Kleine Slaapkamer Inrichten Tips 6 Voor De Ideale Door74 Ideeën

Als u een kleine slaapkamer opknapt, is het noodzakelijk om rente op schaal te betalen. Je wilt een kleine ruimte niet overweldigen met een gigantisch wanddecor, maar tegelijkertijd houd je er niet de voorkeur aan om slechts een paar piepkleine stukjes vast te houden waardoor de kamer leeg lijkt.

Ik heb deze perfect geschaalde collage van goedkope wanddecoratie gemaakt die ik bij hobby lobby vond. Deze schattige muurcollage helpt ook bij het definiëren van een klein studiehoekje dat ik voor mijn dochter heb gemaakt met een vlinderstoel en een pluizig vloerkleed.

Ik heb alle drie deze schattige muurkunstdelen voor minder dan $ 35 in totaal! ben dol op die 50% korting op de verkoop bij hobby lobby!.

Zwevende planken zijn een eersteklas manier om spullen van de vloer te krijgen en een kleine slaapkamer groter te laten lijken.

Mijn jongste dochter had ergens haar nachtlampje nodig, ver van de controle, en haar waterbeker. In plaats van een klein nachtkastje te kopen (wat duur en omvangrijk zou zijn geweest), hebben we deze eenvoudige zwevende plank gebouwd.

En om haar kleine slaapkamer groter te laten lijken, hebben we hem zelfs in dezelfde kleur geverfd als de muur, zodat er nu geen zichtbare massa aan de ruimte wordt toegevoegd.

Als je dit idee voor het opknappen van een kleine slaapkamer liever probeert, dan is hier een uitstekende tutorial voor het bouwen van een zwevende plank.

De zwevende plank gaat op in de muur en leidt het oog niet af. Bovendien kunnen we gemakkelijk toegang krijgen tot haar uitschuifbed als ze een logeerpartij heeft bij een vriendin.

Gigantische, donzige dekbedden die aan de vloer vastgrijpen, kunnen ook comfortabel zijn, maar ze kunnen veel visuele massa toevoegen aan een ruimte waardoor deze kleiner aanvoelt.

Kies voor gestroomlijnd beddengoed dat in de buurt past om een ​​kleine slaapkamer groter te laten lijken. Als je kinderen hebt, raad ik beddy's beddengoedsystemen met ritssluiting zeer aan.

De alles-in-één beddy's van mijn dochter is mijn favoriete aspect in haar kamer. Zozeer zelfs dat ik een totale post heb geschreven over de vele redenen waarom ik van beddy's hou!.

En daar heb je het. Mijn hoogwaardige suggesties om je kleine slaapkamers groter te laten lijken!. Als je huisgenoot ook kleine slaapkamers heeft, hoor ik graag hoe je je ruimtes hebt ingericht! laat hieronder een opmerking achter!.

Het bed wil het middelpunt zijn in een kleine slaapkamer. Om de illusie van een grotere plaats te creëren, is het uitzonderlijk om te kiezen voor een bed met uitzondering van een treeplank en met zichtbare ruimte eronder, zoals ons provençaalse kolombed hieronder, het opent niet alleen het toegankelijke huis visueel, het is bovendien minder om rond te slenteren.

Als de opbergruimte gemaximaliseerd wil worden, is het een wenselijk concept om een ​​hoofdbord te hebben met een divan zoals lades.

Er is zo veel opbergruimte in een divan - we zijn in staat om tot 4 lades toe te voegen, denk maar aan alle schoenen en portemonnees die je zou kunnen opbergen!.

5 Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën

Kleine slaapkamer inrichten tips inrichten: 6 voor de ideale - door74 ideeën

Kleine Slaapkamer Inrichten Tips 6 Voor De Ideale Door74 Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : door74.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Inspirerend Dienbladen Met Kaarsjes Ideeën 6 Rust Slaapkamer Dieper Slapen Ideeën 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 5X Trend Wanneer Rond Vloerkleed Ideeën 5X Mooi Brocante Interieur Ideeen Ideeën 6X Smalle Lange Badkamer Mooie Tegelmix Ideeën 6X Scandinavisch Modern Badkamerontwerp Ideeën 6X Verbazingwekkend Terracotta In Huis Ideeën 5X Uniek Dutch Design Week Ideeën 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën 5X Geweldig Gympaard In Interieur Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 6X Galerij Cactussen Zijn Hot Ideeën 5X Verbazingwekkend Een Betonnen Aanrechtblad Ideeën 6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën