Charmante Idyllische Slaapkamer Buchen Sie Jetzt Gites Les Lavandes Bei Ideeën

Te koop bij hywel anthony. Bekijk meer foto's van deze woning of vraag de makelaar om verdere kleine lettertjes. Je moet allebei een brutale generiek bieden en georganiseerd zijn om wat werk te verzetten om dit huis met een prijsklasse van £ 400.

000 op te halen - maar het staat nu al een paar weken te koop, dus het is het proberen waard. En de beloning kan echt speciaal zijn, want dit is een mooi huisje in een beroemd charmant stadje.

Hoewel het huis eruit ziet alsof het aan de buitenkant is ontsnapt uit een roman van thomas hardy, moet er binnen veel worden bijgewerkt. Het is het waard: er zijn genoeg historische facetten (zoals stenen vloeren) in de regio om te suggereren wat dit georgische huis met vier slaapkamers zou kunnen worden.

Er is ook een prachtige omheinde tuin - niet voorzien van gazon - aan de achterkant, evenals off-road parking. Te koop bij hearnes. Bekijk meer foto's van deze woning of vraag meer informatie aan bij de makelaar.

Een betoverend monumentaal huisje met rieten dak gebouwd omstreeks 1604 met veel originele elementen en overal eiken vloer. Het pand is absoluut afgezonderd in de uitgestrekte tuinen die zijn begrensd door het gebruik van volwassen bomen.

Te koop bij chris wilkinson-irlam. Zie extra foto's en belangrijke punten over deze woning. Authentieke woning in een staat van ibiza met veel privacy, waardoor de moderne fase van het pand en de oudere fase de typische charme van een boerderij uit ibiza hebben.

Het belangrijke eigendom bestaat uit een omheind perceel van 28. 711 m2 op ware grootte, met talrijke gebouwen, veranda's, terrassen, een goed onderhouden mediterrane tuin en een zwembad.

De overheersende woning heeft een ruime woonkamer met oven en buitensporige plafonds, de hoofdslaapkamer en een andere slaapkamer met toegang tot de tuin, van daaruit bereikt u de oudste fase van het pand die een kleine woonkamer geeft, twee verschillende slaapkamers met badkamers, grote professionele keuken met toegang tot het overdekte terras en de buitenlucht.

Het pand beschikt bovendien over een klein bezoekershuis en een tennisbaan en elementen een centrale verwarming op olie, airconditioning, terracotta vloeren in de oude fase van het pand en gepolijste cementvloeren in de nieuwe, top zon publiciteit gedurende het jaar.

Allereerst is er natuurlijk de renovatie. U kunt een ontwerp aanwijzen om de slaapkamer van uw dromen te creëren die gezond kan zijn met de meting en het diagram van het gebied dat uw huis te bieden heeft voor een slaapkamer.

Bovendien kun je zelfs je historische slaapkamer radicaal veranderen in een nieuwe stijl. Zo kan je traditionele slaapkamer een eigentijdse twist krijgen.

6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën

Charmante idyllische slaapkamer buchen sie jetzt gites les lavandes bei dordognemaison.com ideeën

Charmante Idyllische Slaapkamer Buchen Sie Jetzt Gites Les Lavandes Bei Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.dordognemaison.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Super Goed De Leukste Koffiebars Ideeën 5 Kleine Keuken Inspiratie Ideeën 5X Super Goed Gordijnen Als Deur Ideeën 6X Verbazingwekkend Bamboe In Huis Ideeën 5X Badkamer Idee Wastafelblad Ideeën 6X Inrichting Woonkamer Modern Tips 5 Zomer In Keuken Ideeën 6X Super Goed Industriele Inrichting Ideeën 5 Speelse Slaapkamer Onder Een Serre Ideeën 5 Ikea Keuken Customizen Ideeën 5X Het Beste Gekleurde Eyecather Huis Ideeën 6X Mooi Blauw Badkamerontwerp Ideeën 5 Ontwerp Moderne Loungekeuken Ideeën 5X Mooie Badkamerspiegel Ideeën 6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën