Zweedse Slaapkamer Met Authentieke Details Grote Lichte Leeshoek Ideeën

Hygge is in wezen de deense filosofie van comfort, saamhorigheid en welzijn. En er is geen betere omgeving om dit te ervaren dan in je eigen huis!. In feite is thuis zeker het hoofdkwartier van hygge (volgens dit boek zegt 71% van de denen dat ze thuis de meeste hygge reizen), maar je hoeft niet thuis te zijn om hygge te ervaren.

Om maar een paar voorbeelden te geven: het is ook voelbaar in een hotel, in een restaurant, in een coffeeshop of in een boekhandel. Het hangt allemaal af van de sfeer. Het is noodzakelijk om te vermelden dat hygge een enorme fase is om het juiste gevoel te krijgen in scandinavisch interieurontwerp.

Het is eigenlijk een onderwerp dat een eigen onderwerp verdient. Ik ga binnenkort alles over hygge in het huis schrijven. In de tussentijd, als je betrokken bent door dit onderwerp te gebruiken, dan raad ik je ten zeerste aan om dit boek te lezen!.

In scandinavië gaan ze gewoon van de ene intense naar de andere in het zonlichtspectrum: ze leven met een grote overvloed aan licht in de zomer, tot slechts een paar uur zonlicht in de winter.

Dus natuurlijk proberen woningontwerpen de hoeveelheid zonlicht die het huis binnenkomt te maximaliseren. Grote ramen in huis zijn echt van vitaal belang om tijdens de wintermaanden zoveel mogelijk licht binnen te laten.

Helderwitte scheidingswanden helpen het licht nog meer te reflecteren. De ramen kunnen ook groot zijn, maar ze hebben meestal ook driedubbele beglazing, zodat de ijskoude kou te allen tijde onder controle wordt gehouden.

Scandinaviërs houden van hun gordijnen, maar ze zorgen ervoor dat ze hun gordijnen op de juiste manier bengelen, zodat ze overdag geen waardevol zonlicht blokkeren!. Het meest populaire kleurenpalet in scandinavische interieurs is vooral zwart-wit met neutrale accenten.

Wit is een afhankelijke achtergrond, maar het is ook praktisch omdat het kruidenlicht weergeeft. Wit is bovendien het perfecte canvas om te mengen met de andere natuurlijke stoffen die zo vaak worden aangetroffen in scandinavische huizen, zoals hout, leer en steen.

Wit en grijs behoren tot de favoriete kleuren voor scandinavische keukenkasten. Contrasterende vierkante tegel backsplashes zijn populair. Badkamers zijn meestal gewoon betegeld met rechthoekige tegels en, tenzij u op zoek bent naar zeer hoogwaardige eigenschappen, voelen ze zich meestal behoorlijk utilitair.

In het scandinavische interieurontwerp zijn kunstwerken meestal vrij ingetogen. Dit keurt hen ook goed om vrij grootschalig met het kunstwerk te gaan om een ​​impact te hebben op dat niet overweldigend wordt.

De muurkunst bestaat meestal uit summier kunstwerk met ingetogen paletten, tekeningen, stemmige panoramafotografie en zwart-witfotografie. Klassieke oliebeelden en gedempte textuurschilderijen worden ook af en toe gezien.

5 Zweedse Slaapkamer Met Authentieke Details Ideeën

Zweedse slaapkamer met authentieke details grote lichte leeshoek inrichting-huis.com ideeën

Zweedse Slaapkamer Met Authentieke Details Grote Lichte Leeshoek Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.inrichting-huis.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Nieuw Jungle Behang Ideeën 5X Trend Australisch Familie Interieur Ideeën 6 Badkamer In Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën 5X Badkamer Idee Wastafelblad Ideeën 5X Inspirerend Bewaarde Interieur Tips Ideeën 2X Inspirerende Badkamerverbouwing Lana Ideeën 6X Prachtig Bohemian Balkon Inspiratie Ideeën 5X Verzameling Voor Jouw Hal Ideeën 5X Super Goed Zwarte Design Eetkamerstoelen Ideeën 5X Trend Kamerschermen En Kamerverdelers Ideeën 5 Posters In Slaapkamer Ideeën 6 Rustgevende Kleuren Slaapkamer Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 6X Natuurlijk Licht Badkamer Glazen Wand Ideeën