Kleur In De Slaapkamer MakeOver Met Licetto Bij Muk Van Lil Ideeën

Het blijkt dat je decorkeuzes ook de oorzaak kunnen zijn van je slaapproblemen. Pluizige kussens, een knus matras en verduisterende jaloezieën kunnen ook onvoldoende zijn om de onbewuste signalen die uw muurkleur uitzendt, tegen te gaan.

De kleurenpsychologie leert ons dat de tinten die ons omringen verschillende invloeden hebben op ons gedrag en onze stemming. (1) we hebben allemaal een aangeboren gevoel voor dit concept: aan welke emotie denk je als je de kleur rood ziet? hoe zit het met blauw?.

Kleuren hebben invloed op veel subtiele componenten van onze ervaring: zoals de smaak van voedsel, hoe warm of koud een kamer aanvoelt, en kunnen zelfs onze kans op een impulsaankoop vergroten.

(1). Door de ideeën van kleurenpsychologie toe te passen op uw interieurinrichting, kunt u het ideale huis creëren voor elke gelegenheid: zelfs slapen. Over het algemeen zijn de belangrijkste tinten veel minder bevorderlijk om te slapen dan extra afgezwakte tinten.

Slaapexperts raden ook aan te kiezen voor een plat uiteinde in plaats van glanzend, waardoor kleuren zachter lijken. (2). Een studie uitgevoerd door de hotelfabrikant travelodge onderzocht hoe de kleur van onze slaapkamers de uitstekende nachtrust beïnvloedt.

De onderzoekers analyseerden 2000 slaapkamers in het vk om te bepalen welke kleurstoffen helpen en welke slaap vermijden. (3). Laatste update op 31-10-2019 om 14:18  - meer informatie productkosten en beschikbaarheid zijn correct op de aangegeven datum/tijd en kunnen niet worden gewijzigd.

Alle kosten- en beschikbaarheidsrecords die op het moment van aankoop op amazon. Com worden weergegeven, zijn van toepassing op de aankoop van dit product. " / partnerlinks / afbeeldingen van amazon product advertising api.

Hoewel rood voor velen van ons het toppunt van luxe is, is het prima dat inspirerende creativiteit levendige verlangens en zelfs nachtmerries kan opwekken. Om deze reden werd rood ooit uitgesproken om de minst rustgevende slaap van allemaal te bieden: 5 uur 56 minuten.

Rood is een wijdverbreid signaal voor gevaar en biedt daarom waarschijnlijk niet de meest rustige atmosfeer om te slapen. Deze vurige tint kan evenzeer gevoelens van passie, liefde en kracht opwekken en is in verband gebracht met een opwaartse stoot in de bloeddruk: 6 uur 58 minuten.

Omdat velen van ons kiezen voor grotere neutrale kleurenpaletten, is bruin voor sommigen een slaapkamernietje geworden. Bruin geeft echter een somber gevoel en heeft te maken met droefheid; en om deze reden is de 2e slechtste kleur om te slapen: 6 uur en 5 minuten.

Een andere onpartijdige favoriet, grijstinten zijn somber en deprimerend. Hoewel je niet wilt dat je slaapkamerinrichting overprikkeld is, zijn de gevoelens die met behulp van grijstinten naar voren worden gebracht verre van rustgevend: 6 uur 12 minuten.

Goud is warm, levendig en zonnig, maar de associatie met rijkdom kan bij sommigen van ons financiële problemen veroorzaken. Mensen die in gouden kamers slapen, slapen gemiddeld slechts 6 uur en 43 minuten.

Gedempte tinten blauw worden beschouwd als het meest bevorderlijk voor de slaap. Deze kleuren zijn rustgevend en bevorderen gevoelens van rust die nachtmerries kunnen voorkomen: 7 uur 52 minuten.

Geel is warmte en troostend. Velen van ons vinden het minder moeilijk om te ontspannen in gele kamers. Houd er echter rekening mee om de belangrijkste kleuren uit de buurt te houden en in plaats daarvan te kiezen voor een zachtere kleur: 7 uur en veertig minuten.

6 Kleur In De Slaapkamer Ideeën

Kleur in de slaapkamer make-over met licetto bij muk van lil ideeën

Kleur In De Slaapkamer MakeOver Met Licetto Bij Muk Van Lil Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.pure-original.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Trend Inspirerende Werkplekken Huis Ideeën 5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën 6X Nieuw Dakterras Bars Inspiratie Ideeën 6X Planten In De Badkamer Ideeën 6X Uniek De Notenhouten Tafel Ideeën 5 Slaapkamer Woonkamer Eenkamerappartement 35M2 Ideeën 5X Laatste Leuke Bijzettafels Ideeën 6X Nieuw Jungle Behang Ideeën 6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 6X Inrichten Mini Balkon Tips 4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën 6X Inspiratie Muur Opvrolijken Tips 5X Galerij Decoratie Voor Woonkamer Ideeën 5X Super Goed Diy Steigerbuizen Inspiratie Ideeën