Kleuren In De Slaapkamer Hoe Kleur Van Je Leven Beïnvloedt Ideeën

Liefhebbers van moderne decors, grijze verf lost je slaapkamerprobleem op. Het geeft genoeg afwisseling van de witte scheidingswanden in de rest van je huis om je lichaam te helpen ontspannen aan het einde van de dag, naast het breken van je moderne vibes.

Laten we het hebben over donkergrijs. Hoewel je in het begin misschien aarzelend zult zijn, zul je merken dat het een rokerige, humeurige tint is waar je gemakkelijk verliefd op kunt worden.

En toch maakt het feit dat je in het neutrale huishouden bent, het gemakkelijk om je decoraccenten te veranderen bij elke gelegenheid waar je klaar voor bent. Wit is een uitzonderlijke kleur voor de slaapkamer, of je het nu overweegt of niet.

Het is 's ochtends en' s avonds zo fris en verkwikkend, soepel en ontspannend. Het natuurlijke licht van de dag geeft je ruimte een luchtig gevoel, terwijl het accentlamplicht 's nachts een warme gloed geeft.

Misschien heb je een leuk accentstuk dat je in je slaapkamer zou willen hebben, maar je moet een muurkleur kiezen. Wit is het antwoord. Het maakt niet uit welke kleuren of patronen u toevoegt, het zal meestal overeenkomen en u zult in geen geval opnieuw willen schilderen.

Soms kunnen de houten delen die bij een rustieke inrichting horen, uw kamer zwaar en rommelig maken. Als je echter witte muren hebt, krijg je een balans die je anders niet zou kunnen vinden.

Kleine slaapkamers krijgen bovendien supervoordelen van witte muren. Omdat het mild hoger stuitert dan elke andere tint, zal het zonder moeite al je donkere hoeken verlichten die zelfs de milde kroonluchter niet kan bereiken.

Je hebt misschien geen idee over de kleuren van de kamerverf zo diep als deze, maar als je gast geen smaak voor groen heeft, zal je groene kamer niet zo ontspannend mogelijk zijn. Beter veilig dan sorry, want niemand kan een hekel hebben aan wit.

Voor een stijlvolle make-over voor een vrijgezellenkussen, veronderstellen we dat zwart een ongelooflijke kleuroptie is. Als je zwarte verf gebruikt, moet je voorzichtig zijn om natuurlijk licht in de ruimte toe te voegen, of je kunt kiezen voor een zwart-wit thema.

Pretty little details deelt deze ultramoderne make-over van de slaapkamer die zwart, wit en roze combineert. Je zult merken dat de paarse en witte kleuren wat broodnodige lichtheid aan de kamer toevoegen, dus het zwart voelt niet te overweldigend aan.

Een handige manier om zwart uit te proberen in je slaapkamer is met een opvallende muur, zoals te zien is in deze slaapkamer make-over van kristi murphy. Deze doe-het-zelf-visgraatmuur wordt vervolgens zwart geverfd en geeft een beetje meer textuur aan je ruimte.

Als je merkt dat je van de zwarte muur houdt, kun je overwegen om in de toekomst de hele kamer zwart te schilderen.

6 Kleuren In De Slaapkamer Ideeën

Kleuren in de slaapkamer hoe kleur van je leven beïnvloedt ideeën

Kleuren In De Slaapkamer Hoe Kleur Van Je Leven Beïnvloedt Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.elle.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Verzameling Geometrische Vormen Interieur Ideeën 6X Verbazingwekkend Designer Bureaustoelen Ideeën 5X Gestuukte Muren In De Badkamer Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 6X 10X De Wasbak Badkamer Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Tips Ideeën 6X Luxe Badkamer Voorbeelden Ideeën 6X Inspirerend Gekleurde Bank Combineren Ideeën 5X Mooie Spa Badkamer Ideeën 6X Badkamer Ontwerp Door Ongong Ideeën 5X Super Goed Franse Tuin Voorbeelden Ideeën 5 Design Trends Voor De Slaapkamer Ideeën 5X Koper In Badkamer Ideeën 6X Badkamer Van Verbouwde Stadsboerderij Ideeën