Design Trends Voor De Slaapkamer Dit Zijn Slaapkamertrends Zomer Van 2021 Ideeën

Slaapkamers zijn bedoeld als heiligdommen, dus het is een essentiële taak om ze eenvoudig opnieuw in te richten. Insider sprak met deskundige interieurontwerpers over de meest up-to-date slaapkamerstijlen van 2021, en welke tendensen binnenkort achter ons moeten worden gelaten.

Onze eigendommen hebben de afgelopen 18 maanden hard gewerkt en zijn veranderd in hybride ruimtes voor werk, slaap, studie, lichaamsbeweging en gedurende die korte tijd hebben we allemaal deelgenomen aan zoom-quizzen.

Een recent onderzoek met de hulp van rated people heeft aangetoond dat sinds het begin van de pandemie vijfenvijftig procent van het team van werknemers gedwongen was om vanuit huis te werken, waarbij 15 procent toegeeft dat ze hun slaapkamer als een geïmproviseerde kantoorruimte gebruikten, het introduceren van de stress van het dagelijks leven in wat een heiligdom zou moeten zijn.

In tegenstelling tot de rest van het huis waar interieurschetsen worden gemaakt met grote gezinnen, bezoekers of bijeenkomsten in gedachten, zijn slaapkamers gecentreerd rond individuele smaken, met een extra intiem, ergonomisch ontwerp.

Het moet een heiligdom zijn, een plek om te rusten en te herstellen. Jules upton van oval interiors en indoor kleermaker voor north sands developments, zegt: 'als interieurontwerper geloof ik dat het zo essentieel is dat mensen hun persoonlijkheid weerspiegelen door middel van hun slaapkamerinterieur, omdat het de enige plek ter wereld is waar mensen zichzelf duidelijk naast elkaar kunnen plaatsen.

Hun passies via zichtbare aspecten. Het vermogen om persona te leveren door middel van decor helpt bij het creëren van individuele heiligdommen, waar we kunnen ontsnappen aan de waarheid en één kunnen zijn met onszelf.

'. Nu de beperkingen versoepelen en de wereld weer opengaat, is er nu een mogelijkheid om de 4 scheidingswanden waarmee we vertrouwd zijn geraakt, op te frissen en ervoor te zorgen dat onze slaapkamers een ruimte zijn om tot rust te komen.

Hier zijn de top 5 interieurtendensen voor de slaapkamer in 2021, met tips om ze in je persoonlijke huis te houden. Het marie kondo-effect is nog steeds goed en eenvoudig bij ons, het opruimen van merchandising en een heroriëntatie van onze omgevingen om het stressniveau te minimaliseren - ongetwijfeld een reactie op de chaos en onzekerheid van de pandemie.

'we zien een groeiende trend van 'less is more' in 2021', zegt jules, 'wat helpt om een ​​rustiger, geneutraliseerde omgeving te creëren. Rechte lijnen, zachte tinten en scandinavisch minimalistische lijntekeningen, in combinatie met naturel mild zorgen voor een verfrissend, gemakkelijk en tijdloos gevoel.

'. 'een overvloed aan licht in een kamer kan de omgeving absoluut verheffen, waardoor een ademende, ruime omgeving ontstaat. Een lichte, etherische ruimte verhoogt naast het gebruikelijke welzijn ook de productiviteit', zegt jules.

Het kiezen van de juiste raambekleding is een belangrijk element bij het maximaliseren van het kruidenlicht in uw huis. Rolgordijnen in een doorschijnende of semi-transparante stof kunnen het licht in een kamer filteren en verspreiden terwijl ze de zijkant van direct zonlicht afhouden, terwijl voile gordijnen een licht en luchtig gevoel creëren met als voordeel dat ze een niveau van privacy overdag bieden.

Houten luiken zijn een doelgerichte oplossing voor het beheersen van kruidenlicht en bieden volledige vrijheid over de hoeveelheid mild die u wenst binnen te laten.

5 Design Trends Voor De Slaapkamer Ideeën

Design trends voor de slaapkamer dit zijn slaapkamertrends zomer van 2021 - vtwonen.nl ideeën

Design Trends Voor De Slaapkamer Dit Zijn Slaapkamertrends Zomer Van 2021 Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Souterrain Badkamer Klassieke Portugese Stijl Ideeën 6X Laatste Woningisolatie Tips Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 5X Retro Badkamer Chase En Lauren Ideeën 6X Uniek Gezelligheid In Huis Ideeën 6X Galerij Geweldige Dakwoning Brussel Ideeën 5X Galerij Mooie Vloerlampen Ideeën 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 5X Trend Grijze Muren Interieur Ideeën 5X Vintage Chique Badkamer Verbouwing Ideeën 6X Nieuw Jungle Behang Ideeën 6X Mooi Australie Meets Zweden Ideeën 6 Kleuren In De Slaapkamer Ideeën 6X Inspirerend Studentenkamer Inrichten Ideeën 6 Kleur Slaapkamer Kiezen Ideeën