Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën

Een groter nachtkastje denken - planken. Zwevende kasten werken geweldig als nachtkastje. Je kunt ze op de beste hoogte plaatsen en als je het zelf doet, kun je de planken op de exacte maat laten knippen die bij je slaapkamer past.

Zwevende planken zijn er ook in een enorm scala aan materialen, van hout tot glas tot metaal. Geen ruimte naast je matras voor een lamp? wandkandelaars zijn een slim antwoord om lezing mild toe te voegen aan een kleine slaapkamer.

Je kunt gaan voor een actuele look of een gewone stijl. Of ga voor een loopy en mix en match je schansen voor een eclectische look. Maak ruimte voor planten! alleen al vanwege het feit dat je slaapkamer klein is, wil dat nog niet zeggen dat je het groen moet overslaan.

Door kamerplanten aan je kamer toe te voegen, voelt het extra levend aan en het plantenleven helpt de lucht praktisch glad te strijken. Streef naar muurplanten om de ruimte te maximaliseren.

Ze maken van uw flora kunstwerken. Als je kleine kamer weinig ramen heeft, kun je toch de boel laten stromen door gordijnen te gebruiken om te decoreren.

Twee slimme manieren zijn om kastdeuren te vervangen door gordijnen of gordijnen te gebruiken om een ​​roomdivider te creëren. Hoe dan ook, zorg ervoor dat u kleuren en texturen kiest die goed aanvoelen in uw ruimte.

Lichtslingers zijn niet alleen voor de feestdagen! ze zijn een coole manier om interessante verlichtings- of kunstaspecten te creëren in een kleine slaapkamer.

Hang ze aan de muur, het plafond, het hoofdeinde of waar je maar wilt. En kleine lampjes zijn er in een breed scala aan kleuren om je kleine slaapkamer er nog magischer uit te laten zien.

Wit combineren met een contrastrijke kleur is een geweldige manier om een ​​kleine slaapkamer te decoreren. Vasthouden aan slechts één gewaagde kleur, plus wit, zorgt voor een dramatische look.

En je kunt deze contrastrijke impact gebruiken in beddengoed, muurverf, kunstwerken, vloerkleden en meer. Kleine kamers zijn de beste plek om de kleinste kunstwerkengalerij te creëren.

Shop kringloopwinkels, galerieën en woonwinkels voor kleine schilderijen en prenten. Hang er dan een aantal aan één muur voor een eclectische collectie.

Je kunt zelfs je eigen kunstwerk maken door kleine doeken te schilderen of doeken van uitzonderlijke afmetingen die aan de kleine kant zijn. Het hebben van een kleine slaapkamer betekent niet dat je stijl moet opofferen.

Er zijn veel ideeën voor de indeling van kamers die de efficiëntie maximaliseren terwijl u uw kamer op een hoger plan brengt. De sleutel is om selecties te vinden die het beste passen bij uw niet-openbare smaak en ruimte.

Als je een kleine ruimte hebt, heb je misschien meer opslagproblemen dan je buurman met meer rechthoekig beeldmateriaal, maar dat wil niet zeggen dat je ook geen mooie ruimte kunt ervaren.

Voel je je ongeïnspireerd door je piepkleine opstelling? niet zo enthousiast dat je slaapkamer eigenlijk een kast is? we hebben je bedekt met een samengestelde reeks kleine maar sublieme slaapkamers.

Het is tijd om je slaapruimte helemaal dromerig te maken.

5 Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën

Kleine slaapkamer inrichten tips ideeën

Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.huis-inrichten.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Mooie Slaapkamer Ideeen Ideeën 5X Ideeen Voor Kinderkamers Tips 6X Prachtig Chaise Longue Interieur Ideeën 5X Het Beste Ladder In Huis Ideeën 5X Afbeeldingen Dekbedovertrek Wit Grijs Ideeën 6 Beste Slaapkamer Kleuren Ideeën 5 Slaapkamer Ideeen Inrichting Ideeën 5X Badkamer Is Stoer Chic Gecombineerd Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën 5 Maatwerk Inbouwkasten Op Zolder Slaapkamer Ideeën 5 Vloer In Slaapkamer Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 6X Elegant Hal Inrichten Inspiratie Ideeën 6 Slaapkamer Op Zolder Ideeën 6X Moderne Badkamers Voorbeelden Ideeën