Design Trends Voor De Slaapkamer Woontrends 2021 Duurzaam En Sfeervol Je Inrichten Ideeën

'het bedlichaam en het hoofdeinde zijn normaal gesproken het middelpunt van elke slaapkamer, en het is essentieel dat je er een kiest die past bij je hypermoderne inrichting en alle aannemelijke veranderingen die naar voren schuiven', zegt jules.

'de verschillende stijlen van bedframes op de markt stellen mensen in staat om elementen van hun karakter in een slaapkamer te injecteren, van aanpasbare modulaire frames tot opbergers onder het bed en luifelframes, waaruit gordijnen en lampen kunnen worden gedrapeerd - de keuzes zijn eindeloos.

'. 'hoewel onpartijdige tinten populair blijven bij huiseigenaren, heeft in 2021 het aanbrengen van kleuren zoals marine een plons in de slaapkamer gezien', zegt jules. De slaapkamer is een geweldige ruimte om te experimenteren met kenmerkende muren, waarbij kalmerende kleuren worden gecombineerd die een goede nachtrust bevorderen met een interessegebied.

'statementmuren met een vleugje kleur verdelen zonder twijfel de ruimte en geven elke slaapkamer een state-of-the-art uitstraling', voegt hij eraan toe. We spraken met de trendexperts om erachter te komen welke slaapkamertendensen enorm zullen zijn in 2021 en daarna.

Terwijl de klassiekers blijven bestaan ​​- fris, uitzonderlijk beddengoed, juiste accentverlichting, praktische kledingopslag - zijn er een aantal prachtige nieuwe looks en slaapkamerideeën voor het komende jaar die u wilt omarmen.

'de slaapkamer moet een aangenaam toevluchtsoord zijn om uit te rusten en te herstellen', adviseert emma deterding, oprichter en creatief directeur van kelling designs en kd loves. 'waar voorheen gedempte, neutrale tinten populair waren, zien we nu een groot verdwijnen van minimalistische interieurschema's waarbij consumenten meer gedurfd zijn met formaatkeuzes.

Van statementbehang en creatieve wandafwerkingen zoals gepolijst pleisterwerk tot gedurfde en kleurrijke stoffen en beddengoed, klanten brengen het liefst persoonlijkheid in hun huis, en dat is niet uniek in de slaapkamer.

'. 'hoofdeinden worden zo snel weer populair, met grote, gedurfde vormen in glanzende tinten en stoffen met patronen als een go-to-keuze. Het draait allemaal om het creëren van een focusfactor en het doen van een echte aankondiging en een gestoffeerd hoofdeinde zal u in werkelijkheid in staat stellen uw persoonlijkheid te laten zien, zelfs als zalig en praktisch ook.

'we zien steeds meer consumenten kiezen voor hoofdeinden met hogere, gebogen silhouetten die ze combineren met welvarende patronen en tinten om hun interieurschema te verankeren', zegt emma. 'dit bewijst maar weer eens dat gedurfde tonen net zo rustgevend kunnen zijn als gedempte tinten.

'. 'de belangrijkste tinten bestaan ​​uit welvarend rood en oranje, mosterdgeel en gedurfd groen, met blauw dat doorzet om beroemd te worden vanwege een klassiek, tijdloos schema. Op de natuur geïnspireerde prints zijn bovendien een must-have, met prints geïnspireerd op bloemen en bladeren om een ​​kwestie van het buitenleven naar binnen te halen.

'. We gaan ook steeds meer richting versnelde personalisatie als het gaat om design. Op maat gemaakte, uitgeruste nachtkastjes met ingebouwde krachtpunten en opbergruimte voor draadloos opladen voor de vitale objecten die mensen nodig hebben binnen handbereik.

'we hebben nagedacht over een zich ontwikkelende mode voor bijpassende wandlampen op het bed. Het is een afhankelijke en op maat gemaakte strategie om de verlichting in je slaapkamer te stylen, waardoor het zowel een decoratieve als functionele toevoeging is', zegt rohan blacker, oprichter van pooky.

5 Design Trends Voor De Slaapkamer Ideeën

Design trends voor de slaapkamer woontrends 2021 duurzaam en sfeervol je inrichten ideeën

Design Trends Voor De Slaapkamer Woontrends 2021 Duurzaam En Sfeervol Je Inrichten Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.stijlvolstyling.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Inspirerend Grote Gaatjesbord Muur Ideeën 6X Laatste Poef Huis Ideeën 6 Bohemian Slaapkamer Metamorfose Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 6X Uniek Design Pastoe Stoelen Ideeën 5X Kinderkamer Cactus Thema Tips 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 6X Laatste Grote Woonkamer Inrichten Ideeën 5X Super Goed Decoratie Trap Ideeën 5X Geweldig Gympaard In Interieur Ideeën 5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën 5X Uniek Basic Ronde Poef Ideeën 5X Van Donkere Kelder Tot Droombadkamer Ideeën 5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën 6X Kerst Binnenkijker Christina Tips