zijn beschermd. Als je ervoor kiest om het roze te laten knallen, wordt je aangeraden om een ​​neutrale kleur te kiezen voor de rest van het gebied.

Creativiteit kent geen limiet. Eigenlijk kun je iets doen wat je leuk vindt met paars. Je kunt er elke centimeter van de kamer mee schilderen als je dat liever hebt. Deze kamer is bijvoorbeeld gevuld met het mengsel van paars en wit.

Terwijl de bovenmuur wit is geverfd, is het onderste deel versierd met paarse verticale lijnen. Vervolgens wordt het monster vergezeld door een rode loper die de hele vloer bedekt en een roze arrogante stoel die er buitengewoon comfortabel uitziet.

Anders dan wit, is karmozijn ook geweldig wanneer het wordt gemengd met een donkerdere kleur zoals zwart. Dit idee voor een rode slaapkamerindeling bewijst het allemaal. De achterwand is volledig zwart.

Toch is het niet langer overweldigend paars. Je kunt zien dat roze hier nog steeds het middelpunt van de belangstelling wordt. Zelfs het fantastische portret bij de terugkomst gaat niet langer voor op de karmozijnrode op de matras en het tapijt.

6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën

Paarse slaapkamer ideeen de inrichting van ideeën

Paarse Slaapkamer Ideeen De Inrichting Van Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : ookinhetpaars.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Van Zolder Tot Slaapkamer Ideeën 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 6X Verbazingwekkend Designer Bureaustoelen Ideeën 6X Tips Inrichten Hal 5X Verzameling Carolines Droomhuis Woonkamer Ideeën 5X Mooiste Roze Badkamers Ideeën 6X Plaid In Huis Tips 4 Zwarte Vloer Woonkamer 6X Inspirerend Gezelligheid Met Kaarsen Ideeën 5 Warme Kleuren Woonkamer Tips Om Je Interieur 6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën 6X Kies Kunstgras Tuin Tips 5X Verzameling Voor Jouw Hal Ideeën 5X Nieuw Feng Shui Studeerkamer Ideeën 6X 10X De Wasbak Badkamer Ideeën