Werkplek In De Slaapkamer Een Mezzanine Ideeën

Word wakker, kleed je aan (of niet), zet koffie en ga aan je bureau werken. Klinkt als de hemel, toch? er zijn, naast twijfel, voordelen aan thuiswerken: geen reistijd, veel minder onderbrekingen en meer manipuleren over uw werkomgeving, om er maar een paar te noemen.

Maar het brengt ook de noodzaak met zich mee om bewuste beslissingen te nemen over hoe u het meest efficiënt werkt en hoe uw werkruimte daarbij kan helpen.

Waarschijnlijk zouden de meesten van ons een apart kantoor verkiezen boven een kantoor-slaapkamercombinatie. Maar als dat nu niet mogelijk is, kan het ontwikkelen van een toegewijde werkruimte in een slaapkamer het beste zijn.

Om de productiviteit zo gunstig mogelijk te maken, is planning vereist. Hier zijn enkele dingen om in gedachten te houden bij het plannen of opzetten van uw slaapkamerkantoor.

Zorg voor een naar buiten gericht bureau. Je bureau naar een muur of raam richten is een slimme zet. Door met je rug naar het bed te gaan, word je minder afgeleid door ideeën over zoete slaap wanneer je probeert te werken.

Schraagtafels zien er mooi uit en zijn nauwkeurig voor grote ruimtes, maar bieden niet dezelfde opbergruimte als de meeste andere bureaus. Als het grootste deel van je werk en bestanden online zijn, heb je waarschijnlijk niet heel veel opslagruimte nodig.

Zet de stoel goed. De stoel waarin u plaatsneemt terwijl u werkt, maakt een groot verschil voor uw gezondheid en comfort. Als u de stoel niet te vaak gebruikt, heeft u extra ruimte om esthetiek voorop te stellen.

Hoe dan ook, u krijgt liever een ondersteunende en gezellige stoel, idealiter van de goed ontworpen ergonomische variant. Vind goed ontworpen kantoormeubilair aan huis.

Scheid de gebieden. Het is essentieel om een ​​onderscheid te maken tussen werk- en recreatiegebieden. Als je de ruimte hebt, is het een handige oplossing om de fysieke ruimte tussen je bed en bureau te behouden.

Er zijn ook strategieën die je kunt gebruiken om een ​​onderscheid te maken tussen werk en spel. Dit hangt af van wat voor jou fantastisch werkt, maar het kan helpen om een ​​dagelijkse begin- en eindtijd aan te houden, evenals het vermijden van e-mails na sluitingstijd.

Het gebruik van een gordijn of scherm is een andere hoogwaardige manier om werk- en slaapruimtes van elkaar te scheiden. Het sluiten van het gordijn wanneer u bent bereikt, is een directe manier om het einde van de werkdag aan te geven.

De huurder van het hier afgebeelde gebied installeerde het gordijn met de hulp van haar huisbaas, door een lange koperen paal aan de vloer en het plafond te bevestigen met loodgietersankers, een ikea-gordijndraad toe te voegen en vervolgens wat gordijnen vast te rijgen.

Hoe maak je een comfortabel thuiskantoor.

6 Werkplek In De Slaapkamer Ideeën

Werkplek in de slaapkamer een mezzanine – ideeën

Werkplek In De Slaapkamer Een Mezzanine Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.slaapkamer-ideeen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Inrichting Ideeen Voor Je Huis Ideeën 5 Kleur In Je Interieur Op Zoek Naar Een Nieuwe Interieur? 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 4X Moodboard Geel Word Vrolijk Color Saver Rood, Oranje, Geel, Zwart/Wit Ideeën 5 Servies Planken Keuken Ideeën 4X Tuin Overdekt Veranda Terras Als Het Mooist Te Ontdekken Middelpunt In El Ideeën 5X Tv Ophangen Zonder Zichtbare Kabels Naar Een Kabelvrij Huis 8 Tips Voor Het Wegwerken Van K Ideeën 1 Fluweel In Het Interieur 5 Ideeën Om Velours Huis Te Halen Voor De Lente 4 Trolley In De Keuken Ideeën 5 Vloer In Slaapkamer Ideeën 6 Luxe Slaapkamer Badkamer Suite Ideeën 5X Zelf Een Kalender Maken Maken, Waarom Niet ? Ideeën 4 Flamingo In Je Interieur Interieurbedekking Totale Interieurs 5X Nieuw Bont In Interieur Ideeën 5X Verbazingwekkend Geometrische Stalen Woonaccessoires Ideeën