Maatwerk Inbouwkasten Op Zolder Slaapkamer Maat Inspiratie & Tips Voor De Indeling Ideeën

We zijn meer dan blij om u te voorzien van de referenties van onze eerdere klanten. We hebben veel blije klanten die ons met plezier aan iedereen zullen aanbevelen. Klik hier om onze evaluatie op ttrustpilot te bekijken.

Deze ikea-hack is om een ​​ingebouwd dressoir onder de dakrand te maken voor ons zolderslaapkamerdak met behulp van ikea's metod keukenkastenserie. Het begon toen we besloten dat we een inbouwkast wilden onder het harkplafond op onze zolder.

Een schuin plafond creëert bizarre ruimtes, maar het zorgt ook voor een aantal interessante voordelen ten opzichte van modieuze kledingkasten. We wilden een dressoir onder de dakrand hebben zonder achterkant, zodat we de kledingstukken opzij kunnen schuiven en door 'narnia' kunnen kruipen en gigantische gadgets (koffers, enz.

) kunnen kopen. We wilden ook lades naast deuren ervoor hebben om de bruikbare opslagruimte te maximaliseren. Gezien de gewone vorm hebben we eerst contact opgenomen met een buurt 'maatwerk' stoffen kastenbedrijf.

Met 'op maat' bedoelen ze dat ze flatpack-kasten kunnen samenstellen volgens een van de vooraf gedefinieerde methoden (bijna 'modulair'). Als u er de voorkeur aan geeft om het diagram op enigerlei wijze te laten verschillen (d.

W. Z. Duidelijk op maat), was er ooit een manier waarop ze het mogelijk konden laten werken. Weet je nog dat ik een lange ophangrail wilde, zodat ik kleding opzij kon schuiven en er koffers doorheen kon doen? vroeger kreeg ik te horen dat dit om 'technische' redenen niet haalbaar was.

Kleding is zwaar en hun grootste breedte voor een plaatsingsrail was ooit 80 cm (ik wilde 160 cm). Hoewel ik weet dat kleding zwaar is, is mogelijk het gebruik van metaal in plaats van plastic vereist….

Idioten. Ik zou die stompzinnigheid moeten omzeilen, maar het grote probleem waren de lades. Als u lades wenst die zeker een gemakkelijke afwerking hebben en niet wiebelen, heeft u een probleem. Ze doen geen lades die ik geschikt zou moeten noemen om in de achtertuin van een kledingkast te hebben.

Vervolgens hebben we contact opgenomen met een meubelmaker die onze bouwer had aanbevolen. Deze man was geweldig. Wat we ook wilden, hij kon het. Zijn formaat was om zijn lasermachine te gebruiken om de kamer uit te meten, de lay-out op een computer te tekenen en alle componenten op een cnc-machine te verkleinen.

Als u de voorkeur geeft aan openingen van 1 mm rond de laden, geen problemen. Als u de voorkeur geeft aan openingen van 1,5 mm rond de lades, geen probleem. Het enige probleem was de prijs. $6. 500!.

Ikea te hulp. Wat we nodig hadden, was een modulaire set goedkope kasten met uitstekende lades. Wat we nodig hadden was een ikea keuken. De foto suggereert het unieke diagramplan. Ik zal niet te veel in detail treden omdat de details precies zijn wat nodig is om onze kamer gezond te maken.

Als zodanig heb ik dit niet stap voor stap geschreven, maar als vervanging heb ik elke sectie uitgelegd. Ik denk dat we allemaal die dit lezen, gewoon een concept van verschillende delen van dit project zullen kopiëren / tekenen.

Vermeld alsjeblieft dat deze hack onder de dakrand vroeger in australië werd uitgevoerd (dus vroeger werd ikea metod-keuken gebruikt, onze hardware zoals afkomstig van bunnings, alle metingen zijn metrisch, alle kosten zijn in dolllarydoos).

5 Maatwerk Inbouwkasten Op Zolder Slaapkamer Ideeën

Maatwerk inbouwkasten op zolder slaapkamer maat: inspiratie & tips voor de indeling ideeën

Maatwerk Inbouwkasten Op Zolder Slaapkamer Maat Inspiratie & Tips Voor De Indeling Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interieurdesigner.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Inspiratie Slaapkamer Kleuren Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 5X Laatste Diy Met Plant Ideeën 5 Inspirerende Vintage Chique Slaapkamer Ideeën 4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën 6X 5 Opmerkelijke Badkamer Ideeen Ideeën 6X Kleine Fijne Praktische Badkamer Ideeën 6 Blauwe Slaapkamer Ideeën 5X Moderne Strakke Badkamers Ideeën 6X Frisse Kleuren Badkamer Ideeën 6X Axor Urquiola Badkamercollectie Ideeën 6X Mooi Design Inrichting Huis Ideeën 6X Verbazingwekkend Decoreren Met Behang Ideeën 6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën