Planten In De Slaapkamer 5 Voor Je Om Beter Te Kunnen Slapen Happy Ideeën

Verder beperken hogere zuurstofgraden de hoeveelheid koolstofdioxide die we in ons bloed hebben, wat ook een negatieve invloed heeft op uw slaapkwaliteit.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door het national center of biotechnology information, hebben onderzoekers vastgesteld dat hoge en lage niveaus van koolstofdioxide in de bloedbaan een negatieve invloed hadden op de hoeveelheid goede slaap.

Ze kwamen tot de conclusie dat milde hoeveelheden koolstofdioxide in het bloed resulteerden in een eersteklas slaapkwaliteit, gemeten aan de hand van slaapverstoringen en de hoeveelheid rem-slaap (rapid eye movement).

Als u meer wilt weten over de bevindingen en experimentele procedures, vindt u hier het volledige wetenschappelijke rapport.

De genoemde wetenschappelijke rapporten hierboven vertellen ons dat te veel zuurstof of kooldioxide een negatief effect kan hebben op onze slaap.

Nu is de vraag, kan het plantenleven voldoende zuurstof of koolstofdioxide produceren om onze slaap te beïnvloeden?. Dit hangt natuurlijk af van (1) de hoeveelheid flora in de slaapkamer en (2) de grootte van de slaapkamer en (3) de soorten planten in de slaapkamer.

Hoe meer planten, hoe meer hun vermogen om de luchtkwaliteit te veranderen. Hoe groter de afmeting van de slaapkamer, hoe meer lucht er is voor de flora om te veranderen.

En natuurlijk hangt het ervan af of bloemen die 's nachts zuurstof produceren, in uw slaapkamer worden geplaatst. Het is echter ook authentiek dat mensen meer koolstofdioxide produceren dan planten.

Dan, met dezelfde redenering, moet deze verklaring ook waar zijn: feng shui houdt niet van extra mensen die bij jou in de slaapkamer slapen.

Feng shui, als je het nog niet weet, is lang geleden gemaakt. Sommige concepten zijn voornamelijk gebaseerd op bepaalde berekeningen, en sommige zijn volledig gebaseerd op reizen en doorgegeven via cultuur.

Wat betreft planten in de slaapkamer, het is niet in de form school of de compass school van feng shui. Dit maakt het meer een rit die generaties lang wordt doorgegeven.

Laten we, om te begrijpen waarom dit een ervaring is, eens kijken naar de woonomstandigheden van onze voorgangers. In het oude china zijn de meeste mensen boeren.

Ik kan dus gerust aannemen dat veel mensen samen een kamer delen. Ook in de oudheid hebben mensen geen idee wat zuurstof of koolstofdioxide is en hoe het ons beïnvloedt.

Welke bloemen wat 's nachts produceren, is ook niet bekend. Maar als iemand flora in een kamer vol mensen zou plaatsen, kan ik op basis van risico en waarschijnlijkheid gerust aannemen dat de plant 's nachts kooldioxide produceert.

Zo zal er meer koolstofdioxide aan de kamer worden toegevoegd, wat de slaap van mensen exponentieel verslechtert. Daarom denk ik dat feng shui niet van planten in de slaapkamer houdt.

Dat idee is gebaseerd op een historische context die niet langer waar is in de huidige woningvereisten en informatie die we hebben.

Strikt genomen heeft je slaapkamer maar één doel: slapen. En omdat planten het vermogen hebben om onze slaap (positief of negatief) te beïnvloeden, kunnen ze dus ook gebruikt worden voor slaapkamer feng shui.

6 Planten In De Slaapkamer Ideeën

Planten in de slaapkamer 5 voor je om beter te kunnen slapen happy ideeën

Planten In De Slaapkamer 5 Voor Je Om Beter Te Kunnen Slapen Happy Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : happyinshape.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Afbeeldingen Dekbedovertrek Wit Grijs Ideeën 5 Ikea Keuken Customizen Ideeën 6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën 5 Karakteristiek Slaapkamer Ontwerp Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 5X Uniek De Japanse Tuin Ideeën 5 Romantische Slaapkamer Tips Ideeën 6X Badkamer Tegels Kopen Tips Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 5X Verzameling Druivenrek Bij Terras Ideeën 6X Elegant Gezellig Interieur Woonkamer Ideeën 5X Van Donkere Kelder Tot Droombadkamer Ideeën 5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën 5X Nieuw Designer Bijzettafel Ideeën 5X Mooiste Roze Badkamers Ideeën