Kleine Slaapkamer Inrichten Tips 15 Voor Het Van Een Wooninspiratie Ideeën

De full-size loft-matras maakt een groter vloerhuis vrij, zodat ze een bureau, een ijdelheid, boekenplanken en een lief studeerhoekje in haar kleine kamer van 11 "x 11" kan hebben.

Trek het oog naar boven en laat een kleine slaapkamer groter lijken door je gordijnen hoger te leggen en ervoor te zorgen dat ze helemaal tot aan de vloer doorlopen.

We hebben de gordijnroede voor deze 96 "gordijnen 7" boven de bovenkant van het raam gehangen. Als u uw gordijnen te laag ophangt, kan uw kamer er kort en stevig uitzien.

Niet geschikt voor een kleine slaapkamer!. Kijk. Gewoon door langere gordijnen te kopen, ze hoger op te hangen en ervoor te zorgen dat ze helemaal tot aan de grond gaan, lijkt deze kleine slaapkamer veel groter.

Als je je niet wilt binden aan behang of het schilderen van ontwerpen op je muren, dan zijn muurstickers het beste omdat ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd en verwisseld voor verschillende ontwerpen.

Bovendien zijn muurstickers een geweldige prijsklasse die de hack siert! ik beveel deze muurstickers met stippen ten zeerste aan. Voor slechts $ 12 per pak zijn ze een koopje voor het goedkoop inrichten van een kleine slaapkamer!.

Als je liever voor een uniform patroon gaat zoals we deden met deze gouden polka dot muurstickers, bekijk dan dit bericht!. Soms, als je er de voorkeur aan geeft om met een beperkt budget te decoreren, moet je creatief zijn met de dingen die je al hebt.

Deze uitzonderlijk schattige (en uitstekende goedkope!) slinger van stof met kwastjes is echt gemaakt van…. En als je kinderen hebt, is de kans groot dat je bakken en bakken met oude kleding hebt liggen.

Waarom maak je er niet langer een prachtig kunstwerk van?! en u kunt de oude babykleertjes van uw kind gebruiken voor een sentimentele schat. Ga door je kleine slaapkamers met een mooie tandenkam en marie-kondo doet er alles aan.

Als het aanpakken van je warboel klinkt als het beklimmen van de mount everest, test dan deze publicatie voor een gratis opruimchecklist van 19 pagina's!.

Dus, als je niet verliefd bent op het idee van muurstickers, en als je niet het geduld hebt om strepen op je muren te schilderen, streef dan naar een uniek soort levendige muurtherapie om je kleine slaapkamer groter te laten lijken.

Oké, dus technisch gezien is dit geen slaapkamer, maar deze handige (en budgetvriendelijke!) muurremedie heeft onze eetkamer er wel groter doen uitzien.

Ga hierheen om te zien hoe we het uiterlijk van onze eetkamer voor minder dan $ 75 volledig hebben aangepast met dit helderwitte muurdecoridee!. Speelgoedcontainers en decoratieve dozen met deksel zijn uitzonderlijk voor het opbergen van kleine spullen die, als ze worden weggelaten, een kleine kamer rommelig lijken.

Blijf uit de buurt van transparante en semi-transparante gekleurde plastic opslag (zoals de populaire rollende karren met drie laden) omdat je dan alle rommel ziet die erin is opgeslagen.

Ik vond het roze vlinderspeelgoedveld van mijn jongste dochter bij homegoods voor slechts $ 19,99, en het is de beste afmeting voor haar kleine slaapkamer.

5 Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën

Kleine slaapkamer inrichten tips 15 voor het van een – wooninspiratie ideeën

Kleine Slaapkamer Inrichten Tips 15 Voor Het Van Een Wooninspiratie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.wooninspiratie.nu

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Figuurlampjes In De Kinderkamer Babykamer Inspiratie Miss 6X Scandinavisch Modern Badkamerontwerp Ideeën 5 Inspirerende Vintage Chique Slaapkamer Ideeën 5X Laatste Tips Tegen Inbraak Ideeën 5X Modern Industrieel Nieuwbouwappartement Tips 6X Laatste Grote Woonkamer Inrichten Ideeën 5X Trend Australisch Familie Interieur Ideeën 6X Klassieke Inrichting Woonkamer Tips 4 Zelf Kussen Maken Diy Kussenhoes Van Een Oude Spijkerbroek 1 Binnenkijker Coldplays Jonny Buckland Reality Of Music How Coldplay Earns $90 Million A Year Zwart Wit Servies 10 Ideeën Over 6X Keramiek In Huis Tips 5 Binnenkijken Bij Patrick Dempseys De Super Interieur Van Dempsey 6X Galerij Dakkapel Of Dakraam Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Tips Ideeën