Chique Badkamer Vrijstaand Bad Slaapkamer Moderne Suite Met Inloopkast En Interieur Ideeën

Een vrijstaand bad heeft iets heerlijk decadents. Ze keren terug naar het gouden tijdperk van hollywood en leggen de magie vast die hoort bij de glamoureuze sterren van die tijd, die vaak waren gefilmd terwijl ze champagne dronken in tonnen vol bubbels.

Zelfs als uw eigen badactiviteiten iets alledaags zijn, zal de aanblik van een vrijstaand bad iets weelderigs bevestigen en uw badkamer of slaapkamer een luxueuze lift geven.

Dus als uw ruimte het toelaat, is een vrijstaand bad de wens van een moderne woning. Maar waar moet je voor gaan? de opties zijn enorm. Roll-top, bateaux, pantoffel, bal- en klauwpoten, dubbelzijdig, om maar een paar van de aangeboden voorkeuren te noemen? deze zijn vaak typerend in stijl en werken goed in historische panden, waar ze unieke punten hebben en kunnen worden gecombineerd met koperwerk in historische stijl.

Als alternatief kan een huidige vrijstaande badkuip de traditionele architectuur aanvullen en historische en nieuwe stijlen in evenwicht brengen. De meeste fabrikanten bieden ook een brede voorkeur in geverfde afwerkingen, van lichte pastelkleuren tot felle kleuren en donkere, gedempte tinten, die kunnen worden gecoördineerd om te werken met de versoepeling van uw schema.

Er is bovendien een nieuwe golf van metalen afwerkingen in de aanbieding, handig zelfs op hedendaagse composietmaterialen, en variërend van nikkel en tin tot koper en messing.

We hebben gekozen voor de vrijstaande badkuipideeën die ons in een schuim hebben gebracht; van die verlevendigd met levendige oppervlakken tot anderen met puur witte afwerkingen.

Er zijn eenvoudige vormen en duurstijlen, dus bekijk ze en beslis welke het meest aanspreken. Immers, wie kan een langdurig bad aan, omringd door het gebruik van geurkaarsen om de stress van de dag te verzachten?.

Slimme opbergers en innovatief gebruik van de ruimte zijn belangrijke aspecten van de interieurstijl van deze eigenaren. Get the look het bad, de douchekranen en het koperwerk zijn allemaal van edwins bathrooms.

De omhullende donkere geschiedenis wordt verlicht door spatten van groen gebladerte en zwart-witte grondtegels, het gebruikelijke patroon dat een knipoog geeft naar het victoriaanse erfgoed van het pand.

Get the look the salcombe tub is met behulp van the cast iron bath company. De bronzen messing afwerking kranen zijn door middel van bespoke taps. De devonstone vloertegels zijn van tiles direct.

De sierlijke stucwerk kroonlijst en plafondkap worden aangevuld door het gebruik van zowel klassieke als eigentijdse armaturen, zoals het prachtige bad.

Get the look het bad en de kraan komen uit de serie axor starck met hulp van philippe starck voor hansgrohe. Het carrara marmeren vuur en de vintage kroonluchter komen uit renaissance londen.

Het keramiek van de menagerie gazelle op de schoorsteenmantel is van jonathan adler. Dit vrijstaande bad bevindt zich in de slaapkamer, terwijl de douche zich in het huis daarachter bevindt.

6 Chique Badkamer Vrijstaand Bad Slaapkamer Ideeën

Chique badkamer vrijstaand bad slaapkamer moderne suite met inloopkast en – interieur ideeën

Chique Badkamer Vrijstaand Bad Slaapkamer Moderne Suite Met Inloopkast En Interieur Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interieur-inrichting.net

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Galerij Typisch Nederlandse Woonaccessoires Ideeën 5X Kaars In Kopje Tips 4X Kussens Met Dieren Tips 6X Super Goed Interieur Met Pastelkleuren Ideeën 6X Frisse Kleuren Badkamer Ideeën 4 Creatief Met Een Boomstam Stamtafel In Kleinhout 6X Start Verbouwing Begin Tips 6X Inrichting Woonkamer Modern Tips 6X Luxe Interieur Woonkamer Tips 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 5 Stoere Witte Hemelse Slaapkamer Ideeën 5X Landelijke Stijl Woonkamer Tips 6X Perfecte Ibiza Tuin Tips Veren In Huis Wat Je Moet Weten Over 4 Zwart Wit Inrichting Zwartwit Of Allover We Helpen Je Kiezen