Slaapkamer Landelijke Stijl Een Knusse Sfeer In Uw Met Verlichting Ideeën

'breng de leeftijd en de schoonheid van de natuurlijke slijtage onder de aandacht', stelt laura mooney, eigenaar en hoofd creative bij the mohicans treehouse resort voor. 'je zou aangenaam verrast zijn om een ​​aantrekkingskracht en authenticiteit te ontdekken die niet kan worden gekocht, gedupliceerd of vervangen', legt ze uit.

Bij landelijke slaapkamergedachten draait alles om het naar binnen halen van de buitenkant, of het nu gaat om stoffen, behang of sprankelende bloemen. Als je de voorkeur geeft aan een extra eigentijdse benadering van je landelijke interieur - misschien denk je aan grijze slaapkamerideeën - zijn sprankelende planten de beste toevoeging om de ruimte te verlichten en op te fleuren.

‘een van de belangrijkste aspecten bij het ontwerpen van een u. S. Kamer geeft een gevoel van charme', vertelt interieurontwerper kathy kuo. ‘normaal doe ik dat via vintage stukken – al dan niet in de verlichting, schilderijen of decoratieve accessoires.

’. Kuo stelt voor om te zoeken naar spannende stukken waar je van houdt die tijdloos en chic zijn en je persoonlijkheid versterken. Dit maakt je kamer uniek en voegt wat karakter toe. 'een bedlampje om te lezen of accentverlichting om warmte te creëren, zal een zachte en ontspannende sfeer geven aan een landelijke slaapkamer', zegt interieurontwerper jojo bradley.

'zorg er praktisch voor dat er voldoende pluggen zijn bij uw nachtkastjes en streef ernaar deze zo te plaatsen dat ze verborgen zijn door het meubilair. Houd ze met schakelaars binnen handbereik vanuit het bed.

'. Weven in kruidenafwerkingen zoals linnen, wol en zijde helpt om een ​​synergie te creëren tussen binnen en buiten. ‘deze strategie om u te ontwerpen. S. A. Huizen stelt ons in staat om in harmonie te werken met de natuurlijke schoonheid van de omliggende landschappen en trouw te blijven aan de geschiedenis van het gebouw', zegt architectonisch ontwerper sharon lillywhite.

Kathy kuo van kathy kuo home stelt voor om een ​​bank aan het einde van je bed te plaatsen, met industriële of rustieke leren poten om een ​​vleugje afwisseling toe te voegen. 'je kunt zelfs verborgen bontkussens toevoegen aan je beddengoed of een poef met een elegant dienblad om de historische wereld te combineren met moderne chic', suggereert kuo.

Het is hun nauwe band met de natuur die ons van een huis zo anders maakt - en je kunt nooit teveel van iets hebben. Als u het landschap buiten uw raam weerspiegelt, is dit een geweldig begin wanneer u op zoek bent naar ideeën voor landelijke slaapkamers.

Het decor zorgt ervoor dat uw huis een deel van de omgeving wordt en zorgt voor een rustige, harmonieuze uitstraling. Ideeën voor landbehang met een bloemengrafiek moeten uw tuin weerspiegelen. Of kies een delicate, lommerrijke print die bomen en bossen nabootst.

6 Slaapkamer Landelijke Stijl Ideeën

Slaapkamer landelijke stijl een knusse sfeer in uw met verlichting ideeën

Slaapkamer Landelijke Stijl Een Knusse Sfeer In Uw Met Verlichting Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.slaapkamers.eu

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

Een Boekenkast Zelf Maken Diy Of Wandrek 5 Zithoek In Tuin Tuinset Zijaanzicht Tuin? Hou Je Oren Open 5X Meubelen Met Hout Tips X Interieur Inspiratie Woonkamer Tips 6X Geweldig Jaloersmakende Boekenkasten Ideeën X Mozaiek In Huis Tips 3 Eerste Tuininspiratie Lente 2017 Tijd Voor Tuininspiratie! 5X Inspiratie Opbergen Tijdschriften Tips 6X Ladder De Badkamer Ideeën 5 Appartement Met Veel Beton Fvm Bouwmaterialenlegger Nr. 3 1989 5X Kaars In Kopje Tips 5 Winter Bbq Tips To Keep Your Warm This 5X Tafel Uit Boomstam Tips 5X Leuke Kinderkamer Inrichten Tips 6X 5 Opmerkelijke Badkamer Ideeen Ideeën