Witte Open Zolder Slaapkamer Onduidelijk Beeldachtergrond, Minimalistische Plek, Ideeën

Een ander ruimtevarken in de slaapkamer is het dressoir. Behoud het vloeroppervlak met een dressoir in highboy-stijl. Of gooi het helemaal weg en gebruik planken in je kast en nachtkastjes met laden.

Koop containers om items in op te bergen die niet perfect opgevouwen of opgehangen willen worden, zoals sokken, ondergoed en pyjama's. Als je een bed hebt dat de meeste vierkante foto's van je kamer in beslag neemt, waarom zou je dan de ruimte eronder niet gebruiken om dingen op te slaan zoals schoenen, beddengoed, kleding buiten het seizoen of zelfs seizoensdecoraties.

U kunt een platformmatras met lades kopen of in plaats daarvan rolbakken met deksel gebruiken. Als je een hoog bed niet erg vindt, creëer dan nog meer ruimte eronder door het een paar centimeter hoger te zetten met bedverhogers.

Een massieve mand voor meer dekenopslag neemt veel minder ruimte in beslag dan een cederhouten kist en kan gemakkelijk worden verplaatst.

Gebruik een bijpassende kleinere mand om verschillende items in te bewaren, maar een andere voor boeken of tijdschriften. Wandhaken kunnen veel meer bewaren dan kleding.

Hang muziekinstrumenten, draaguitrusting, sjaals en sieraden op voor weergave wanneer ze niet in gebruik zijn. Een speelgoedhangmat is perfect voor het opbergen van knuffels in een kinderkamer of grotere kussens en dekens in een tienerkamer.

Je kunt zelfs een kleine zwevende veldplank naast de matras monteren om een ​​nachtkastje te veranderen. Hoewel er geen hoofdeinde is, lijkt een kamer groter, maar een hoofdeinde met planken en opbergvakken kan nachtkastjes vervangen, waardoor er vloerruimte vrijkomt.

Bewaar boeken op de planken en voeg wat clip-on lampen of wandkandelaars toe voor urenlang lezen in het donker. Niet genoeg vloerhuis voor je oorbellenkast? bespaar ruimte door een oorbellenkast te plaatsen met een doorlopende spiegeldeur.

Met veel ruimte voor kettingen, armbanden en oorbellen, kun je de kast aan de muur, over de deur vastpakken of zelfs tussen de muurstijlen verzinken.

Heb je niet veel sieraden? gebruik de kast voor meer toiletspullen of kleine incidentele spullen. Je slaapkamer is bedoeld als rustplaats.

Een pull-away waar je de zorgen van de wereld ontvlucht. Door rommel op te ruimen, te organiseren wat er nog over is en een paar visuele trucs te gebruiken, is je nieuwe zen-ruimte slechts een weekend weg.

Kroonluchters vallen op als je een buitensporig gewelfd plafond hebt. Ze maken de vloer vrij van vloerlampen en scheidingswanden van schansen en creëren een prachtig centraal kamerelement.

Maar ze zijn niet langer de enige voorkeur in de stad. Je kunt heel creatief zijn met verlichting, afhankelijk van je decoratiemode en budget.

Als het opnemen van verlichting duur of moeilijk wordt, is het toevoegen van staande lampen als functie en als lichtbron een verstandige versieringstip.

Deze zwart omlijste deuropeningen met glas tot aan het plafond maken de ruimte beleving luxer en toch zeer licht. Strepen, bloemen of plaids op een kleine zolderkamer kunnen kieskeurig zijn.

Maar het gebruik van een of twee stukken, zoals een bedsprei, fauteuil of kussens met een patroon, kan een beetje plezier en de nodige schaduw toevoegen.

Textuur gaat meestal niet over stof. Soms is het een zichtbare schoorsteen of zichtbare balken, structuurverf en -afwerkingen of behang.

In tegenstelling tot stoffen of meubels, worden deze texturen goed in het gebouw geconstrueerd.

5 Witte Open Zolder Slaapkamer Ideeën

Witte open zolder slaapkamer onduidelijk beeldachtergrond, minimalistische plek, ideeën

Witte Open Zolder Slaapkamer Onduidelijk Beeldachtergrond, Minimalistische Plek, Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : nl.dreamstime.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Inspirerend Binnenkijker Zwart Wit Ideeën 5X Prachtig Decoratie Voor Kerst Ideeën 6 Frisse Marokkaanse Slaapkamer Ideeën 5X Stenen Muur De Badkamer Ideeën 6X Elegant Marokkaans Interieur Ideeën 5X Verbazingwekkend Fotograferen Interieur Ideeën 2X Inspirerende Badkamerverbouwing Lana Ideeën 6X Luxe Badkamer Voorbeelden Ideeën 5X Afbeeldingen Interieurhotspots In Middelburg Ideeën 6X Super Goed Inloopdouche Inspiratie Ideeën 5X Elegant Douche Plafond Ideeën 6X Mooi Bureau Voor Kinderkamer Ideeën 6X Prachtig Chaise Longue Interieur Ideeën 6X Verzameling Foodhotspots Kopenhagen Ideeën 6X Prachtig Snapshots Oktober Ideeën