Planten In De Slaapkamer 5 X Kalmerende Voor Stek Woon & Lifestyle Ideeën

Als je bijvoorbeeld een kamer deelt met 2 verschillende huisgenoten (zoals in een studentenhuis), kan het plaatsen van wat zuurstofproducerende flora ook helpen om het koolstofdioxidegehalte in de kamer te verlagen.

Elke persoon heeft echter een andere slaapbehoefte. Daarom is het hoger om het soort plant en de grote verscheidenheid aan planten te testen voordat u beslist of bloemen geschikt zijn voor uw slaapkamer.

Terug naar jou. Denk je dat planten geschikt zijn voor de slaapkamer? ik zou graag uw mening horen. Deel het met mij in de opmerking hieronder!. Je brengt veel tijd door in je slaapkamer (minstens acht uur per nacht, toch?), dus het is noodzakelijk dat je huis zo rustig mogelijk is.

En hoewel kaarsen en cbd je geest eerder kunnen verlichten dan je op je kussen drukt, kan het toevoegen van echte planten aan je omgeving ook je vrijetijdsbesteding verbeteren. Nasa heeft zelfs ontdekt dat veel populaire planten, zoals dracaena en snake plants, gifstoffen verwijderen en de standaard luchtkwaliteit verbeteren, wat essentieel is voor een schonere nachtrust.

Blader door deze slaapkamerflora totdat u de perfecte keuze voor uw ruimte vindt, hoe klein ook. Zelfs als je slaapkamer niet veel ramen of natuurlijk zonlicht heeft, kun je kiezen voor een tolerante kamerplant die kan leven om het verhaal te vertellen bij weinig licht.

Of als je het gevoel hebt dat je niet voldoende plank, dressoir of vloerruimte hebt om groen weer te geven, denk er dan eens over na om een ​​​​van de wijnselecties in een plantenbak boven je hoofd te hangen.

Het staakt het resultaat? een gezelliger, beter voor u ruimte. Je hebt misschien al kamerplanten met kleur en leven voor de ontspanning van je huis, maar ze kunnen ook een slaapkamer verkleden.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de aanwezigheid van planten stress kan beperken en de productiviteit kan verhogen, wat kan helpen om van uw omgeving de ideale omgeving te maken om te ontspannen na een lange dag.

Er is een groot aantal planten die perfect zijn voor slaapkamers, samen met onderhoudsarme variëteiten. Testtuintip: vermijd te veel water. Er gaan meer planten dood door te veel vocht dan andersom.

Houd een plastic of keramische plantenschotel onder de plant, zorg ervoor dat er geen vocht in het tapijt of houten oppervlakken terechtkomt, maar laat uw kamerplant in geen geval in stilstaand water zitten.

Jasmine is een aantrekkelijke accentplant, maar het is meer dan alleen een fantastisch gezicht. Studies tonen aan dat de geur van jasmijn de kwaliteit van je slaap echt verbetert en je kansen vergroot om wakker te worden met een hogere mindset en minder angst.

Waarom planten volgens de feng shui-theorie niet de beste optie zijn voor de slaapkamer. Kamerplanten zijn leuk om te verzamelen en te verzorgen. Ze hebben ook de kracht om de lucht te zuiveren, de zuurstof in uw huis bij te vullen, en ze kunnen u zelfs stressverlagende voordelen bieden door er gewoon voor u te zijn om naar te kijken.

Hoewel ze geweldige elektriciteit in bepaalde delen van je huis kunnen trekken, mag flora volgens de concepten van feng shui nooit in de slaapkamer worden bewaard.

6 Planten In De Slaapkamer Ideeën

Planten in de slaapkamer 5 x kalmerende voor - stek woon & lifestyle ideeën

Planten In De Slaapkamer 5 X Kalmerende Voor Stek Woon & Lifestyle Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.stekmagazine.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Verzameling Boek Meubels Maken Ideeën 6X Prachtig Favoriete Eetkamertafel Ideeën 6X Laatste Palm Behang Ideeën 5 Stoere Witte Hemelse Slaapkamer Ideeën 5X Verzameling Druivenrek Bij Terras Ideeën 6X Elegant Halloween Decoratie Ideeen Ideeën 6X Geweldig Bed Zonder Poten Ideeën 5X Nieuw Eyecatchers Industrieel Interieur Ideeën 6X Prachtig Dienbladen In Huis Ideeën 5X Mooiste Roze Badkamers Ideeën 5X Geweldig Gympaard In Interieur Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën 6 Kleur In De Slaapkamer Ideeën 5X Geweldig Babykamer Landelijke Stijl Ideeën 6X Inspirerend Gekleurde Bank Combineren Ideeën