Planten In Badkamer En Slaapkamer Creëer Een Botanische SpaOase Je Met Green Ideeën

🏡ben je dol op het bekijken van designergebieden voor inspiratie? wij ook. Laten we er samen over geobsedeerd zijn. Volgens plantaardige bronnen zoals the sill, bloomscape, costa farms en urban sprouts zijn dit enkele van de uitzonderlijke kamerplanten om in je badkamer te plaatsen, met veel keuzemogelijkheden voor alle uitzonderlijke milde niveaus.

Kies gewoon de juiste variëteiten voor uw ruimte, en deze vochtminnende planten zullen tevreden zijn. Het is niet langer ongewoon om kamerplanten in de keuken, woonkamer of slaapkamer te zien. Dus waarom is het zo gewoon om planten in de badkamer te zien? het mag niet zo zijn.

Je stomende douche is een maatje voor de beste badkamerplanten die niet verwelken in de vochtige badkamer. In feite gedijen heel wat planten uit de natuur in de vochtige, weinig lichtrijke omgeving van de badkamer.

Bovendien zal het hebben van een beetje groen oprecht helpen om je interieur op te fleuren en de lucht te zuiveren. Als u echter huisdieren heeft, wees dan op uw hoede voor het plantenleven dat u kiest om uw ruimte te vergroten, aangezien sommige kamerplanten giftig kunnen zijn voor puppy's en katten.

Gebruik deze lijst om te zien welke giftig zijn. Hier zijn de 10 hoogwaardige bloemen voor de perfecte badkameromgeving in uw huis. Spinbloemen zijn het geschenk dat blijft geven. Zolang je het in een redelijk goed verlichte ruimte plaatst, zal dit kleine stukje groen onzuiverheden zoals formaldehyde en koolmonoxide uit de lucht in de vochtige omgeving verwijderen.

Bovendien zullen er altijd nieuwe toppen ontstaan ​​die je kunt verpotten of weg kunt leveren. Maak gewoon een of twee keer per week water en plaats het voor uw toiletraam als het in de loop van de dag gemiddeld licht ontvangt.

Als het raam voortdurend in het daglicht baadt (gelukkig!), absoluut gebied net buiten direct zonlicht. Lucky bamboo is een natuurlijke eigenaardigheid. Het kan zich op bijna elk lichtniveau ontwikkelen en zonder aarde! het enige dat je nodig hebt, zijn een paar kiezelstenen en water om deze zenplant wortel te laten schieten.

Zorg ervoor dat de container vol water blijft, zodat deze plant met weinig licht gehydrateerd blijft. Orchideeën zijn tropische bloemen die gedijen in zware, vochtige omgevingen. De binnenluchtglijder van uw badkamer biedt precies dat, vooral als u een liefhebber bent van warme douches.

Terwijl veel tuiniers zeuren dat deze bloemen temperamentvol zijn, is de echte truc dat je ze vrijwel op een badkamervensterbank moet plakken. Het indirecte zonlicht zal hem zalig houden in zijn natte omgeving.

Aloë vera mag in elk huis ontbreken. Als je het echter op het toilet gaat ontwikkelen, zorg er dan voor dat je het in een zonnig raam plaatst. Het heeft meer dan een beetje mild nodig om tot zijn volle potentieel te groeien.

Hoewel het er mooi uitziet, is het ook enorm handig als je onmiddellijke verlichting nodig hebt van zonnebrand, snijwonden of kwaadaardige programmabeten.

6 Planten In Badkamer En Slaapkamer Ideeën

Planten in badkamer en slaapkamer creëer een botanische spa-oase je met - green ideeën

Planten In Badkamer En Slaapkamer Creëer Een Botanische SpaOase Je Met Green Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.green-bubble.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 6X Knusse Hoekjes Haard Tips 6X Planten Voor In De Badkamer Ideeën 6 Tips Voor Kleine Slaapkamer Ideeën 5 Knusse Slaapkamers Winter Ideeën 5X Galerij Haardhout Opslag Binnen Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Tips Ideeën 5X Afbeeldingen Mooi Servies Ideeën 5X Elegant Zweeds Appartement Ideeën 5X Kleine Badkamer Witte Ronde Mozaiektegeltjes Ideeën 6X Kerst Tafel Decoratie Tips X Interieur Ideeen Woonkamer Tips 5 Slaapkamer Ideeen Inrichting Ideeën 5X Laatste Design Huis Australie Ideeën 5X Van Donkere Kelder Tot Droombadkamer Ideeën