Romantische Slaapkamer Stock Foto. Image Of Slaap, Steun 2484034 Ideeën

Dit is een super manier om een ​​hoes te krijgen zonder je bed absoluut te omringen met vitrages. Het is ook handig om te recreëren. U wilt twee gordijnroeden en een paar vitrages.

Eerst bevestig je ongeveer halverwege je bed een gordijnroede aan het plafond. Vervolgens bevestig je de 2e gordijnroede aan het plafond aan het hoofdeinde van het bed.

Je hebt twee manieren waarop je de doorschijnende gordijnen kunt draperen. De handige manier zou zijn om de gordijnen boven het bed te schuiven en ze eenvoudig boven en achter de gordijnroede aan het hoofdeinde van het bed te stoppen om ze achter het hoofdeinde te laten draperen.

De nu niet zo gemakkelijke manier zou zijn om de gordijnen te naaien door met de hand de stang aan het hoofdeinde van het bed te wikkelen.

Het hangt er allemaal van af of je de hengel wilt bedekken of niet. Deze specifieke hoes is een handige look die de bank niet beschadigt.

U wilt gordijnen of vitrage, een grote borduurring, een paar haken voor het plafond en eventueel een vislijn. Eerst schroef je de borduurhaak los en hang je de gordijnen aan de haak.

U kunt een paar gordijnen vastklampen om ze aan beide kanten van het bed te draperen of een extra paar toevoegen om ook achter uw hoofdeinde te draperen.

Vervolgens schroeft u enkele haken aan het plafond en plaatst u deze zonder vertraging in het midden en boven het hoofdeinde van het bed.

Bind de vislijn aan de haak en aan de borduurring om de hoes aan het plafond te hangen. U kunt de hoepel ook direct aan de haken vasthouden om de bovenkant van de overkapping zo dicht mogelijk bij het plafond te dragen.

Dit lijkt wat meer tijd, werk en gereedschap nodig te hebben. Als je er zin in hebt, geeft dit je bed echter een fantastische romantische uitstraling.

Meet je bed op, raadpleeg iemand in de bouwmarkt en koop ijzeren of koperen leidingen en hulpstukken. Je schroeft de buizen samen met de gordijnen en bevestigt deze aan het plafond boven je bed.

Ik vind het leuk dat het eruitziet als een 4-post bed zonder een enorme hoeveelheid ruimte te gebruiken, zoals een echte 4-opgemaakte matras.

Dit is de ultieme hoes voor je romantische slaapkamer. Het verdwijnt vrijwel tegen het plafond en valt elegant om je bed heen. Je kunt de volledige kleine lettertjes voor deze diy hier vinden.

Als je deze doe-het-zelfzaak gaat proberen, zorg er dan voor dat je eerst het plafond tot de vloer meet voor je gordijnmeting. Zorg er ook voor dat je een extra paar handen hebt om te helpen.

6 Romantische Slaapkamer Ideeën

Romantische slaapkamer stock foto. image of slaap, steun - 2484034 ideeën

Romantische Slaapkamer Stock Foto. Image Of Slaap, Steun 2484034 Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : nl.dreamstime.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

X Interieur Inspiratie Woonkamer Tips 6X Kantoor In Souterrain Tips 6X Super Goed Klokken Huis Ideeën 6X Laatste Diy Met Multiplex Ideeën 5X Super Goed Franse Tuin Voorbeelden Ideeën 6X Mooi Binnenkijker Woonhuis Brazilie Ideeën 5X Verbazingwekkend Geometrische Stalen Woonaccessoires Ideeën 6X Elegant Abstract Schilderij Maken Ideeën 5X Geweldig Conceptstore Couleur Locale Ideeën 5X Afbeeldingen Boeken Stylen Woonkamer Ideeën 6X Badkamer Op Zolder Inrichten Tips Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën 5X Badkamer Dubbele Douchekop Ideeën 5 Ikea Keuken Customizen Ideeën 6X Galerij Cactussen Zijn Hot Ideeën