Slaapkamer Zwarte Muren Fijne Combi Een En Heel Veel Planten Roomed Ideeën

We hebben vijfenzeventig zwarte slaapkamerideeën verzameld met het geheel van verontruste rustieke meubels tot boheemse inrichting.

Gebruik de filters om de perfecte stijlen voor je zwarte slaapkamer te vinden. Als je eenmaal wat ideeën in gedachten hebt, kun je je eigen touch aan de kamer toevoegen door gepersonaliseerde woondecoratiedelen van onze site toe te voegen.

Zwart is tegenwoordig niet meer een veel voorkomende kleur in de meeste interieurdecors, met name als het gaat om muurkleuringen en met name in slaapkamers.

Maar toch kan zwart een zeer verbluffende en gewaagde accentkleur zijn. Er zijn tal van manieren waarop je zwarte slaapkamerwanden in de inrichting kunt gebruiken en toch een luchtige en levendige ruimte hebt.

Als je erop staat alle muren van je slaapkamer zwart te schilderen, moet je het plafond wit schilderen.

Zo ontstaat er een balans. Wat de vloer betreft, wilt u misschien een zacht vloerkleed of tapijt gebruiken om het grootste deel ervan te bedekken.

Omdat zwart een zeer sterke en dramatische tint is, evenals een koude en donkere tint, moet je elementen gebruiken die warmte toevoegen aan het decor om alles gelijkmatig in evenwicht te brengen en om een ​​comfortabele en uitnodigende slaapkamer te krijgen.

Als je daarentegen een accentmuur in de slaapkamer wilt hebben en je kiest daarvoor zwart als kleur, dan zal het gemakkelijker zijn om de kamer er etherisch en uitnodigend uit te laten zien.

Zwarte accentmuren zien er vooral bevredigend uit wanneer de rest van de muren en het plafond wit zijn.

Op deze manier is het onderscheid beter en wordt het decor elegant. Zwarte accentmuren hoeven niet eenvoudig te zijn.

Het is waar dat de impact dramatisch zou zijn als er nog iets anders is, maar sommige eenvoudige patronen en mogelijk zelfs enkele verschillen in texturen zullen het niet overweldigend maken.

Kies bijvoorbeeld voor zwart behang met moderne prints en patronen. En natuurlijk, aangezien zwart een hoofdkleur is, zou je de hele slaapkamer gemakkelijk in een zwart-witte ruimte moeten veranderen.

Je zou zwarte muren kunnen afwisselen met witte muren, je zou het plafond wit en de grond zwart kunnen schilderen, en ook de meubels zouden dezelfde combinatie van tinten moeten hebben.

Ook zouden een paar witgekaderde snapshots er opmerkelijk uitzien op een zwarte muur. Maar zwart kan ook net een grotere tint in je palet zijn.

Het kan zelfs worden gebruikt voor de kinderkamerinrichting. Een zwarte accentmuur laat alleen de decoraties en toevoegingen extra opvallen en je kunt andere felle kleuren gebruiken om een ​​vrolijk decor te krijgen.

Naast de populaire zwart-witte kleurencombinatie, is karmozijn elke andere tint die een mooie aanvulling kan zijn op een geheel zwarte slaapkamer of slaapkamer met een zwarte accentmuur.

In deze slaapkamer op pretty little details maken de rozengordijnen, het schilderij en de bedaccenten het zwarte slaapkamerbehang absoluut knallend.

Er is zelfs wat paarse flora vermengd met de zijden flora op het nachtkastje die deze kamer een zeker stijlvol gevoel geeft.

Een van de coolste dingen van het kiezen om je slaapkamerwanden en plafond zwart te maken, is dat je vervolgens glow in the dark verf kunt gebruiken om een ​​buitenaards beroemdheidsplan op je plafond te creëren.

Voordat je dit idee als kinderachtig bestempelt, bekijk dan dit supernachthemelplan met behulp van daily home decors dat een compleet sterrenstelsel op een geheel zwart plafond wijst.

Dit plan is niet alleen een uitstekende vertolking van de melkweg, maar het is ook geschilderd op een manier die aangenaam lijkt te zijn als je urenlang in je matras ligt.

6 Slaapkamer Zwarte Muren Ideeën

Slaapkamer zwarte muren fijne combi: een en heel veel planten - roomed ideeën

Slaapkamer Zwarte Muren Fijne Combi Een En Heel Veel Planten Roomed Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : roomed.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Nieuw Interieurhotspots Kopenhagen Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën 6X Inrichting Woonkamer Modern Tips 5X Inspirerend Industriele Eettafel Ideeën 5X Inspirerend Binnenkijker Zwart Wit Ideeën 6X Verbazingwekkend Luchtzuiverende Planten Ideeën 5 Bar Voor In De Keuken Ideeën 6X Kleine Fijne Praktische Badkamer Ideeën 6X Het Beste Diy Interieur Ideeën 5X Geweldig Cadeau Idee Interieur Ideeën 5X Geweldig Graffiti In Huis Ideeën 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën 5X Laatste Leuke Bijzettafels Ideeën 5 Slaapkamer Mag Dag Uitslapen Ideeën 6X Laatste Creatief Boeken Opbergen Ideeën