Kleine Slaapkamer Mooie Blauwe Muren Knusse Met Denim Drift Muur Ideeën

Laten we beginnen met een klassieke kleurstelling voor kleine slaapkamers - wit. Wit varieert van helder geweldig wit tot romig gebroken wit, dus zorg ervoor dat u massa's monsters bestelt om te zien welke tinten in uw huis werken voordat u zich verbindt.

'houd het licht & helder!' zegt patrick o'donnell van farrow & bal. 'als je slaapkamer klein is, maar het voordeel heeft dat het doordrenkt is met licht, houd het dan simpel & vers.

Kies een net gebroken wit zoals school house white en voor muren & plafond en combineer met onze zachtste witte wimborne white voor een discreet contrast voor al je houtwerk.

'. 'en ga voor één kleur. Een geweldige methode om de illusie van extra ruimte te wekken, is door minder contrast te creëren, bijvoorbeeld door ingerichte kasten in het eierschaaluiteinde van uw muur af te beelden zal het gevoel van een muurhuis 'verlengen' en u kunt de kleur ook over het plafond nemen dus je bent je veel minder bewust van de plek waar de muur stopt & plafond begint.

French grey is hier een ideale keuze, met zijn onervaren tonen is het vroeg of laat plezierig, dus perfect voor een rustgevende & tijdloos schema!'. Roze slaapkamers zijn altijd zulke mooie, zachte en uitnodigende ruimtes en het is een kleur die zonder twijfel goed kan werken in een kleine ruimte.

Als lick home interior expert zegt natasha bradley; 'als het om kleine slaapkamerkleuren gaat, is roze een mooie zachte keuze voor een neutrale kleur. Pink 01 / four is geweldig voor kleine ruimtes omdat ze de kamer warm en uitnodigend laten aanvoelen, maar bovendien helpen om het licht te spiegelen.

En verf je muren, plafond en plinten allemaal in dezelfde kleur, omdat je oog nu niet naar de hoeken van de kamer wordt getrokken, waardoor het gevoel van ruimte ontstaat.

'. Donkere slaapkamers zijn bijna nooit synoniem met kleine slaapkamers, maar ze kunnen net zo goed werken om een ​​slaapkamergevoel groter te maken als lichtere kleuren.

'de meeste mensen gaan voor een lichtere tint in kleinere ruimtes, maar de ruimte kan zeker groter aanvoelen met een donkere tint - vooral als je ook uit het plafond bestaat.

' zegt coat paints mede-oprichters rob abrahams en rob green 'donkere kleuren nemen licht op, en het vervagen van de harde randen van het huis verzacht ze efficiënt, zodat de kamer veel minder afgesloten aanvoelt.

Donkere tinten marine zoals '2am', en zelfs off-blacks zoals 'david rose' werken verbazingwekkend en creëren een cocon-achtige slaapkamer die kan helpen bij een goede nachtrust.

'. 'het is waarschijnlijk uitzonderlijk om uit de buurt te blijven van felle of levendige kleuren in kleine slaapkamers, zoals zonnegeel of warmroze. Ze zullen de ruimte overweldigen en je denken in een overdrive sturen door de ogen te stimuleren - niet iets dat iemand wil voor het slapengaan.

'.

5 Kleine Slaapkamer Mooie Blauwe Muren Ideeën

Kleine slaapkamer mooie blauwe muren knusse met denim drift muur - huis-inrichten.com ideeën

Kleine Slaapkamer Mooie Blauwe Muren Knusse Met Denim Drift Muur Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.huis-inrichten.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Trend Binnenkijken Bij Bolidt Ideeën 6 Inspiratie Slaapkamer Kleuren Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 6X Laatste Woningisolatie Tips Ideeën 6X Afbeeldingen Blauw In Interieur Ideeën 5X Geweldig Gympaard In Interieur Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 6X Kleine Fijne Praktische Badkamer Ideeën 6X Spiegel In De Badkamer Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 6X Inspirerend Gekleurde Bank Combineren Ideeën 6X Mooi Blauw Badkamerontwerp Ideeën 5X Super Goed Diy Steigerbuizen Inspiratie Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën