Slaapkamer Makeover Van Beth Cultuur 2013 In 130 Cultuurtips Weekend Televisie Podium Film Ideeën

Hoe beschermt absoluut iedereen zich? tot nu toe, zo goed hier bij ons thuis. We zijn allemaal gezond en hebben veel wc-papier, dankzij mijn chicken little-zelf die zich ruim van tevoren klaarmaakt voor dit toernooi.

Het grootste project is om mijn kinderen uit de oorlog te houden met elke andere all. Dag. Lang. Elk. Enkel. Dag…. Aaaaaaaaaa… jullie zullen me hier mijn denkvermogen laten verliezen!. Maar een van de vele zegeningen van in quarantaine worden geplaatst, weg van de wereld? eindelijk al die doe-het-zelf-projecten voltooien die al maanden onafgemaakt zijn.

We zijn uitstekend gezegend met ons huis aan het meer, zodat we een veilige uitwisseling van omgeving kunnen hebben wanneer we moeten ontsnappen aan de dagelijkse eentonigheid van het quarantaineleven.

We zijn al geruime tijd langzaam bezig om elke centimeter ervan te renoveren. Je hebt een paar maanden geleden gekocht om de make-over van de hoofdslaapkamer te zien, en nu ben ik verheugd om je de nieuwe onthulling van de slaapkamer op de vliering te laten zien!.

Je moet toegeven - dat is een behoorlijk hoogwaardige transformatie voor slechts een paar schoonheidsveranderingen!. Het hok is waar caroline uiteindelijk zal slapen. Hopelijk komt ze op een dag uit mijn matras en slaapt ze in haar eentje.

En als die dag eindelijk komt (lieve heer, laat het snel zijn), wilde ik dat ze een mooie, vrouwelijke ruimte had waar ze zich als een kleine prinses kon voelen aan de achterkant van haar baldakijn.

Deze ruimte viel me een beetje tegen, maar toen stuitte ik op deze schitterende hoofdslaapkamerruimte met de hulp van liz bij love grows wild en wist dat dit ooit was wat ik wilde voor het hok.

Liz creëerde een veldbalk om haar gordijnroeden te omsluiten, maar ik kocht geluk en vond deze schitterende met de hand uitgehouwen houten balk uit een huis uit de jaren 1800. Een man op facebook marketplace promootte deze 14 "lange balken voor $ 100 per stuk.

Ik denk dat het veel meer dan $ 100 aan aantrekkingskracht toevoegt aan de kamer, nietwaar?. Eind vorig jaar hebben we een timmerman genaamd john met ready remodeling in dienst genomen om binnen te komen en alle nieuwe lvt-vloeren te leggen, het hele huis te schilderen en de shadowgap toe te voegen aan het schuine plafond in het hok.

Hij en mijn man hebben deze prachtige balk over de zolderopening aangesloten. Vervolgens hebben we deze koperen pijp als gordijnroede aan de achterkant van de balk toegevoegd. Ik wilde een plafondventilator die aan de kleine kant zou zijn, maar toch voldoende mild zou zijn voor dit deel van het huis.

Ik heb de perfecte plafondventilator gevonden - hij heeft intrekbare bladen die zichzelf inklappen als hij niet meer aan staat, dus hij ziet er gewoon uit als een gewone lamp. Maar draai het op en er komt een hoop koele lucht uit! heel belangrijk in onze hete zomers in alabama.

6 Slaapkamer Makeover Van Beth Ideeën

Slaapkamer makeover van beth cultuur 2013 in 130 cultuurtips weekend televisie podium film ideeën

Slaapkamer Makeover Van Beth Cultuur 2013 In 130 Cultuurtips Weekend Televisie Podium Film Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : docplayer.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Verzameling Foodhotspots Kopenhagen Ideeën 6X Kinderkamer Met Bureau Tips 6X Het Beste De Mooiste Plankdragers Ideeën 6X Geweldig Decoratie Met Bloemen Ideeën 5X Mooie Badkamerspiegel Ideeën 4 Metod Keuken Ikea Ideeën 6X Het Beste Give Aways Winnaars Ideeën 4 Tv In De Keuken Ideeën 5X Geweldig Budgettips Voor Studenten Ideeën 6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 5X Prachtig Decoratie Voor Kerst Ideeën 5X Koper In Badkamer Ideeën 5X Inspiratie Opbergen Tijdschriften Tips 6X Het Beste Gordijnrails Of Roede Ideeën 6X Super Goed Industriele Inrichting Ideeën