Planten In Badkamer En Slaapkamer Pflanzen Fürs Badezimmer Florastore Ideeën

'zorg ervoor dat je de grond aan de nauwelijks drogere kant houdt om de vochtige omgeving tegen te gaan en te voorkomen dat je te veel water geeft. 'blijf uit de buurt van vetplanten, vruchtplanten, jade en hibiscus, want planten zoals deze gedijen niet in de over het algemeen warmere en minder zonovergoten badkameromgeving.

'. Volgens de experts van heyplants: 'fluctuaties in temperatuur en vochtigheidscapaciteit kan het toilet een no-go-zone zijn voor positieve planten. De vraag die je jezelf moet stellen is: 'uit welke regio komt deze plant in de eerste plaats?'.

Als het niet meer inheems is op een tropische plek, kan het ook niet meer goed leven in vochtige omstandigheden. '. Deze hoge boomachtige plant, die ook wel wordt beschouwd als de witte paradijsvogel, kan binnenshuis wel twee meter hoog worden, waardoor het een ideale plant is om lege ruimtes op te fleuren, die prettig wordt geplaatst in grote woonruimtes zoals inkomhallen en zitkamers.

Het heeft uitgestrekte bladeren die veel gewenste ruimte innemen in een rustruimte, dus het is hier niet meer rendabel. De jade-plant is een buitengewoon populair cadeau voor een housewarming in azië, omdat het een enorme financiële kracht in huis brengt.

Deze plant gedijt goed en levert uitstekende kracht wanneer hij aan de voorkant van een huis staat, maar zet hem niet in de badkamer omdat deze te afgesloten is om te overleven. Hibiscus wil veel zon om het goed te doen.

Tijdens de winter moet het in de zonnigste plek worden geplaatst die je hebt, wat waarschijnlijk niet de badkamer is, omdat het meestal het hele jaar door glanzend licht wil hebben om goed te bloeien.

De enige keer dat het in de buurt van uw toilet moet komen, is tijdens het wassen. Zet de hibiscus in een gootsteen of badkuip en spoel hem af met warm water. Paardenstaartvingers kiezen voor volle zon of fel schuin licht.

Ze kunnen weinig licht verdragen, groeien langzamer, maar hoeven niet in een toilet te worden bewaard, omdat ze inheems zijn in de woestijn, waardoor ze niet veel vocht nodig hebben. Plaats ze ook niet in de buurt van een open raam of een luchtige omgeving van het huis, omdat hun gebladerte hierdoor kan uitdrogen.

Gardenia's zijn moeilijk te bewaren, maar schijnen fantastisch te zijn. Ze groeien kwaliteit van de ochtendzon en dan een middag in de kleuring, dus behalve dat je een door de zon verlicht raam hebt, zijn ze uitstekend weggelaten uit een badkamer.

De euphorbia candelabrum verlangt in het zomerseizoen matige hoeveelheden water, maar moet in de winter op een bepaald moment droog worden opgeslagen. Wanneer gekweekt in te vochtige omstandigheden, is kurkachtige korst van cactus een veelvoorkomend probleem vanwege te veel water.

Dit zal gele en bruine vlekken op de plant achterlaten en is daarom geen hoogwaardige plek in een badkamer. Deze plant houdt van vocht waardoor je zou denken dat hij perfect is voor de badkamer. De grond moet echter uitdrogen na het water geven, vooral voor de duur van het winterse weer, dat mogelijk slechts om de paar weken hoeft te worden bewaterd, iets wat een badkamer niet toestaat omdat het de grond vochtig zou houden.

6 Planten In Badkamer En Slaapkamer Ideeën

Planten in badkamer en slaapkamer pflanzen fürs badezimmer - florastore ideeën

Planten In Badkamer En Slaapkamer Pflanzen Fürs Badezimmer Florastore Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.florastore.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Geweldig Babykamer Landelijke Stijl Ideeën 6X Ideeen Kerstboom Versieren Tips 6X Mooi Betonnen Wasbak Maken Ideeën 5X Trend Inspiratie Kerstdiner Tafel Ideeën 6X Inspirerend Grote Ruimte Inrichten Ideeën 5X Verbazingwekkend Inspirerende Werkplekken Ideeën 4 Moderne Minimalistische Keuken Ideeën 6X Elegant Klassiek Interieur Ideeën 6X Trend Binnenkijken Bij Bolidt Ideeën 6X Mooi Eerste Indruk Huis Ideeën 6 Kleur In De Slaapkamer Ideeën 5X Badkamer Laten Verbouwen Ideeën 5X Afbeeldingen Favoriete Designstoelen Ideeën 6X Elegant Hal Inrichten Inspiratie Ideeën 5X Verzameling Diy Leuke Kaarsenhouders Ideeën