Leuke Decoratie Een Simpele Slaapkamer ذرية في البداية لا Muur Ideeën

Elke kamer moet een aantal lichtstadia hebben. Denk niet alleen aan plafondverlichting - het is het minst vleiend! gebruik een mengsel van meer dan één lampen en indien nodig een overhead, om het meest flatterende licht te creëren.

Ik ben dol op het gebruik van een zoutlamp in elke slaapkamer - ze maken super nachtlampjes voor kinderen of overwegen het gebruik van twinkelende lichtjes in een vaas voor een mooi en leuk warm licht.

Diffusers zijn ook een eersteklas manier om wat zacht licht toe te voegen (en de luchtkwaliteit te verbeteren!) ik ben dol op het gebruik van mijn young living lavender elke avond in mijn diffuser, samen met wat diy lavender-linnenspray.

Als je een nanny diaries-fan bent zoals ik, krijg je een kick van het lavendelwater 🙂 noem me maar mevrouw x 🙂. Ontdek precies welk wattage en temperatuur van lampen ik adviseer in mijn cheatsheet voor decoraties - het heeft het geheel dat je je eigen huis wilt decoreren!.

Hoewel ik graag een echt vuur in onze hoofdslaapkamer zou willen ontsteken, is de positie op onze prioriteitslijst way way way aan de achterkant (ik moet eerst ons kantoor afmaken, onze keuken, onze huiskamer en de vrouwenkamer opknappen.

Dan de wasruimte, grijpbadkamer en dan kinderbadkamers. ) hah! ja, dat gaat al jaren niet meer!. Dus hebben we een nep-open haard toegevoegd. Als je geïnteresseerd bent in het toevoegen van een functionerende open haard, zorg er dan voor dat je de inzending van chris loves julia hieronder bekijkt.

Dit is dus niet meer iets in mijn stuurhut. Ik bedoel, ik denk na over een overwinning als ik er rekening mee houd om mijn haar te borstelen en 's ochtends eerder dan de kleuterschool opnieuw de deodorant aan te brengen.

Dus mijn gezicht opdoen komt niet meer voor 😉 maar als het je jam is - dan sterkte voor jou - maak dan een mooie kleine kaptafel voor jezelf!. We zorgen er altijd voor dat we kunst gebruiken in onze woonkamers, onze familiekamers, zelfs onze gangen; maar de meesten van ons verwaarlozen onze greepslaapkamers! gebruik het gebied boven je hoofdeinde (als je er een hebt) om zinvolle of doe-het-zelf-schilderijen naar wens te installeren! bekijk hier mijn favoriete goedkope kunstwerkkeuzes.

Kijk hoe two twenty one haar greep slaapkamer up-to-date houdt met deze geweldige artwork richel met abstracte prints!. Of je kunt een verzameling kunstwerken installeren zoals at charlotte's house deed in haar grijpslaapkamer!.

Niets is fijner dan lekker in de matras te kruipen en een boek te lezen. Ik kies ervoor om alleen onder mijn dekens in pyjama te kruipen (ik ben een bizarre germafoob), dus ik heb meestal een deken aan het voeteneinde van mijn bed.

Probeer er een te maken zoals a place of my taste deed - bekijk deze tutorial over armgebreide deken. Ziet het er niet zo gezellig uit? het zou prachtig staan ​​aan het voeteneinde van een bed!.

5 Leuke Decoratie Een Simpele Slaapkamer Ideeën

Leuke decoratie een simpele slaapkamer ذرية في البداية لا muur - lucianicastiglia.it ideeën

Leuke Decoratie Een Simpele Slaapkamer ذرية في البداية لا Muur Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.lucianicastiglia.it

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Mooie Badkamer Margot House Barcelona Ideeën 6X Super Goed Interieur Met Pastelkleuren Ideeën 6X Trend Design Ay Illuminate Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Mooie Blauwe Muren Ideeën 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 5 Slaapkamer Ideeen Inrichting Ideeën 5 Karakteristiek Slaapkamer Ontwerp Ideeën 6X Trend Binnenkijken Bij Bolidt Ideeën X Inspirerende Badkamerverbouwing Jenni Ideeën 5X Verbazingwekkend Fotograferen Interieur Ideeën 6X Het Beste De Mooiste Plankdragers Ideeën 5X Verbazingwekkend Bed Mooi Opmaken Ideeën 5 Grote Spiegel Slaapkamer Ideeën 6X Trend De Papieren Zak Ideeën 6X Verzameling Werkplek Kinderkamer Ideeën