Charmante Idyllische Slaapkamer Hofgut Wißberg Das Weinberghotel Urlaub In Rheinhessen Ideeën

De loggia's en balkons zijn perfect om te analyseren en in slaap te vallen, zodat ontspanning vanzelf komt. 's avonds wiegt de bosuil je in slaap en 's morgens word je gewekt door de eerste zonnestralen.

Schilderachtige huisjes, knappe verbouwingen en prachtige huizen in de vs hebben vaak prijskaartjes van zeven cijfers - er zijn echter werkelijk prachtige karaktervolle woningen die voor de meeste kopers goed binnen handbereik zijn.

Hier is onze keuze uit de moderne tijd om op de markt te komen. Ja, je moet een beetje geld uitgeven om onze limiet van £ 400k te halen (nu niet gemakkelijk), maar het is het proberen waard en/of je budget opdrijven voor een echt prentenboekhuisje in een prachtig dorp in de buurt bridpoort.

Dit huisje met drie slaapkamers en rieten dak is karaktervol, met balkenplafonds en nogal ramen, terwijl het een mooie persoonlijke tuin heeft aan de achterkant - en de hele regio is in verbluffende staat gehouden.

Te koop bij jackson-stops. Bekijk meer afbeeldingen van deze woning of vraag verdere belangrijke punten aan bij de makelaar. Je ogen bedriegen je niet langer: dit is niet alleen een huis, maar een pub in de verenigde staten die te koop staat op kosten van een studio in east croydon - een pub die wordt erkend als de fox & honden.

Het is een huis met twee slaapkamers dat net zo mooi is als de plaatselijke pub (en het is nog steeds erg veel in het hart van de gemeenschap) dat zich in het north yorks moors national park bevindt en slechts een paar minuten van de kust bij staithes, halverwege tussen whitby en saltburn-by-sea.

Te koop bij simon blyth. Bekijk meer foto's van deze woning of vraag verdere belangrijke punten aan bij de makelaar. Een prachtig huisje met drie slaapkamers op een prachtige verhoogde positie met uitzicht over de usk-vallei.

Dit 18e-eeuwse huis net buiten abergavenny zit vol met duurzame kenmerken. Ik heb zelf meer karakter in de keuken dan de meeste locaties in hun geheel hebben, met een aga, originele broodoven en een steengroeve tegelvloer, terwijl de grote tuin op het zuiden aan de voorkant van het huis ook een echt verkoopargument is.

Te koop bij christie residential. Bekijk meer afbeeldingen van deze woning of vraag verdere belangrijke punten aan bij de makelaar. Prachtig opnieuw gedaan, zoals de mooie foto's laten zien, deze getransformeerde kerk op korte loopafstand van de kust had zes slaapkamers en een uitgebreide open leefruimte.

Veel van de unieke aspecten van de kerk zijn behouden gebleven - waaronder de bomenvloeren en gewelfde plafonds - terwijl er parkeergelegenheid is voor zes motoren en een tuin.

Te koop bij thorntons. Bekijk meer snapshots van deze woning of vraag de makelaar om meer belangrijke punten. Een 15e-eeuws monumentaal huisje in dit bijna absurde pittoreske dorpje in de buurt van bishop's stortford staat te koop - en het dorp zelf is een groot deel van de aantrekkingskracht, omdat het de grootte van goudlokje heeft (dat wil zeggen precies goed) met een basisschool, een dorpsplein en een winkel.

Slechts één woord van waarschuwing voor de lawaaimijdend: het enorme bakstenen gebouw links van de essentiële foto (en aan het andere aspect van de boog) is de dorpscafé, the cock inn (absoluut geen gegrinnik achterin, alstublieft).

Of dat een exact of een slecht element is, laten we aan u over.

6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën

Charmante idyllische slaapkamer hofgut wißberg – das weinberghotel: urlaub in rheinhessen ideeën

Charmante Idyllische Slaapkamer Hofgut Wißberg Das Weinberghotel Urlaub In Rheinhessen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.hofgut-wissberg.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Verbazingwekkend Geometrische Stalen Woonaccessoires Ideeën 4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën 6 Mooie Slaapkamers Voorbeelden Ideeën 5X Kinderkamer Van Chet Tips 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën 5 Tips Slaapkamer Op Zolder Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 6X Planten In De Badkamer Ideeën 6X Spiegel In De Badkamer Ideeën 4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën 5X Koper In Badkamer Ideeën 6X Smalle Lange Badkamer Mooie Tegelmix Ideeën 5X Geweldig Fluwelen Chesterfield Bank Ideeën 6X Het Beste Diy Interieur Ideeën 5X Verzameling Carolines Droomhuis Woonkamer Ideeën