Slaapkamer Makeover Van Beth Verkocht Narcisstraat 14 8255 Bs Swifterbant [Funda Ideeën

Ik hou van de zichtlijn naar mijn kamer vanuit de gang. Stacey adviseerde fluwelen vouwgordijnen voor meer weelderigheid en ze vallen prachtig.

Een foto van maureen o'connor voegt een fris mintgroen tintje toe aan het nieuwe vloerkleed. Een lager, moderner bedframe, bekleed met minkybruin fluweel, laat de plafonds hoger lijken.

Producten: kunstwerk via maureen o'connor, art interiors, (416) 488-3157 of artinteriors. Ca; kunstwerk inlijsten, deserres, deserres.

Ca; linnengoed, au lit fine linens, 1-800- 363-6080 of aulitfinelinens. Com. Een witte slaapkamer make-over met een vleugje mauve, zwart en bruin.

Gemaakt met tal van verfprojecten, zelfgemaakt hoofdeinde en goedkope knusse details. Oh mijn god, jullie allemaal. Ik heb eindelijk de make-over van sarah beth's slaapkamer en toilet voltooid.

Ik heb echt het idee dat ik hier sneller doorheen zou komen, maar dat deed ik niet. Voordat we beginnen, heb ik twee blogposts gemaakt om elke ruimte te exposeren.

Er waren veel te veel foto's en belangrijke punten geweest om het allemaal bij elkaar te proppen. Het was vele jaren geleden dat we de make-over van de sluitkamer hadden gedaan.

Toen kwam ik de eerste keer dat ik over haar kamer postte hier op de blog tegen. Wauw! het geeft aan hoe onderscheidend verf een kamer kan maken.

Je kunt zien dat ik toch de gelijke gordijnen en de pottery barn-loveseat heb. Het is ook heel duidelijk hoe we in de loop der jaren hebben opgeruimd en wat het verschil maakt.

Door onderweg te documenteren in mijn instagram stories, kon ik het proces vroeger realtime delen. Hoewel sommige mensen dol zijn op realtime vooruitgang, doen de meesten dat niet.

Iedereen wil nu dingen voor elkaar zien te krijgen. Maar zo werkt de wereld niet echt. Hier loop ik vast. Als maker van inhoudsmateriaal en blogger is dit een baan waar ik dol op ben.

Mijn lezers plezieren is de reden waarom ik dit doe. Dus in de toekomst ga ik ernaar streven en het gat dichten tussen het delen van mijn ideeën en het voor elkaar krijgen van zaken om hier op de blog te posten.

Zorg ervoor dat je geabonneerd bent op mijn e-mail. Dit is begonnen omdat ray en ik hebben gesproken over de verkoop van ons huis.

Jaak! heb je die zien aankomen?. We hebben hier een tijdje over gesproken, maar zolang de jongeren nog op de universiteit zitten, voelt het niet goed.

Dat seizoen van het leven heeft maar een ander jaar dan schetsen we om het idee opnieuw te bekijken. Dat gezegd hebbende, waren we vastbesloten om zaken aan ons huis te gaan doen die het promoten gemakkelijker zouden maken.

We willen absoluut niet alle initiatieven doorspitten om de woning op de markt te brengen. Kan er net zo goed van genieten.

Je weet maar nooit, we kunnen ook op geen enkele manier vertrekken na dit alles. Op 19 januari begon ray met het dichten van alle gaten in de muren boven.

Nou, dat escaleerde snel en er was geen weg meer terug. Ik vatte dit op als een signaal dat hij wilde dat ik alle kamers zou overnemen.

Lol.

6 Slaapkamer Makeover Van Beth Ideeën

Slaapkamer makeover van beth verkocht: narcisstraat 14 8255 bs swifterbant [funda ideeën

Slaapkamer Makeover Van Beth Verkocht Narcisstraat 14 8255 Bs Swifterbant [Funda Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.funda.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Bar In Keuken Ideeën 5X Meubels Voor In De Tuin Opklapbare Tafels En Stoelen Buitenmeubelen Ideeën 5 Kantoor Van Nu Interieurontwerp 4 Inrichting Kleine Keuken Ideeën X Leuke Woonkamer Ideeen Tips 6X Landelijke Interieur Ideeen Tips 4 Beste Tips Kiezen Spa De Meest Overweldigende 10 Plekken Om Te Bezoeken In 2021 4 Cadeautjes Voor In Huis Cadeau Mooie Geschenken 5X Rotan Meubelen Weer Helemaal Hip Stoelen, Niet Alleen Verkrijgbaar Bij Tuincentra Meer Ideeën 5X Geweldig Betonvloer In Huis Ideeën 4X Zara Home Kerstcollectie 2014 City Guide Rotterdam Ideeën 5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën 5X Speelse Muur Op Kantoor Het Van Funda Ideeën 5X Design Hotel Met Marokkaans Interieur Dieren En Interieur, Een Succes? Ideeën 5X Moodboard Do It Yourself How To Choose And Use Ideeën