Inspirerende Vintage Chique Slaapkamer . Gewaagd Hoor, Een Zwarte Muur In De Ideeën

Ontworpen via leanne ford interiors, combineert deze studio het geweldige van shabby chic, wabi-sabi en geavanceerde stijlen. De hanglampen van rijstpapier zijn zowel goedkoop als trendy, terwijl de losse franse linnen hoezen en zichtbare materialen gedompeld in wit een samenhangend, doorleefd en traditioneel geheel creëren.

De rustgevende en vrouwelijke slaapkamer en de shabby chic stijl lijken een match made in the heaven. De geest van deze stijl draait om comfort, milieubewuste decorkeuzes en een mix van antieke en vintage vondsten met moderne accenten.

Met veel exclusieve variaties en voldoende ruimte om te pronken met al je creativiteit en doe-het-zelfprojecten, is dit een stijl waarmee je je karakter kunt laten zien terwijl je de slaapkamer verandert in een rustgevend toevluchtsoord.

Blader door deze 50 extreem goede slaapkamers die we hebben opgesteld om meer te vinden -. Decor gemaakt van natuurlijke materialen, oude vintage spiegels die nonchalant in de slaapkamerhoek gaan zitten, een diy-nachtkastje gemaakt van historische koffers of creatieve kunstdelen die persoonlijkheid toevoegen; dit is het decor dat zeker helpt bij het trenden van die armoedige, sublieme slaapkamer.

Toegegeven, dit is nu niet voor iedereen een mode, en je wilt dat iedereen waardering heeft voor de 'oude en gebruikte' armaturen, samen met voldoende uithoudingsvermogen om de juiste look te krijgen.

Degenen die een bohemian look willen combineren met een sjofele elegante stijl, kunnen kiezen voor kussens en beddengoed in felle kleuren, terwijl een franse stijl van een cottage of cottage aan de kust veel minder kleur nodig heeft.

Het maakt niet uit naar welke smaak je neigt, onthoud dat kleuring ondergeschikt is aan textuur en afwerking in de armoedige elegante slaapkamer. Het hoofdeinde is een van die punten in de slaapkamer die een massieve indruk maakt en regelmatig de modeverklaring in de rest van de kamer kan schetsen.

De hoofdeindealternatieven voor een armoedige, elegante slaapkamer zijn eenvoudigweg divers, en het zijn vaak teruggewonnen houten lambrisering of een oude luik of staldeur die het werk lijkt te doen! het toevoegen van een vergelijkbaar speciaal hoofdeinde in uw eigen huis is zeer moeiteloos als u een van deze antieke deuren kunt vinden, en door simpelweg de bestaande verflagen af ​​te werpen en het wit af te beelden, krijgt u een hoofdeinde dat zowel verfijnd als shabby chic is.

Als je van wit houdt, een slaapkamer kiest met vrouwelijkheid en de wens om de vlotte moderne alternatieven te negeren, dan is shabby chic inderdaad de weg vooruit. Wit is de favoriete wens in de meeste armoedige sublieme slaapkamers, omdat het een plezierige achtergrond vormt die je oude vondsten en antieke accessoires laat schitteren.

Het gebruik van een verscheidenheid aan tinten wit minimaliseert ook visuele fragmentatie in de kamer, en het is een kleur die uitstekend past bij franse landelijke, strandhuisje chic of gewoon huisje elegante versies van de stijl.

Kies bij twijfel in de regel voor wit in de armoedige sublieme slaapkamer!. Een doordacht ontworpen vintage slaapkamer combineert creatief hergebruikt meubilair, imperfecte afwerkingen en architectonisch erfgoed op originele manieren.

Hoewel het charmant ouderwets is, kan vintage stijl behoorlijk comfortabel en soms zelfs vrolijk levendig zijn. Met eeuwen aan decors om uit te kiezen, is het belangrijk om gedisciplineerd te blijven, want rommel zal snel veranderen in chaos.

Zelfs als vintage kamers er in de loop van de tijd moeiteloos uit zouden moeten zien, moeten het plaatsen zijn waar vrede en eendracht heersen. Hier zijn talloze tips voor het ontwikkelen van een rustige en samenhangende antieke slaapkamer in uw huis.

5 Inspirerende Vintage Chique Slaapkamer Ideeën

Inspirerende vintage chique slaapkamer . gewaagd hoor, een zwarte muur in de ideeën

Inspirerende Vintage Chique Slaapkamer . Gewaagd Hoor, Een Zwarte Muur In De Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : design-interieur-12.web.app

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Badkamer Dubbele Douchekop Ideeën 6 Romantische Slaapkamer Ideeën 6X Schoonmaken Met Tandpasta Tips 5 Bruine Muur In Woonkamer Zo Maak Je Van Zwarte Bank Een Warme Bron Inspiratie Woonk 6X Ronde Spiegel Badkamer Ideeën 6X Interieur Instagram Accounts Tips 5X Kamer Inrichten Ideeen Tips 6X Trend De Papieren Zak Ideeën Winactie Wonen Lef Limbo Armen Leggen Zeker In Bij Voordelig Wonen! Een Trolley In Huis & Tuin Weten Hoe Te Gebruiken Deze Trolley? 5 Servies Planken Keuken Ideeën 6X Staande Design Lamp Tips 4X Kerst In Huis Tips 5X Badkamer Is Stoer Chic Gecombineerd Ideeën 6X Planten Modern Interieur Tips