Frisse Marokkaanse Slaapkamer Fris Je Op Met Wat Kleur Inspiraties Ideeën

Zin in een beetje hout… of juist veel? deze interessante vorm zal positief zijn om hoofden te draaien! het omhult de lantaarnachtige hanglamp in het midden.

Maar deze verscheidenheid aan stukken heeft absoluut een prijs. Lijkt gewoon op al die interesse voor detail!. Marokkaanse decorstukken halen meestal het meeste uit gemengde metalen en zilver en goud.

Dus als dat de uitstraling is waar je voor gaat, zal een mooie staande lamp zoals deze echt werken! ik hou ervan hoe de kleedje-achtige buitenkant een extreem goede schaduw om de hoek van de kamer werpt.

En zou je naar dat kleine hoekje erachter willen kijken? het is gevuld met een paar kaarsen die het huis opvrolijken met een warme gloed.

Wil je een statement maken? waarom installeert u nu geen boog in marokkaanse stijl om u te verwelkomen als u 's avonds op uw tenen naar bed gaat.

Dit stuk lijkt mooi vermengd met andere onpartijdige accenten zoals houten elementen en lichte textuur op de muren. Nu bestaat het risico dat u deze witte en blauwgroen-turquoise tegels ook eerder op internet hebt zien rondzweven.

En dat komt door het feit dat ze op een instagram-beroemde plek in marrakech horen. Maar simpelweg omdat deze mode op afgelegen plaatsen wordt gevonden, wil nog niet zeggen dat je het niet naar huis kunt brengen! haal een idee uit het kleurenpalet, geweven lichthoezen, tegels met patronen en zelfgemaakte elementen.

Beperk zaken tot een minimum met een eenvoudige witte betonnen slaapkamer. Deze stijl is nu een echte rage, omdat het zo gemakkelijk te maken is.

En daarnaast is het ook nog eens vrij eenvoudig te onderhouden. Creëer sfeer in je slaapkamer met decoratieve verlichting. En deze lantaarns zijn gewoon de manier om het te doen! ze werpen een warmtegloed rond deze slanke kamer en veranderen de stemming absoluut, waardoor het gelukzalig en zacht wordt.

Op zoek naar iets teder en tevreden onder je voeten? een marokkaans tapijt zal het lukken! ze zijn er in allerlei tinten en hebben verschillende patronen.

Dus het maakt niet uit in welke stijl uw ruimte is, u zult er een kunnen vinden die het lukt!. Ook al is het een beetje donker, dit is een prachtig gebruik van tegels om een ​​marokkaans geïnspireerde slaapkamer te creëren.

Hoe mooi is deze kamer? het is gemakkelijk en ingetogen, maar pakt nog steeds uit. En mosterd is momenteel erg hot in het designhuis.

Het is een mooie warme kleur die moeiteloos elke witte of neutrale ruimte opfleurt. En ik ben dol op de toevoeging van de drie kleine krukjes bij het opgeven van de matras - hoe creatief!.

Deze slaapkamer is sierlijk en prachtig met problematische patronen op de muren, dekens en meubels. Ik hou van de mix van levendige kleuren met een milde witte en crème basis.

Ik veronderstel dat wat deze ruimte zeker onderscheidt, het goud is dat in de loop van de kamer is geweven en wordt gebruikt voor de spiegel en rondom de muurschildering.

6 Frisse Marokkaanse Slaapkamer Ideeën

Frisse marokkaanse slaapkamer fris je op met wat kleur - inspiraties showhome.nl ideeën

Frisse Marokkaanse Slaapkamer Fris Je Op Met Wat Kleur Inspiraties Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.showhome.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Natuurlijk Licht Badkamer Glazen Wand Ideeën 6X Laatste Woningisolatie Tips Ideeën 6 Rustgevende Kleuren Slaapkamer Ideeën 6X Accesoires Voor Badkamer Ideeën 6X Verzameling Een Kleine Babykamer Ideeën 5X Kiezen Nieuwe Badkamer Ideeën 5X Galerij Typisch Nederlandse Woonaccessoires Ideeën 6X Uniek De Notenhouten Tafel Ideeën 6X Smalle Lange Badkamer Mooie Tegelmix Ideeën 5X Afbeeldingen Favoriete Designstoelen Ideeën 5X Verbazingwekkend Bed Mooi Opmaken Ideeën 6X Inspirerend Gekleurde Bank Combineren Ideeën 5X Houten Balken De Badkamer Ideeën 6 Planten In De Slaapkamer Ideeën 6X Geweldig Industriele Lampen Ideeën