Slaapkamer Decoratie Ideeen Ideeën En Inspiratie Levis

Ik ben dol op deze mand waar ik mijn vijgenboom in heb gezet - hij heeft een mooie kwast aan een van de handvatten! zo leuk! ik ben ook dol op de witte strepen voor een andere knipoog naar de zomer.

Ik ben obsessed met een vintage witte juju-hoed met een diameter van 30 "! het ‘maakt’ de kamer oprecht en is zo’n prachtig middelpunt!.

Een juju-hoed over een hoofdeinde hangen is de beste manier om die 'designer'-look toe te voegen! gewoon pluizen, een spijker vastklampen en klaar!.

Het is zo top - als je er een koopt, zul je letterlijk naar adem snakken als je het ophangt! ik ben me ervan bewust dat ik dat deed! de gevederde textuur geeft ook een tevreden sfeer aan een kamer!.

Ik heb de prachtige indigo koraal ingelijste prints op de scheidingswanden gehouden - omdat ik geobsedeerd ben door deze koraal prints en de indigo kleur!! bovendien passen ze perfect bij de wit-blauwe zomerlook waar ik voor ga.

Om elk ander contact van blauw en wit aan de lange muur van de slaapkamer toe te voegen, heb ik wat eenvoudige diy-kunst gemaakt.

Deze supersnelle en handige doe-het-zelf-kunsttaak duurde letterlijk veel minder dan 5 minuten om in elkaar te zetten!.

Ik haalde een groot wit frame uit de opslag, haalde het uit elkaar en wikkelde een sarong aan zee in een blauwe shibori-print rond het steunbord van het frame! ik heb deze strandsarong gehad omdat ik ooit een tiener was en er vandaag nog steeds dol op ben!.

Ik wilde mijn strandsarong later opnieuw gebruiken, dus ik sneed het materiaal niet af en ik bedacht een truc om ook nog meer stof te verbergen.

Ik heb in werkelijkheid het materiaal aan de achterkant van het lichaam gevouwen en het vastgemaakt met behulp van bulldog-clips! dit ruimt al het losse materiaal achter het frame op.

Een zomerse slaapkamer zou natuurlijk niet heel zijn met een boeket prachtige bloemen! ga naar je tuin en knip wat schone bloemen af ​​of ga naar je kruidenierswinkel om er een paar te plukken!.

Ik kocht deze blauwe hortensia's bij onze plaatselijke supermarkt en bracht ze naar een witte vaas!. Klik op de foto's hieronder en scroll met de pijlen om mijn zomerkamer te winkelen!.

Ik hoop dat je deze 7 eenvoudige ideeën voor het decoreren van de zomerslaapkamer leuk vindt! hoe geef je je slaapkamer een zomerse look?.

Hou je van decoreren? ontvang uw gratis decoratiegids: hoe u de designerlook krijgt met een beperkt budget!.

Deze opgemaakt draagt ​​affiliate links. Fondsen van aangesloten bedrijven helpen bij het betalen voor internethosting, gebiedsregistratie, e-mailbezorging en andere prijzen om settingforfour.

Com in de lucht te houden. Bedankt voor uw steun! klik hier om mijn volledige openbaarmakingsbeleid te bestuderen.

5 Slaapkamer Decoratie Ideeen Ideeën

Slaapkamer decoratie ideeen ideeën en inspiratie - levis

Slaapkamer Decoratie Ideeen Ideeën En Inspiratie Levis

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.levis.info

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4X Perfecte Winter Dakterras Ultieme Kerstsfeer 5 Spookachtige Kerstmarkten Over De Wereld Ideeën 5X Kamerplanten De Inrichting Tips 5X Kast Houten Kubussen Tips 4X Inrichting Klein Appartement Van 39M2 Inrichten Inspiratie Ipb64 An54 Ideeën 5X Plant In Huis Tips 5X Diervriendelijk Muis Verjagen 6X Tips Ideeën X Muur Van Boeken Tips 4 Woonkamer Muur Verven Vijf Onwaarschijnlijke Kleuren 5X Oude Stoelen Leuk Maken Opknappen Eetkamerstoelen Ideeën 5X Interieur Inspiratie Woonkamer Tips 4X Moderne Woning Ga Gietvloer Vind Snel Een Expert In Uw Buurt! Ideeën 4 Inrichting Kleine Keuken Ideeën 5X Kaars In Kopje Tips 5 Ontwerp Moderne Loungekeuken Ideeën 5X Super Goed Zwarte Design Eetkamerstoelen Ideeën