Kleine Slaapkamer Inspiratie Ikea MakeOvers Ideeën

Zoals we al eerder hebben opgemerkt, is het gebruik van een gigantische boekenplank boven je matras niet alleen een buitengewoon goede manier om je spullen op te bergen, maar ziet het er ook nog eens geweldig uit! je kunt er vegetatie aan vastklampen en strings van polaroids, waardoor het een fantastische uitstraling krijgt.

Het is immers hoger om de zaken op een modieuze manier te houden, dan alles in dozen te doen en in een hoek te laten staan.

Als je er altijd al van gedroomd hebt om een ​​bibliotheek en een analyseruimte te hebben, maar je kamer is te klein, maak er dan een onder je loft! plaats uw bed of matras op de bovenkant van het hok en vervolgens de planken eronder en vul ze met boeken.

Plaats een paar kussens of een ander matras tussen de planken, voor een rustige leesruimte. Dit is een van de vele buitengewone slaapkamerideeën voor kleine kamers.

Natuurlijk zijn er veel extra ideeën voor het ontwerpen en inrichten van je kleine slaapkamer. We hopen dat we je hebben geholpen met onze reeks ideeën voor het versieren van kleine slaapkamers met een beperkt budget! bezoek onze website voor meer andere interieurideeën, zoals ideeën voor een kinderkamer!.

Lampkleuringen zijn een vreselijke keuze voor verlichting in een toch al kleine slaapkamer. U kunt wandlampen / schansen aan elk aspect van uw bed hangen, dat dezelfde functie heeft als lampenkap.

Wandkandelaars zijn een van de coolste lichtkeuzes waarmee je ruimte kunt houden. Een andere coole verlichtingskeuze voor de slaapkamer is een kroonluchter.

U kunt ruimtes behouden door stijlvolle en eenvoudige kroonluchters in uw slaapkamer op te hangen zoals op de foto. Dit soort verlichtingsarmaturen zullen waarschijnlijk voldoende zijn voor uw hele kamer.

Ik wed dat we niet hoeven te zeggen dat het gebruik van lichte kleuren een ruimtelijk effect zal creëren voor kleine slaapkamers.

Desalniettemin is het echt de moeite waard om te benadrukken; verf de slaapkamerwanden en het plafond wit, gebruik lichtgekleurd linnengoed en spreien, koop witte slaapkamersets of verf je meubels wit.

Bovendien kunt u het effect verfraaien door de slaapkamerdeur een kleur donkerder van de muren te schilderen. Een andere populaire manier om kleine kamers hoger te laten lijken, is door een spiegel te gebruiken.

De meest strategische locatie voor slaapkamerspiegels zijn de muren aan weerszijden van het bed. Als je van pretentieuze ontwerpen houdt, kun je ook een enorme replica op het plafond plaatsen.

Blikvangers in slaapkamers zijn meestal de ramen of het hoofdeinde. Jouw taak is om te luisteren naar de decoratie op het gedeelte dat de aandacht trekt wanneer je de kamer binnenkomt.

Hiervoor kunt u de voorkant van het raam decoreren met decoratieve objecten of een focuspunt creëren op de muur achter de matras met interessante ontwerpen.

Kleurrijke kussens en spreien die je op je bed legt, zijn ook de belangrijkste toevoegingen voor slaapkamerdecoratie.

Let er bij het kiezen van slaapkamermeubels op dat deze zoveel mogelijk aan de muur kan worden opgehangen. Monteer, indien beschikbaar, de tv aan de muur.

Gebruik wandkasten en kasten voor je kleding en boeken. Vergroot uw ruimte om zoveel mogelijk te verplaatsen.

6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën

Kleine slaapkamer inspiratie ikea - make-overs ideeën

Kleine Slaapkamer Inspiratie Ikea MakeOvers Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.youtube.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Galerij Cactussen Zijn Hot Ideeën 6X Mooi Boomstammen Als Accessoires Ideeën 6X Verzameling Foodhotspots Kopenhagen Ideeën 5X Trend Grijze Muren Interieur Ideeën 5X Laatste Leuke Bijzettafels Ideeën 5X Mooie Spa Badkamer Ideeën 5X Elegant Industriele Accenten Interieur Ideeën 5X Verzameling Boek Meubels Maken Ideeën 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 6 Slaapkamer Zwarte Muren Ideeën 6X Uniek De Notenhouten Tafel Ideeën 6X Geweldig Stijlvol Overnachten Nederland Ideeën 6X Verzameling Grote Klok Woonkamer Ideeën 5X Verbazingwekkend Inspirerende Werkplekken Ideeën 5X Kleine Badkamer Ideeen Ideeën