Klein Balkon Terras Aan Slaapkamer Duplexbungalow Met 1 Slaapkamer, En Te Koop In Ideeën

Een eigen buitenruimte is een droom van de meeste mensen die in stadsappartementen wonen, ook al is het maar een klein balkon. (of, laten we eerlijk zijn, een ontsnapping uit een oven.

) als je het geluk hebt een balkon te hebben, dan ben je het aan jezelf - en al je vrienden - verplicht om er het beste van te maken. Dit betekent dat je meer moet doen dan een tuinstoel naar voren halen en ermee stoppen.

Hoe klein het ook is, uw balkon heeft enorm veel mogelijkheden voor de indeling. Op zoek naar balkonideeën? lees verder om 14 balkonideeën te vinden en te zien hoe u uw buitenruimte van boven naar beneden kunt transformeren.

Het enige dat u nodig heeft om 's ochtends op uw balkon van uw koffie te genieten, is een cafébureau en een stoel. Kies er een die gemakkelijk kan worden opgevouwen, zodat je hem indien nodig van binnen kunt bewaren.

Maximaliseer uw rechthoekige beeldmateriaal met ingebouwde zitbanken. U hoeft ook op geen enkele manier bang te zijn voor harde wind die om uw meubels stoot - of erger nog, om het te laten vliegen.

Pak je balkon in met plantenbakken vol weelderige planten om het gevoel te creëren van die achtertuin die je altijd al wilde hebben. Voeg wat kruiden toe om je balkon net zo lekker te laten ruiken als het eruit ziet.

Het is niet nodig om in tuinmeubilair te investeren, vooral niet als u alleen maar huurt. Koop wat kleurrijke en comfortabele vloerkussens die binnen dubbel werk kunnen doen.

Geef je balkon een extra dimensie met een vloerkleed of loper met een patroon. Wees positief om er een te kiezen die bestand is tegen de elementen. Hang plantenbakken of weerbestendige kunst om je balkon te laten voelen als een verlengstuk van je appartement.

Geef jezelf voldoende licht voor nachtelijke hangouts door een buitenhanger of schansen te installeren. Als je huurt, ga dan voor lichtslingers of buitenlantaarns. Je bent misschien ook in de stad, maar er is geen reden dat je balkon niet het gevoel kan hebben dat je op vakantie bent.

Een putting chair of hangmat zorgt voor een relaxte sfeer. Als je snel ruimte hebt, probeer dan meubels te plaatsen die kunnen worden weggestopt of weggeklapt wanneer ze niet in gebruik zijn.

Deze klaptafel verdwijnt om grond vrij te maken. Wat is er beter dan een comfortabel uurtje buiten? een salontafel en twee lage stoelen zijn alles wat je nodig hebt om een ​​ruimte te creëren om terug te schoppen en vast te leggen terwijl de wereld eronder doortrekt.

Of ga voor een poef met daarop een dienblad, zodat je steeds meer zitplaatsen hebt. Je hebt misschien ook geen ruimte voor een eethoek (of zelfs een stoel), maar er is voortdurend ruimte voor bloemen.

Installeer plantenbakken langs de balkonreling om uw uitzicht te verfraaien en toe te voegen aan de aantrekkingskracht van uw huis. Of je nu wilt genieten van de zon of lekker wilt wegdromen met een boek, een ligbed of loungestoel voor buiten is alles wat je nodig hebt voor een rustgevend toevluchtsoord.

Voeg wat buitenkussens toe om het nog comfortabeler te maken. Als je balkon goed aansluit op dat van je buren, voeg dan hoge planten zoals bamboe toe om een ​​natuurlijke muur te creëren.

Je kunt bovendien bamboekleuringen vasthouden die naar behoefte kunnen worden verhoogd en verkleind.

5 Klein Balkon Terras Aan Slaapkamer Ideeën

Klein balkon terras aan slaapkamer duplexbungalow met 1 slaapkamer, en te koop in ideeën

Klein Balkon Terras Aan Slaapkamer Duplexbungalow Met 1 Slaapkamer, En Te Koop In Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : immorent-canarias.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Galerij Ferm Living Plantenbak Ideeën 6X Badkamer Van Verbouwde Stadsboerderij Ideeën 6 Kleur Slaapkamer Kiezen Ideeën 4X Elegant Back To Work Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën 6X Marokkaanse Woonkamer Theeceremonie Tips 5 Back To Work Hoeked 101 New Ideas For Car Sun Visors 4 Zwart Wit Inrichting Zwartwit Of Allover We Helpen Je Kiezen 6X Mooi Beamer In Huis Ideeën 4 Familiehuis Vol Unieke Elementen In Het Oude Mechelen, Genieten Richeltje 6X Verzameling Foodhotspots Kopenhagen Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 6X Inrichting Kleine Woonkamer Tips 5X Galerij Gezellig Opgemaakte Bedden Ideeën