Oude Houten Kast Slaapkamer Verweerde Met Deur Luiken In Mediterraanse / Ibiza Stijl Ideeën

We verschuiven gelijk mee met de make-overweek. Gisteren deelde ik hoe we de scheidingswanden en het plafond hebben beplankt.

Alleen al door dat te doen, ziet de kamer er heel anders uit. Jullie begrijpen allemaal dat ik een grote fan ben van plankenmuren, dus ik was dolblij toen mijn moeder die kwestie voor haar kantoor koos.

Voordat mijn moeder met vakantie vertrok, had ik haar erop gewezen dat het enorm opvallend zou zijn om haar huidige oude kastdeuren in te lijsten.

Ze hadden iets nodig, of dat nu volledig werd vervangen door nieuwe deuren, geverfd of aangepast. Ze had zeker geen voorkeur, dus ik koos ervoor toen ze weg was.

Ik wist dat de huidige deuropeningen er geweldig uit zouden kunnen zien met een beetje nieuw sierwerk en verf, dus dat is wat we deden.

🙂. Laten we het hebben over het bijwerken van de oude kastdeuren en de andere projecten die we hebben voltooid!.

De huidige deuropeningen in mijn historische slaapkamer waren moe. De onderkanten en bovenkanten hadden krassen van jarenlang gebruik, de onderkant had chips die uit de deuren verdwenen en ze hadden een afschuwelijke oranje kleur gehad.

Alle tekenen wezen op een make-over van de kastdeur!. Eerst hebben we de deuren uit de kast gehaald en zijn we begonnen ze in te lijsten.

We gebruikten hetzelfde materiaal als plankenwanden (4 "x 8" onderlaag van 1/4" dik). We verkleinen het tot 3 "strips en legden het op de deur zoals ik me vroeger voorstelde.

Toen we het goed hadden neergelegd, gebruikten we houtlijm op de achterkant van elk stuk en spijkerden ze op hun plaats.

Voor de afstand tussen elke "box", was ik niet overdreven specifiek. Ik wist gewoon dat ik 4 verschillende "dozen" op de deur wilde hebben, dus dat is wat we deden.

Het materiaal werkte duidelijk perfect. Omdat het dunner is, zal het niet te veel uitsteken als ze de deuren schuift.

Nadat we beide deuren hadden ingelijst, hebben we alle spijkergaten en eventuele naden gepropt met muurplamuur. Toen het droog was, zijn we er met een stuk schuurpapier overheen gegaan totdat alles gemakkelijk en glad was.

Ik heb hier geen foto van gekregen, sorry. We hebben vastgesteld dat het waarschijnlijk geen kwaad kan om de deuren hoger te zetten.

Ik dacht niet dat ze op de lange termijn problemen zou hebben met het schrapen van verf, maar voor de zekerheid hebben we ze geprimed.

Toen de primer droog was, begonnen we ze de authentieke kleur, onyx tot en met benjamin moore, in een satijnen afwerking af te beelden.

6 Oude Houten Kast Slaapkamer Ideeën

Oude houten kast slaapkamer verweerde met deur luiken in mediterraanse / ibiza stijl ideeën

Oude Houten Kast Slaapkamer Verweerde Met Deur Luiken In Mediterraanse / Ibiza Stijl Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interliving.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën 5X Super Goed Franse Tuin Voorbeelden Ideeën 6X Uniek Boomstam Bijzettafel Maken Ideeën 5X Mooie Spa Badkamer Ideeën 5X Galerij Deuren Met Glas Ideeën 6X Tropische Badkamer Stylingtips Ideeën 5 Keukeneiland Op Wieltjes Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën 5X Houten Balken De Badkamer Ideeën 5X Inspirerend Grote Leren Stoel Ideeën 5 Knusse Slaapkamers Winter Ideeën 5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën 5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën 6X Verzameling Behang Op Trap Ideeën 5X Super Goed Diy Steigerbuizen Inspiratie Ideeën