Axor Urquiola Badkamercollectie Even Voorstellen Patricia Nl Ideeën

In 2011 ontving de kledingmaker de german design award voor de spoelbak uit de axor urquiola-collectie (copyright: axor / hansgrohe se). Patricia urquiola staat bekend om haar onmiskenbare mix van verschillende stijlen.

Of ze nu meubels, tegels of kranen ontwerpt - deze ontwerper en architect combineert het minimalistische met de speelse, gereduceerde vormen met florale factoren op een unieke manier.

Ze mixt stijlen, patronen en materialen volgens haar eigen stijl en met sensuele extravagantie. Over de hele wereld wekt het werk van patricia urquiola nieuwsgierigheid en emotie op.

Mensen willen aanraken en bezitten wat ze creëert. Op meubelbeurzen worden de felbegeerde werken van deze avontuurlijke, innovatieve geest op indrukwekkende wijze opgevoerd.

Designobjecten van haar hand worden tentoongesteld in kunstgalerijen en musea over de hele wereld, zoals het museum of modern art in new york.

Premium merken en groepen lopen het risico om patricia urquiola te winnen als productontwerper. Ze werkt voor grote designlabels zoals alessi, b&b italia, louis vuitton en moroso.

Hansgrohe wist deze veelgevraagde naaister voor de axor waterdream-onderneming in 2004 te bereiken. Het resultaat in 2008 was ooit de avant-garde toiletserie axor urquiola.

In 2011 ontving patricia urquiola de german design award, de perfecte gerenommeerde diagramprijs van het land, voor een spoelbak in haar axor-collectie.

Dit is nu niet het enige onderscheid van de ontwerper: de wereldwijde media noemen patricia urquiola over het algemeen als vrouwelijke ontwerper van het jaar, of zelfs het decennium.

Patricia urquiola, geboren in milaan, heeft samengewerkt met axor, het kleermakersbedrijf van het bedrijf hansgrohe, aan een serie toiletten die zich uitstrekt van badkuipen, kranen, wastafels en accessoires.

Vijf jaar in de maak, 'axor urquiola' combineert de technische en bijzondere functionaliteit van axor met urquiola's creatieve interactie van intimiteit, poëzie en warmte.

Dit is de eerste samenwerking van axor met een meisjesontwerper. Voorgaande collecties zijn ontworpen door philippe starck, antonio citterio, jean-marie massaud en phoenix design.

In 2005 gaf axor waterdream urquiola de kans om haar fantasierijke en vooruitziende blik op het ontwerp van de toiletruimte in het middelpunt van de belangstelling te zetten.

Waterdream is een open proces dat is gebaseerd op het spreken met partnerontwerpers om product- en kamerontwerpen te creëren die het idee van het toilet op hun eigen manier in kaart brengen.

Axor geeft ontwerpers in dit proces een uitstekende hoeveelheid vrijheid, discussies behouden zonder vooraf bepaalde resultaten zodat een breed scala aan procedures kan worden onderzocht.

Het ruimtelijke concept 'axor urquiola' vertegenwoordigt de convergentie van twee voorheen verschillende gebieden. Hier versmelt de scheiding tussen slaapkamer en rustruimte op natuurlijke wijze tot een unieke ruimte voor ontspanning en regeneratie.

Hier wordt de privacy gehandhaafd, maar de communicatie en het contact zijn gemakkelijk en comfortabel.

6X Axor Urquiola Badkamercollectie Ideeën

Axor urquiola badkamercollectie even voorstellen: patricia nl ideeën

Axor Urquiola Badkamercollectie Even Voorstellen Patricia Nl Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.axor-design.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Inspirerend Voordelen Van Buitenzonwering Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën X Muur Van Boeken Tips 5X Roomdivider Meerdere Functies Tips 5X Galerij Bakstenen Muur Binnen Ideeën Een Boekenkast Zelf Maken Diy Of Wandrek 6X Super Goed De Leukste Koffiebars Ideeën 5 Plant In De Slaapkamer Ideeën 5 De Tiny House Trend Why Living Could Be The Next Big For Singles Looking To Buy Property 5X Verbazingwekkend Een Betonnen Aanrechtblad Ideeën 4 Visgraat Houten Vloer + Scherpe Prijsgarantie! X Spelletjes Kamer Inrichten Tips 5 Zwarte Muur Inspiratie Tweedehands Woonaccessoires 6X Uniek Opgeruimd Kantoor Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën