Chique Badkamer Vrijstaand Bad Slaapkamer 25X Ensuite Wooninspiratie Ideeën

Wanneer u een massief ijzeren bad koopt, test u meestal eerst uw grond, regelmatig zullen vloeren in oude huizen voornamelijk verstevigd moeten worden om het gewicht te ondersteunen.

Als je de ruimte hebt, is een vrijstaand bad met op de vloer gemonteerde kranen een prachtig middelpunt in een badkamer. Met één hoge stop, ideaal om onder in de rug te zitten en heerlijk in te zitten na een lange dag, heeft dit astonian slipper-bad van aston matthews een heerlijk, afhankelijk gevoel.

Om hun interieur in landelijke stijl aan te vullen en hun vrijstaande roll-top een speciale draai te geven, hebben de eigenaren van dit toilet op slimme wijze de buitenkant van hun badkuip ontkoppeld in porties van peony & sage's fleur stof.

Om een ​​blikvanger in uw badkamer te creëren, waarom kopieert u deze gedachte niet en geeft u uw vrijstaande badkuip een op maat gemaakte afwerking zoals deze gepolijste, verweerde patina? voor een vergelijkbare look, verf de buitenkant van de badkuip met annie sloan chalk paint in florence en volg dan het koperblad over de bovenkant.

Verzegel tot slot de buitenkant met annie sloan clear chalk paint wax. Gemaakt van acryl in plaats van het klassieke gietijzer, maar met dezelfde tijdloze stijl, is deze dulwich roll-top van victoria plum een ​​buitengewone budgetoptie voor de eigenaren - beide voor het eerst kopers - van deze cottage in nottinghamshire.

Als je een huis hebt dat overspoeld wordt met mooie kenmerken, is een wat fijner vrijstaand bad soms de beste keuze. Met een eenvoudig, ingetogen silhouet, laat dit orchard warfe vrijstaande bad van victoria plum het opvallende glas-in-loodraam centraal staan.

Een kleine badkamer hoeft niet te worden beperkt als het gaat om stijl of bruikbaarheid, met de juiste kennis en attente kleine toiletideeën kan het elegant en ruimtebesparend zijn.

Grote badkamers zijn een luxe waar velen van ons alleen maar van kunnen dromen, maar dat mag dan ook zo zijn, we denken dat compacte toiletten net zo glorieus kunnen zijn.

Je moet slimmer zijn met ideeën voor toiletontwerp, maar er is veel mogelijk in zelfs de kleinste ruimtes. Een kleine ruimte hoeft niet rommelig of krap te lijken als je een paar slimme hints van het vak gebruikt.

Je compacte badkamer kan al snel stijl en verfijning uitstralen, zelfs als je alleen maar een doucheruimte hebt waarvan je denkt dat je ermee kunt experimenteren.

Een paar ruimtebesparende tips vermengd met een scheutje geweldige add-ons zullen de meest bescheiden badkamers in enkele minuten in een benijdenswaardige ruimte veranderen.

We laten u zien hoe u het kleine toilet van uw dromen kunt creëren.

6 Chique Badkamer Vrijstaand Bad Slaapkamer Ideeën

Chique badkamer vrijstaand bad slaapkamer 25x ensuite – wooninspiratie ideeën

Chique Badkamer Vrijstaand Bad Slaapkamer 25X Ensuite Wooninspiratie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.wooninspiratie.nu

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Roomdivider Meerdere Functies Tips 4X Welke Soort Fotoprint Kies Bestel Je Foto Op Luxe Houten Dibond Ideeën 5 Tips Slaapkamer Verven Ideeën 5X Super Goed Gordijnen Als Deur Ideeën 6X Kinderkamer Met Bureau Tips 5X Verzameling Foto Collage Muur Ideeën 4 Grijs Combineren In Interieur What Taupe Tinteriors To Your 5 Wonen In Wit ~ Een Look Die Niets Te Wensen Overlaat 4X Lente Takken In Mooie Vazen Grote Vaas Met Online Kopen Ideeën 5X Tafelkleden Op Maat Tips 6X Trend Design Ay Illuminate Ideeën 5 Inspirerende Vintage Chique Slaapkamer Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 4 Energiebesparende Tips Voor Thuis Energie Besparen Kan Zomaar Met Deze X String Art Letters Tips