Oude Houten Kast Slaapkamer Je Meubels Een Nieuwe Look Geven? Hier Vind Tips! Ideeën

Mijn antwoord was om de tweevoudige deuren weg te doen, de middelste scheidingswand af te breken en nieuwe lijstwerk aan de bovenkant toe te voegen (de opbergvakken aan de linkerkant waren er al - hou ervan!):.

Het werd uiteindelijk mijn voorkeur van onze kastdeurideeën! ik heb de deuren vervangen door goedkopere ikea gordijnen opgehangen met behulp van een roede en ringen die ik goud geverfd heb.

En ik heb ook de binnenkant mooi gemaakt met een prachtig behang en acrylstaven. Ik was er echt niet zo zeker van of ik ooit het juiste deed toen ik vastbesloten was om de deuren af ​​te werpen, maar ik ben er oprecht dol op.

Het heeft elke centimeter van onze kast beschikbaar gemaakt en ik ben er ook dol op!. In deze post vind je alle kleine lettertjes over hoe ik mijn kastdeur heb vervangen door gordijnen.

Bronnen in de kamer: spiegel boven bed gestoffeerd bed met achtervleugel (stof is zuma white). Vreemd genoeg heeft deze kamer helemaal geen kast. We hadden een ingebouwde kast moeten introduceren, maar op basis van het ontwerp van de kamer is er geen geschikte omgeving voor een die de ruimte niet onhandig zou maken.

In plaats daarvan besloot ik een kast toe te voegen voor bedrijven om ruimte te hebben voor het plaatsen van hun kleding. Precies op het moment dat ik ooit op zoek was om er een te kopen, deed een buurman van mij afstand van deze gedateerde tv-kast met twee sets deuren en een tv-plank aan de binnenkant (ik merkte echt dat hij op een dag in hun open garage stond toen ik liep hope dus sms'te ze om te vragen wat ze ermee hadden gedaan! #furniturestalker):.

Ik heb het interieur aangepast door de tv-plank af te werpen en een stang toe te voegen om kleding op te hangen, de vier knoppen verwijderd en het onderste paar knopgaten gepatcht, en beugels aan de binnenkant toegevoegd om de deuropeningen aan de boven- en achterkant als één stuk te laten bewegen.

Ik schilderde de kast met annie sloan chalk paint en dacht eerst dat ik de middelste rietgebieden zou laten zoals ze zijn:. Maar uiteindelijk besloot ik het hele ding te schilderen.

Ik heb een aantal nieuwe touwtrekkers en wat extra's aan de bovenkant geïntroduceerd, samen met een oude olijfemmer (hier verkrijgbaar) en een mand die ik vond op de country living fair.

Uiteindelijk vond ik het leuker dan iets dat ik misschien nieuw zou willen verkopen en de enige kosten waren een liter verf en nieuwe trekjes:. U kunt hier allerlei tips voor het gebruik van annie sloan chalk paint vinden en belangrijkere punten van dit gebied bekijken en bronnen voor onze bezoekersruimte hier vinden.

6 Oude Houten Kast Slaapkamer Ideeën

Oude houten kast slaapkamer je meubels een nieuwe look geven? hier vind tips! - ideeën

Oude Houten Kast Slaapkamer Je Meubels Een Nieuwe Look Geven? Hier Vind Tips! Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.wonen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Prachtig Favoriete Eetkamertafel Ideeën 6 Kleuren In De Slaapkamer Ideeën 6X Gezelligheid Creeren Badkamer Ideeën 5 Ikea Keuken Customizen Ideeën 6X Elegant Beton Cire Interieur Ideeën 6X Badkamer Trends 2018 Ideeën 5X Geweldig Fluwelen Chesterfield Bank Ideeën 6 Tips Voor Kleine Slaapkamer Ideeën 5 Posters In Slaapkamer Ideeën 5 Slaapkamer Behang Idee Ideeën 6X Inspirerend Bloemen In Huis Ideeën 6X Inspirerend Bohemian Dakterras Barcelona Ideeën 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 6 Van Zolder Tot Slaapkamer Ideeën 6X Prachtig Design String Kasten Ideeën