Slaapkamer Makeover Van Beth Jaha! Primark Verkoopt Toffe Neon Lampen Voor Een Prikkie Ideeën

John bracht ook nieuwe wandkandelaars aan weerszijden van het bed, met een verwisseling door het hoofd, zodat je de lichten uit kunt doen als je je erin nestelt. En ik heb de afstandsbediening van de plafondventilator erna aangesloten voor nog meer gemak.

Deze pbteen bohemian wonder-shams roepen al jaren mijn identiteit op, maar uiteindelijk haalde ik de trekker over toen ik ze in de uitverkoop betrapte. Ze passen perfect bij de aquablauwe / maagdenpalm boho-stijl tapijten die ik bij wayfair ontdekte.

We observeerden de kleine bijzettafels voor $ 20 per stuk bij een plaatselijke antieke kraam! scoren. Nu voor het leuke gedeelte: de gordijnen sluiten! van de buitenkant biedt het zeker privacy voor het bed, wat bevredigend is als vrienden blijven logeren.

Wanneer de vitrages en gordijnen zijn gesloten, voelt het alsof je in een kleine bougietent bent - allemaal geweldig en tevreden met nepbont en een zacht kingsize bed. Dit weekend tijdens de quarantaine hebben we hier gelegen en nepcamping gespeeld met de kinderen, wat wayyyyy leuker is dan deelnemen aan een echte camping.

De jongeren kookten nepmaaltijden boven een fictief kampvuur en we aten denkbeeldig ijs als toetje. Het was de eerste keer dat ze in weken samen speelden zonder poespas en oorlog. Dat is de kracht van een op je gemak afgeschermde schuilplaats als je wekenlang samen opgesloten zit.

Ik hoop dat u en uw gezin veilig en goed blijven in deze tumultueuze tijd. Ik stuur mijn liefde naar jullie allemaal!. Beth hunter, die haar huisrenovatie- en siertaken deelt bij homestoriesatoz, had een woonkamer in het midden van haar huis zonder directe toegang tot ramen.

Toen ze besloot de ruimte een make-over te geven, wist ze dat de overlapping en de witte verf in haar grafiek niet lang genoeg zouden zijn om de ruimte glanzend en open te laten aanvoelen.

Ze besloot om twee dakramen op te zetten, en de daaruit voortvloeiende natuurlijke zachtheid de hele dag laat de kamer gloeien. Kom meer te weten. Met witte, lichtfilterende tinten kan ze het zonlicht diffuus maken wanneer dat nodig is.

De dakramen zijn het model met frisse lucht op zonne-energie, afmeting c06 (21" b x vijfenveertig 3/4" h). De werkelijke installatiekosten zullen afwijken van deze schattingen op basis van veelvoorkomende variabelen in dakconstructie en schachtconstructie.

Beth en ik werkten jaren geleden samen in een call-core en we zouden kletsen over het versieren van dingen tijdens pauzes en tussen oproepen. (dit was lang voor michael helwig interiors).

Hoe dan ook, beth en ik schrijven een paar keer per jaar tekstberichten heen en weer en houden elkaars gebeurtenissen bij. Maar een e-mail van haar ontvangen is ongebruikelijk, vooral een met wanhopig als de titel.

6 Slaapkamer Makeover Van Beth Ideeën

Slaapkamer makeover van beth jaha! primark verkoopt toffe neon lampen voor een prikkie ideeën

Slaapkamer Makeover Van Beth Jaha! Primark Verkoopt Toffe Neon Lampen Voor Een Prikkie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.bloglovin.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Laatste Leuke Bijzettafels Ideeën 6X Laatste Diy Ypperlig Wandrek Ideeën 6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën 4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën 5X Het Beste Gekleurde Eyecather Huis Ideeën 6X Laatste Creatief Boeken Opbergen Ideeën 5X Kleine Badkamer Witte Ronde Mozaiektegeltjes Ideeën 5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën 5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën 6X Kleine Fijne Praktische Badkamer Ideeën 6X Mooi Beamer In Huis Ideeën 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 5X Mooi Golfplaten In Huis Ideeën 6X Frisse Kleuren Badkamer Ideeën 6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën