Leuke Decoratie Een Simpele Slaapkamer Persoonlijke Met Ideeën

Eenvoudige slaapkamerdecoratie-ideeën: op zoek naar budgetvriendelijke methoden om uw slaapkamer er leuk uit te laten zien en aan te voelen? deze 16+ doe-het-zelf-ideeën zijn een geweldige manier om je kamer te decoreren met eenvoudige zaken en doe-het-zelf huishoudelijke verbeteringen - want ach, we willen allemaal een ontspannende slaapkamer om elke dag thuis te komen!.

Slaapkamers zijn vaak de overgebleven ingerichte en naar mijn mening de meest verwaarloosde ruimte voor decoratie. We brengen niet zo veel tijd door in veel kamers in onze woning als in onze slaapkamers, dus waarom zouden we geen mooi, ontspannend toevluchtsoord voor onszelf creëren? onze make-overprijs voor de hoofdslaapkamer slechts $ 1.

000, inclusief nieuwe verlichting, nieuwe accessoires, nieuw hoofdeinde, nieuwe gordijnen, verf, een nep-open haard en nieuw beddengoed! het is geweldig hoe ver $ 1. 000 kan gaan voor een make-over van een kamer met enkele eenvoudige ideeën voor slaapkamerdecoratie die iedereen kan doen!.

Hieronder deel ik mijn favoriete decoratie-ideeën die we in onze slaapkamer hebben gebruikt en/of die van mijn vrienden in die van hen. Bronnen worden vermeld onder de foto, dus test alstublieft hun volledige kamerexposities voor details!.

* affiliate links zijn gratis voor u gebruikt. Bekijk hier mijn volledige openbaarmakingsbeleid. We vonden het geweldig om een ​​goedkopere galerijwand aan onze slaapkamer toe te voegen, en het maakte zo'n onderscheid in hoe de kamer aanvoelde.

Door goedkope lijsten te gebruiken en foto's van ons dagje uit naar londen die we zelf hebben uitgeprint, waren we in staat om een ​​hele kunstinstallatie te maken voor veel minder dan $ 85 (je kunt de lijsten hier kopen, maar ze zijn online duurder dan in de winkel).

Je grijpslaapkamer is de perfecte plek om zinvolle kunstwerken of een fotowand met foto's weer te geven - maak een collage van familieleden, je bruiloft of favoriete reizen die je hebt gemaakt! bekijk hier al mijn favoriete goedkope kunstwerken.

We hebben zes jaar geleden ons bed gemaakt - een eenvoudig zelfgemaakt platformbed; maar slechts twee jaar geleden leverden we een eersteklas zelfgemaakte doe-het-zelf-hoofdeinde. Het was ooit een simpele uitdaging en bracht een enorm wow-aspect en glans in de kamer.

Bekijk hier hoe je je eigen doe-het-zelf-hoofdeinde kunt maken (hint, we hebben er drie gemaakt en let nu op alle trucs!) zet mijn favorieten onder $ 200 in dit bericht. We gebruikten goedkope ikea rast-tafels met beits en gewone halfglanzende verf om twee bijpassende bijzettafels te maken; maar als dat nu niet in uw financiën zit (de onze kosten uiteindelijk $ 100 in totaal, dus $ 50 per stuk), overweeg dan om tweedehands meubels in bijpassende kleuren te portretteren.

Ik heb dit voltooid met homegoods-tafels en oude vintage armaturen die we hebben geërfd. Verf ze in dezelfde kleur, gebruik dezelfde lampen en gebruik boeken om de lampen even hoog te maken! bekijk al mijn favoriete bronnen voor nachtkastjes in dit bericht.

5 Leuke Decoratie Een Simpele Slaapkamer Ideeën

Leuke decoratie een simpele slaapkamer persoonlijke met – ideeën

Leuke Decoratie Een Simpele Slaapkamer Persoonlijke Met Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.slaapkamer-ideeen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Accesoires Voor Badkamer Ideeën 6X Super Goed Industriele Inrichting Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 6X Laatste Grote Bungalow Tuin Ideeën 5 Speelse Slaapkamer Onder Een Serre Ideeën 6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën 5X Gestuukte Muren In De Badkamer Ideeën 5 Zomer In Keuken Ideeën 5X Inspirerend Binnenkijker Zwart Wit Ideeën 5X Kleine Badkamer Ideeen Ideeën 6X Laatste Bed Met Opbergruimte Ideeën 6X Verbazingwekkend Bamboe In Huis Ideeën 5X Mooi Wandbureau Inspiratie Ideeën 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën 5X Trend Kamerschermen En Kamerverdelers Ideeën