Slaapkamer Landelijke Stijl York Wit Deba Meubelen Ideeën

Landelijke slaapkamers profiteren vaak van een prachtig uitzicht op het omringende landschap. Dus door de matras strategisch te plaatsen, profiteert u optimaal van het omringende uitzicht en het natuurlijke licht, stelt sharon lillywhite, founding partner van architectural interior design studio, oliver burns.

‘het introduceren van een uitnodigende zithoek door het raam geeft de perfecte gelegenheid om je terug te trekken, een boek te bestuderen of duidelijk te genieten van het uitzicht’, zegt ze.

De in pittsburgh gevestigde interieurkledingmaker esther dormer stelt voor om buiten naar binnen te halen met je inrichting - vrij letterlijk. Ze heeft boomstamlampen gebruikt bij het ontwerpen van een slaapkamer in haar huisuitdaging in de verenigde staten en bevat meestal echt hout en groen in deze ruimtes om ze een organisch, rustiek gevoel te geven.

Geen zin om op zoek te gaan naar decorstukken? dormer suggereert bovendien het gebruik van een tapijt van schapenvacht om een ​​slaapkamer te verfraaien met een natuurlijke uitstraling.

Door dit te doen, kun je wat textuur en aantrekkingskracht aan een u toevoegen. S. A. Slaapkamer naast dat je echt moet gaan graven naar schatten van buitenaf.

'verschillende texturen op scheidingswanden kunnen een slaapkamer in landelijke stijl tot een interessante en eclectische ruimte maken', zegt pamela o'brien uit houston, hoofdontwerper bij pamela hope designs.

'shiplap is een favoriet geweest, maar er zijn veel opties, waaronder dunne bakstenen, behang en houtfineer. '. ‘het is belangrijk om eerst het bed te plaatsen, zodat je bijvoorbeeld het mooie uitzicht hebt, zonder de doorstroming van de kamer te belemmeren’, zegt binnenkleermaker jojo bradley.

'als het gaat om je slaapkamerinrichtingsideeën in de verenigde staten, begin dan met iets waar je van houdt en bouw het eromheen, van een opvallend hoofdeinde, favoriete kleur of een kunstwerk.

Dan heeft de rest van de kamergrafiek de neiging om op zijn plaats te vallen. '. 'kleurrijke kussens en plaids met fascinerende texturen zullen een uitnodigend bed creëren dat visueel aantrekkelijk is', legt pamela o'brien, hoofdontwerper bij pamela hope designs, uit.

'dit is ook een moeiteloze manier om te updaten - vervang gewoon een paar kussens en een plaid voor een frisse nieuwe look. '. 'voor lange woningen, de plek waar de huisbewoner in de wintermaanden bloedeloos kan zijn, installeren we graag overal vloerverwarming', zegt sharon lillywhite, founding partner van architectural interior design studio, oliver burns.

‘als dit niet kan, dan zorgt een dik kleed door de facet van het bed voor een luxe onder de voeten als je wakker wordt. ’. Mooie houten en stenen vloeren zijn een kenmerk van u.

S. A. Eigenschappen, maar ze missen de zachtheid die nodig is in een slaapkamer. Als u voor een vloerkleed kiest, kunt u toch de vloer langs de randen zien, terwijl u 's ochtends als eerste uit bed stapt voor de voeten.

Overweeg om originele houten of rustieke voorwerpen te hergebruiken die in de ruimte zouden kunnen werken, het gebruik van een aspecttafel naast het bed, bijvoorbeeld, of een gangconsole in de erker van een raam.

Maar ervaar niet teveel de wil om oude meubels op te knappen.

6 Slaapkamer Landelijke Stijl Ideeën

Slaapkamer landelijke stijl york wit deba meubelen ideeën

Slaapkamer Landelijke Stijl York Wit Deba Meubelen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.debameubelen.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Trend De Papieren Zak Ideeën 6X Subsidie Voor Kozijnen Tips Woonkamer Inrichten Voorbeelden Tips Voor De Inrichtingdisc One I Dream In Brown Woonkamer Zwart Wit Interieur Inspiratie Geel 5X Schuifdeuren Naar Tuin Tips Feng Shui Woonkamer Tips Wat Is Shui? De Verklaring Van Term En 2 Belangrij 5X Stenen Muur De Badkamer Ideeën 5 Wc Gezellig Maken Toilet Inrichten Zodat Het Extra Stijlvol Is 5X Frisse Lichte Badkamer Textieldesigner Ideeën 5 Groen En Zwart Combineren Kleuren Op De Werkplek Met Kleurengids 6X Inrichting Kleine Woonkamer Tips 5 Mooiste Zonwering Zomer 2017 Het Licht In Mijn Huis 5X Inspirerend Glas In Lood Ideeën 6X Kleuren In Interieur Tips 6 Badkamer In Slaapkamer Voorbeelden Ideeën