Kleine Slaapkamer Inrichten Tips 6 Slimster Ideeën

Eigenlijk is dit het allereerste huisproject dat we deden zodra we al onze spullen hadden laten intrekken. Ik wist dat het elimineren van de kastdeuren hun kleine slaapkamers onmiddellijk groter zou laten lijken, omdat het de slaapkamer in feite zou verlengen tot de kastruimte.

Ja, je mag ook aannemen dat ik gek ben om de deuren van de kasten van mijn meisjes weg te gooien. Nadruk op meisjes. En heel veel kleding en schoeisel en accessoires.

Maar door deze ingebouwde kastorganizers toe te voegen, hebben onze beide dochters een opmerkelijke taak volbracht door hun kasten netjes en georganiseerd te houden.

Als je de deuropeningen uit je kasten haalt, zou ik je aanraden om al je draad- en niet-passende kledinghangers weg te doen en de witte plastic buisvormige hangers te gebruiken.

Degenen die in een pakket van 12 worden geleverd voor ongeveer $ 1,50. Zo oogt je kast netter en meer uniform, doordat hij constant zichtbaar is. Als u met een beperkt budget kleine slaapkamerideeën nodig heeft, kan een frisse laag witte of zeer lichtgekleurde verf wonderen doen.

Donkere scheidingswanden hebben de neiging om een ​​huis extra gesloten te laten lijken, wat geweldig kan zijn als je een grote kamer hebt en je een comfortabel gevoel wilt hebben.

Nu niet zo veel als je probeert om een ​​kleine slaapkamer groter te laten lijken. Toen we ons huis betraden, waren de twee kleinere slaapkamers donker, stoffig blauw en donkerbruin geverfd.

We veranderden de verfkleuren naar zacht en luchtig wit en peuterroze en de kleine slaapkamers voelden meteen extra ruim aan. Als je een podium en een beetje geduld hebt gekregen, dan is dit een van mijn uitstekende richtlijnen voor het inrichten van een kleine slaapkamer met een beperkt budget!.

Vooral als je strategisch bent over de kleuren en maten van je geverfde muurstrepen. Door onze horizontale streep aan de boven- en onderkant in dezelfde helderwitte tint te schilderen als het plafond en de plinten, voelt onze kleine slaapkamer tonnen groter en grootser aan dan hij in werkelijkheid is.

Bekijk dit bericht om te zien hoe je ook in je kleine slaapkamers horizontale muurstrepen kunt schilderen!. Ga strategisch om met meubels. Probeer een ligbed of een hoogslaper om de ruimte in uw kleine slaapkamer te maximaliseren.

Toen we op zoek gingen naar meubels voor de kamer van onze jongste dochter, wist ik dat we voor een daybed moesten gaan. Een ligbed is het beste voor het decoreren van een kleine slaapkamer, omdat het zeker naar een muur moet gaan, waardoor er extra vloeroppervlak ontstaat.

Bovendien kan een ligbed ook dienst doen als bank om op een werkplek te loungen, en je kunt er gemakkelijk een onderschuifbed onder plaatsen voor logeerpartijtjes.

We hebben het ligbed van mijn dochter gekocht met het onderschuifbed en een bijpassend dressoir en spiegel voor een koopje! ga hier naar toe om erachter te komen hoe we ons hele huis hebben ingericht en meer dan $ 5.

000 hebben bespaard!. Onze oudste dochter wilde een bureau in haar kamer, wat een no-go zou zijn geweest als deze prachtige hoogslaper die we ontdekten op facebook marketplace niet langer had bestaan.

5 Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën

Kleine slaapkamer inrichten tips inrichten: 6 - slimster ideeën

Kleine Slaapkamer Inrichten Tips 6 Slimster Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : slimster.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 5 Leuke Decoratie Een Simpele Slaapkamer Ideeën 4 Moderne Minimalistische Keuken Ideeën 4 Tv In De Keuken Ideeën 5 Bar Voor In De Keuken Ideeën 6X Uniek Zwevende Tv Meubel Ideeën 4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën 6X Geweldig Bed Zonder Poten Ideeën 5 Inspirerende Vintage Chique Slaapkamer Ideeën 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën 5 Moderne Slaapkamer Inrichting Ideeën 6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 6X Afbeeldingen Blauw In Interieur Ideeën 6 Inrichting Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën