Van Zolder Tot Slaapkamer 10 Tips Verbouwen • Badschuim Ideeën

Interesse om uw onafgewerkte zolder om te toveren tot bruikbare woonruimte? of je nu meer slaapkamer, kantoor of speelkamer nodig hebt, een doe-het-zelf zolderrenovatie is een geweldige manier om ruimte aan je huis toe te voegen, behalve dat je moet betalen voor een hele woning.

Gebruik deze gids om te bestuderen hoe u uw gebied radicaal kunt veranderen van zichtbare spanten naar een afgewerkte kamer. Bij het verbouwen van een zolder tot woonruimte moet deze aan dezelfde bouweisen voldoen als de verschillende kamers in uw woning.

Om aan de meeste bouwvoorschriften te voldoen, moet uw zolder:. Als uw zolder alleen toegankelijk is via een ladder of een neerklapbare trap, moet u een vaste trap bouwen voordat deze als iets groters dan opslagruimte kan worden gebruikt.

Neem contact op met uw plaatselijke vergunningverlenende instantie om erachter te komen of u een vergunning nodig heeft voor uw zolderconversie. Een vergunning is meestal alleen nodig als u elektrische bedrading of ventilatie opneemt, of als u schetst om de vorm van uw huis in het proces af te wisselen, zoals het neerhalen van een huidige muur of het toevoegen van een dakkapel.

Als uw zolder nog geen kanaalwerk heeft, wilt u weten of uw huidige hvac-systeem een ​​extra kamer zal begeleiden. Schakel een professional in om te kijken naar het vermogen van uw huidige verwarmings- en koelingsgadget en kijk of er extra leidingwerk kan worden geleverd om uw zolder te bereiken.

Als het toevoegen van kanaalwerk of hvac-potentieel uw budget te boven gaat, bestaan ​​andere alternatieven uit plintverwarming en mini-spilt-systemen. Laat de aannemer bovendien kijken naar of het opzetten van dakspanten om ervoor te zorgen dat er lucht achterin de isolatie kan gaan die u gaat installeren om uw zolder af te werken.

Rafter ventilatieopeningen houden uw dak koel, zelfs als uw zolder warm is. De gemeenschappelijke kosten van een zolderconversie zijn $ 49. 438, volgens home advisor.

De prijs van het project hangt af van de elementen van uw project. Als u van plan bent een doe-het-zelf zolderverbouwing te doen, kunt u verwachten dat u ongeveer $ 5.

000 betaalt voor materialen, samen met gipsplaat, isolatie en vloerbedekking, afhankelijk van de grootte van de zolder. Wees verstandig over uw bekwaamheidsgraad als het gaat om het zelf doen van het werk.

Als dit je eerste verbouwing is, overweeg dan om een ​​expert in te huren om je te helpen bij het verbouwen van je zolder. Voordat je begint met het verbouwen van een zolder, wil je de plek gemakkelijk opruimen en alle oude rommel en bouwmaterialen verwijderen die je niet meer nodig hebt.

Ervan uitgaande dat u nieuwe isolatie gaat toevoegen voordat u gipsplaat aanbrengt, verwijdert u alle oude isolatie. Als de isolatie los zit of is ingeblazen, gebruik dan een industriële stofzuiger om deze te verwijderen.

6 Van Zolder Tot Slaapkamer Ideeën

Van zolder tot slaapkamer 10 tips verbouwen • badschuim ideeën

Van Zolder Tot Slaapkamer 10 Tips Verbouwen • Badschuim Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : badschuim.eu

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Kindvriendelijke Tuin Tips 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 5X Tuin Ontwerp Met Vakantiegevoel Creer Het Heerlijke In Eigen Ideeën 4 Zelf Lampen Maken Een Spaarlamp (Stormlamp) 4X Woning Geinspireerd Noorse Natuur Noorwegen Ideeën 5X Planten Voor Binnen Tips 5X Inspirerend Olijfgroen Kleurinspiratie Ideeën 4 Metod Keuken Ikea Ideeën 5X Nieuwe Collectie Ohmyhome Tips 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 5 Servies Planken Keuken Ideeën 6X Badkamer Van Verbouwde Stadsboerderij Ideeën 5X Galerij Haardhout Opslag Binnen Ideeën 5X Badkamerinspiratie Kleur Je Kranen Ideeën 6X Strak Landelijk Interieur Tips