Plattegrond Slaapkamer Maken Bed Met Kastombouw Tekeningen De Suite Ideeën

Dit type mastersuite-plan is zeer efficiënt omdat er geen ruimte wordt verspild aan circulatie tussen de buitengewone ruimtes. Het belangrijkste nadeel van deze manier om de ruimtes van de mastersuite te rangschikken, is dat terwijl een personage naar het toilet of de kast kan gaan en de deur kan sluiten om de persoon die toch in bed ligt te ontstressen (gelukkig zij), ze weer naar buiten moeten komen in de slaapkamer om naar een van de andere ruimtes te gaan.

Plattegronden van de hoofdslaapkamer zoals deze hieronder zijn een goede schets voor dit type. Er is geen verspild huis en de bloedsomloop rondom het bed is goed geregeld.

Er zijn geen deuren te dicht bij het hoofdeinde van het bed, hoewel ik misschien in de verleiding zou komen om die dubbele schuifdeuren te veranderen in een enkele deur aan het einde van het bed.

De zithoek zou een vrijwel relaxte omgeving zijn. De kaptafel bevindt zich aan het voeteneinde van het bed. Er is daar veel huis voor, maar ik ben geen fan van spiegels rond het bed (maar misschien ben je dat nu niet).

Ik kan een slanke bank aan het voeteneinde van het bed plaatsen en de kaptafel verplaatsen naar het hoekje bij het facet waar in plaats daarvan de stoelen zijn.

Ook in deze verdiepingsindeling werkt de circulatie mooi. Merk op hoe de deur van de kast iets uit het midden is geplaatst om een ​​bevredigend ononderbroken stuk muur aan de voet van het bed te behouden.

De opstelling onder is langs de identieke sporen met een grotere kast en op een rechthoekige voetafdruk. Entree is direct in de slaapkamer, dan leidt een deur naar de inloopkast die op zijn beurt naar de hoofdbadkamer leidt.

Deze plattegrond van de slaapkamer heeft het voordeel dat het toilet zich op een mooie afstand van de slaapkamer bevindt, zodat het geluid tot een minimum wordt beperkt.

Aan de negatieve kant is het een lange weg om naar de badkamer te gaan! er zijn hier zijn en haar kasten - iets wat echt de moeite waard is om je af te vragen of je de kamer hebt gekocht.

Hier is elk ander arrangement met zijn en haar kasten die een centrale badkamer flankeren. Een deel van de muur naar de douche en de deur naar het toilet moet doorschijnend of geëtst glas zijn om mild via de badkamer mogelijk te maken.

6 Plattegrond Slaapkamer Maken Ideeën

Plattegrond slaapkamer maken bed met kastombouw tekeningen de suite ideeën

Plattegrond Slaapkamer Maken Bed Met Kastombouw Tekeningen De Suite Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.desuite.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Inspirerend Olijfgroen Kleurinspiratie Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 5X Verzameling Foto Collage Muur Ideeën 5X Galerij Blauwe Accessoires Woonkamer Ideeën 5X Inspirerend Binnenkijker Zwart Wit Ideeën 5X Nieuw Eyecatchers Industrieel Interieur Ideeën 6 Rust Slaapkamer Dieper Slapen Ideeën 5 Bar Voor In De Keuken Ideeën 5X Laatste Een Stalen Deur Ideeën 5X Mooi Golfplaten In Huis Ideeën 6X Trend Bloembollen In Huis Ideeën 6X Luxe Badkamer Voorbeelden Ideeën 5 Knusse Slaapkamers Winter Ideeën 5X Galerij Decoratie Voor Woonkamer Ideeën 6X Prachtig Dienbladen In Huis Ideeën