Plant In De Slaapkamer Paradijsvogel Ideeën

Probeer er een paar in uw slaapkamer op te nemen en ga terug naar ons en vertel ons of het enig verschil heeft gemaakt in uw slaapleven. We gaan ervan uit dat het zal gebeuren!. Als je elke truc in het e-boek hebt geprobeerd om een ​​oogje dicht te doen (hallo, cbd en meditatie-apps), maar je nog steeds elke avond woelt en draait, is het misschien je slaapkamer die de schuld heeft.

Immers, als je omgeving niet bevorderlijk is om te slapen, zul je niet gezellig zijn, hoe hard je ook probeert. Een aspect dat je niet eens begreep dat je slaapkamer misschien mist? een plant. Vreemd maar waar: er zijn verschillende plantensoorten in de slaapkamer die je oprecht kunnen helpen om sneller in slaap te vallen.

"kamerplanten verbeteren nu niet alleen het standaard uiterlijk van een ruimte, maar onderzoek heeft aangetoond dat ze ook je humeur kunnen verbeteren, je creativiteit kunnen verfraaien, je stressniveau kunnen verlagen, je productiviteit kunnen verhogen, je rust kunnen brengen, de luchtvochtigheid binnenshuis kunnen handhaven, zuurstof kunnen produceren en luchtverontreinigende stoffen natuurlijk filteren”, zegt erin marino van online plantenwinkel the sill.

"je zou moeten zeggen dat flora behoorlijk multitaskers is!". Maar bepaalde flora werkt beter in de slaapkamer dan andere - hun aangename geuren, luchtzuiverende eigenschappen en moeiteloos onderhoud maken ze tot winnaars omdat ze u helpen snel een snoozetijd van hoge kwaliteit te krijgen.

Bekijk haar recs hieronder samen met andere planten om te overwegen om in je slaapkamer te blijven voor een goede nachtrust. Als je kamerplanten voor je slaapkamer nodig hebt, hoef je niet verder te zoeken dan de flamingo-plant, ook wel bekend als de flamingo-plant.

Een anthurium - die helpt om koolstofdioxide uit te stellen en overvloedige zuurstof te leveren met zijn groen. En op welke hogere plek kun je deze onervaren en roze schatten laten zien dan in de ruimte waar je dag en nacht talloze uren doorbrengt? "de flamingo-plant heeft een zure, goed doorlatende grond nodig en houdt nu niet van direct daglicht en produceert het hele jaar door prachtige en duurzame vegetatie", zegt andres.

De lady palm (ook wel bekend als de bamboo palm) groeit in een aantrekkelijk, gelijkmatig patroon, en nieuwe bladstelen ontspruiten aan de onderkant. Dit is een van de meest geschikte planten voor plaatsing in de slaapkamer, omdat ze zich het beste ontwikkelen in helder, indirect licht bij een raam of dakraam dat vaak wordt waargenomen in gezonde slaapvertrekken.

Elke bladsteel kan tot 18 inch lang worden, zodat de groene bladeren gemakkelijk een lege slaapkamerhoek zullen sieren. "de lady-palm verdraagt ​​​​zeer weinig licht en deze plant heeft niet langer te veel water nodig - de verzorging is heel eenvoudig", zegt andres.

Afkomstig van de salomonseilanden in de stille zuidzee, zou men de pothos kunnen zien die de beboste vloer in zijn natuurlijke habitat bedekte. Dit is een uitzonderlijke zetplant - wees creatief met een plaatsingsmand en laat de bladeren zich naar beneden ontwikkelen.

"de ivy pothos is een zeer stevige plant en kan zich gemakkelijk aanpassen aan onderscheidende omgevingen", zegt andres. "van indirecte lichtomstandigheden tot directe zon, deze plant kan groeien in een soort substraat zoals aarde, hout en water.

De klimoppothos wordt ook beschouwd als een topluchtzuiverende plant die gifstoffen uit de lucht kan verwijderen. ”.

5 Plant In De Slaapkamer Ideeën

Plant in de slaapkamer paradijsvogel - huis-inrichten.com ideeën

Plant In De Slaapkamer Paradijsvogel Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.huis-inrichten.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4X Led Panelen Voor Thuisgebruik Modern Le Dpaneel Incl. 80 Cm 40 W Ideeën 6X Uniek Boomstam Bijzettafel Maken Ideeën X Hm Home Happy Holidays 2015 Lighting The Tree At Ideeën 4X Moderne Bohemian Tuin Mike Megan Dromen Van De Tuinbook The Ultimate Garden By Sarah Raven Ideeën 5X Okergeel In Het Interieur Interieur, Benijdenswaardig! Ideeën 6X Kleuren In Interieur Tips X Zomer Outlet Meubels Kopen Dekbedovertrek Joris & Rikkert 60X80 Ideeën 1X Studio Snowpuppe Lamp Tips 5X Planten In Huis Tips 6 Een Rustgevende Slaapkamer Ideeën 5 Het Verhaal Achter Tsbkaartjes Chagall Vs Picasso #Art #Abstract #Figure 5X Verbazingwekkend Geometrische Stalen Woonaccessoires Ideeën 5X Galerij Ferm Living Plantenbak Ideeën 5X Moodboard Thee Tijd Tips 4 Winterklaar Maken Tuin Deze 9 Tips Helpen Je De Te