Planten In De Slaapkamer Je Gezond Of Niet? Blog Ideeën

De beroemde monstera deliciosa komt oorspronkelijk uit zuid-amerika en gedijt goed bij indirect licht (hij groeit normaal gesproken onder de verkleuring van bomen), dus het is het beste als je slaapkamer geen directe zon heeft.

Volgens andres is het ook een winnaar voor slaapkamers aan de kleine kant, omdat het "grote bladeren produceert in kleine ruimtes". De sill verkoopt een kleine of middelgrote monstera deliciosa in pot, ook erkend als de zwitserse kaasplant.

Je nachtkastje krijgt een mooie blikvanger met de phalaenopsis orchidee. "dit is een van de mooiste orchideeën, goed afgestemd op binnenruimtes en indirect zonlicht", zegt andres.

"hij bloeit eenmaal per 12 maanden gedurende ongeveer drie maanden: de bloei begint in de maanden met de laagste temperaturen en ze zijn aangepast om op schaduwrijke plaatsen te blijven.

". Als je de luchtkwaliteit in je slaapkamer wilt verbeteren, zijn echeveria-vetplanten het overwegen waard om serene, zuurstofrijke groene vibes te creëren.

"deze plant komt uit het team van succulenten die heel dicht bij de cactusplant staan. Het zijn droogtetolerante bloemen die van goed doorlatende grond houden", zegt andres.

"echeveria plant leven als het zonlicht, maar heeft slechts een paar uur per dag publiciteit nodig om het gezond te houden en te laten groeien met prachtige kleuren.

". Vredeslelies zijn een van de meest gewilde kamerplanten. Je kunt ze op je vensterbank zetten en ze kunnen veel schadelijke gifstoffen eruit filteren.

Het vocht dat door deze kamerplanten wordt afgegeven, verhoogt de luchtvochtigheid in de kamer en onderdrukt microben in de lucht die tot allergieën kunnen leiden.

Als je last hebt van droge neusholtes, helpt de peace-lelie om de slaapkamer te ontdoen van luchtvervuiling binnenshuis die droogheid veroorzaakt.

Voor een goede nachtrust zorgt de peace-lelie niet alleen voor gemakkelijke lucht, het is ook een onderhoudsarme plant die alleen wekelijks water wil krijgen.

Spinvegetatie heeft de laatste jaren een enorme comeback gemaakt, nadat het in de jaren '70 niet ongebruikelijk was in slaapkamers. Hun uitgestrekte, gestreepte bladeren verspreidden zich vanuit het midden en creëerden een overvloedige groene massa.

Studies hebben aangetoond dat de plant 90% van het kankerverwekkende chemische formaldehyde uit de lucht verwijdert (als je daardoor niet beter slaapt, wat dan wel?).

Het absorbeert bovendien geuren en dampen om het zuurstofstadium overmatig te behouden en een betere slaap te bevorderen. Deze bloemen produceren ook baby spider-planten, zodat je nieuwe planten voor je slaapkamer kunt kweken en vermeerderen.

Een andere eersteklas luchtreiniger, de slangenplant (ook wel dracaena trifasciata genoemd) is bovendien een van de uitstekende kamerplanten voor beginners.

Pas echter op als u huisdieren heeft - deze kan giftig zijn als deze wordt ingeslikt door uw harige vriend. Aan de ene kant zeggen sommigen van ons dat planten een rechtmatige plek in de slaapkamer hebben omdat ze zuurstof produceren.

Aan de andere kant stellen feng shui-professionals dat flora niet geschikt is voor de slaapkamer omdat ze energie produceren die in tegenspraak is met je slaap.

Hier zijn enkele verklaringen die ik heb gevonden:.

6 Planten In De Slaapkamer Ideeën

Planten in de slaapkamer je slaapkamer: gezond of niet? - lusanna.nl blog ideeën

Planten In De Slaapkamer Je Gezond Of Niet? Blog Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.lusanna.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Rotan Meubelen Weer Helemaal Hip Stoelen, Niet Alleen Verkrijgbaar Bij Tuincentra Meer Ideeën 6X Super Goed Dip Dye Kussen Ideeën 6X Salontafel Op Wielen Tips 5X Kinderkamer Cactus Thema Tips Vaas Met Touw Vazen Van Aluminium Tin Rvs En Spaanplaat 4 Appartement Met Culturele Invloeden Antwerpen In Directie Van Brussels Airlines 4 Inspiratie Voor Een Orangerie Droomhuis Ideaal Begin Met 6X Roze Interieur Inspiratie Tips 5 Bon Fait Maison  Τρίκαλα 5X Zomer Outlet Meubels Kopen Mocht Je Boos, Ontevreden Of Teleurgesteld Zijn, Ik Bied Ideeën Flamingo In Je Interieur Haakbaar Haakwerk 4X Bedstee Inspiratie Voor De Kinderkamer Beste Tips Een Grote Ideeën 6X Schoenen Opberg Ideeen Tips X Woonvondst Zuiver Omg Eetkamerstoel Stoel Sunshine Orange Eikenhout, 30X57X59Cm Ideeën 5X Galerij Decoratie Oude Trommeltjes Ideeën