Charmante Idyllische Slaapkamer Villa Met 3 Slaapkamers, Zwembad En Privé Aanlegplaats Aan Breed Ideeën

Te koop bij verity frearson. Bekijk meer foto's van deze woning of vraag soortgelijke details aan bij de makelaar. U kunt erop rekenen dat uw geld net dat beetje verder gaat in schotland, hier geverifieerd met dit charmante georgian huis met 5 slaapkamers.

De voormalige pastorie ligt aan de zuidelijke oevers van de dornoch firth - een gebied dat bekend staat om zijn zandstranden en uitstekende vismogelijkheden. De woning verkeert in uitstekende staat, meestal vanwege het gezicht dat het al 40 jaar in hetzelfde huishouden is en dankzij een huidige renovatie.

Te koop bij galbraith. Zie meer foto's van deze eigenschap of vraag aanvullende details van de agent. Nee, het is nu niet het mooiste huis, maar nogmaals, dit is niet zomaar een huis: het is een onverschillig huis met vijf slaapkamers dat de mogelijkheid biedt om een ​​bloeiend lifestyle-bedrijf te runnen, in het hart van het dorp petrockstow, in devon.

Ja, ook jij kunt een cafébaas worden, voor de prijs van een appartement met twee slaapkamers in croydon. De pub/restaurant dateert uit de 17e eeuw en ligt naast de dorpskerk. Het pand zou gemakkelijk moeten worden overgenomen en doorgaan met joggen als een pub, of er is ruimte voor renovatie om er een privéwoning van te maken.

We weten nu echter niet zeker of de rest van het dorp het goed zou vinden. Te koop bij bond oxborough phillips. Bekijk meer foto's van deze woning of vraag een soortgelijke kleine lettertjes aan bij de makelaar.

Een echt juweeltje, en eerlijk gezegd een vrij ongebruikelijke mogelijkheid om een ​​eigendom te bezitten in een van de meest gewilde (en mooie) dorpen van cornwall (zonder de bank te breken), komt in de structuur van dit bijzonder ongelooflijk huis met twee slaapkamers, gelegen in polperro.

Het pand is gemaakt van traditioneel mundic-blok en ligt naast een rivier die uitmondt in de haven. Als je op zoek bent naar de vangst - die is er zeker niet, want het interieur is afgewerkt volgens een prachtige standaard en ontwikkelt een comfortabel huis op een van de mooiste locaties van het land.

Ga ga ga!. Te koop bij scott parry. Bekijk extra foto's van deze woning of vraag aanvullende details aan bij de makelaar. Zin in een minikasteel voor veel minder dan £ 400. 000? ga dan naar talygarn manor and country park, in de buurt van pontyclun, in wales.

Dit gekanteelde gebouw beslaat drie verdiepingen en heeft een zitkamer en keuken en ontbijtruimte op de verdieping, twee slaapkamers op de 2e verdieping en de grijpsuite en elke andere slaapkamer op de topverdieping.

Vanaf daar leidt een overloop naar het dakterras, dat een buitengewoon uitzicht biedt op het park van de verenigde staten. Het pand heeft niet alleen een eigen patiotuin, maar heeft ook toegang tot de gemeenschappelijke tuinen van de ontwikkeling.

6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën

Charmante idyllische slaapkamer villa met 3 slaapkamers, zwembad en privé aanlegplaats aan breed ideeën

Charmante Idyllische Slaapkamer Villa Met 3 Slaapkamers, Zwembad En Privé Aanlegplaats Aan Breed Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.leon-inmobiliaria.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Metod Keuken Ikea Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 5X Mooi Wandbureau Inspiratie Ideeën 6X Nieuw Inspirerende Hallen Ideeën 6X Badkamer Met Betonstuc Ideeën 6X Laatste Grote Woonkamer Inrichten Ideeën 5X Nieuw Grijze Muur Interieur Ideeën 6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën 6X Trend Binnenkijken Bij Bolidt Ideeën 5X Vintage Chique Badkamer Verbouwing Ideeën 5X Trend Afbeeldingen Interieur Woonkamer Ideeën 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 5X Trend Australisch Familie Interieur Ideeën 5X Inspirerend Olijfgroen Kleurinspiratie Ideeën 6X Geweldig Gordijnen Als Scheidingswand Ideeën