Luxe Slaapkamer Badkamer Suite Uitbreiding Nijmegen Eco Architecten Ideeën

We houden van deze double crake vanity basin suite van drummonds en kunnen er niet aan denken om niet (althans een klein beetje) glamour te voelen om er elke ochtend voor te worden uitgerust.

Als je houdt van de gedachte aan een luxe badkamer zonder de extravagante weelde, is het mogelijk om een ​​extra minimalistische versie te krijgen.

Eenvoudige silhouetten en goed gekozen materialen - denk aan hardhout en betonafwerkingen - kunnen een rustgevend en luxueus gevoel creëren wanneer ze worden gecombineerd.

Maak de look compleet met industriële verlichtingsarmaturen en een vrijstaand bad. Marmer is het go-to-materiaal als u op zoek bent naar een badkamer die verfijning, weelde en luxe uitstraalt.

Een mild gekleurde afwerking zal een rustruimte groot en licht doen lijken, vooral in een ruimte met grote plafonds en grote ramen. Combineer met wit sanitair voor een traditionele uitstraling.

Het combineren van modieuze vloertegels met patroon en klassieke luxe facetten – zoals de spiegelwand en het vrijstaande bad hier – is een prachtige manier om een ​​luxe toilet te creëren dat uniek en karaktervol is.

We houden van deze mix van gedeclareerde wand- en vloertegels met deze gelakte afwerking tay bath en dalby shower, beide van drummonds, voor een moderne draai aan een luxe badkamer.

Luxe badkamers hoeven niet alleen om het zwart-wit te gaan - de juiste tinten kunnen net zo veel een luxe uitstraling geven. Natuurlijk houden we van roze.

De juiste roze, dat wel. Kies iets dat iets extra volwassen is, een blos roze alternatief dan een saccharine felroze. Meng het vervolgens met natuurlijke materialen zoals hout en marmer om je toilet te laten lijken op barbie's malibu dream house.

Praktisch en luxueus, dubbele wastafels doen denken aan high-end resortsuites en zijn een waardige aanvulling op een toilet dat wordt gedeeld door drukke stellen.

We houden van de manier waarop donkere armaturen het marmer en hout aanvullen om een ​​extra industrieel gevoel te creëren in deze badkamer.

Lees in onze gids extra over het kiezen van een wastafel in de badkamer. Nog een voorbeeld van verwennerij in de badkamer, een dubbele douche zorgt voor een eenvoudige luxe toevoeging.

Door de douchegarnituur verrassend eenvoudig te behouden, is de kans groot dat u aangifte doet bij de tegelvloer. We houden van dit gebruik van witte zeshoekige tegels en de toevoeging van een verzonken kast.

Creëer de look opnieuw met merlyn showering. Als je meer advies wilt over het kiezen van de bevredigende douche, bekijk dan onze gids. Naast het vergroten van het fantasma van een grotere ruimte en het lichter maken van de kamer, verbetert een supergrote spiegel de luxe ervaring van een badkamer.

Dit is vooral effectief als het zo wordt geplaatst dat de aangifteverlichtingsarmaturen of een vrijstaand bad worden weerspiegeld.

6 Luxe Slaapkamer Badkamer Suite Ideeën

Luxe slaapkamer badkamer suite uitbreiding nijmegen eco architecten ideeën

Luxe Slaapkamer Badkamer Suite Uitbreiding Nijmegen Eco Architecten Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : eco-architecten.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Mooi Garagedeuren Aan Huis Ideeën 5X Nieuw Dip Dye Interieur Ideeën 5 Donkere Gordijnen In Slaapkamer Ideeën 5X Mooi Leeshoek Inspiratie Ideeën 5X Het Beste Ladder In Huis Ideeën 5X Verbazingwekkend Bed Mooi Opmaken Ideeën 5X Kroonluchter In Interieur Tips 6 Oude Houten Kast Slaapkamer Ideeën 6X Verzameling Foodhotspots Kopenhagen Ideeën 5X Galerij Ferm Living Plantenbak Ideeën 5 Blauwe Keuken Met Witte Wandtegels Ideeën 6 Slaapkamer Op Zolder Ideeën 4 Tv In De Keuken Ideeën 5X Mooi Grote Witte Lamp Ideeën 6X Mooi Gezellige Woonkamer Ideeen Ideeën